40 vuotta Volkswagen Golf: sen historia

40 vuotta Volkswagen Golf: sen historia

29. maaliskuuta merkintänä 40 vuotta syntymästä Volkswagen Golf, koska tämä päivä vuonna 1974 tuli ensimmäinen kopio Wolfsburg tehtaan

historiaVolkswagen Golf se on pitkä. Joten, joka täytti juuri 40 vuottaviime kesänä se oli tehnyt VolswagenGolf 30 miljoonaa. Se on tällä hetkellä myytävänä seitsemättäsukupolven malli, joka tunnetaan paremmin nimellä Volkswagen Golf 7. TäälläJätän lyhyt katsokaa seitsemän sukupolvengolf:

 

Volkswagen Golf I

ensimmäinen Golf Sarjatuotantona tuliWolfsburg tehdas 29. maaliskuuta 1974. Se nousi uuteenoli: edessä moottori poikittain asennettu ja pidonedessä.

kutenseuraaja legendaarinen Volkswagen Beetle, jossa ne on valmistettu enemmän kuin 21,5miljoonaa yksikköä, Golf I, suunnitellut Giorgio Giugiaro ja Volkswagen suunnittelu, Hänellä oli korvata tähän astiSe oli suosituin auto maailmassa. Ja se tuntui toimivan: inLokakuu 1976 tuli golf miljoonaa. Ensimmäisen sukupolven myös avattiinsaaga Volkswagen GolfGTI, joka ilmestyi vuonna 1976.Esiintyi myös ensimmäinen Golf diesel, Golf D (Atmospheric, 1976), ja myöhemmin seurasi Golf GTD(Turbodiesel, 1982). 1979se näyttää VW GolfCabrio.

VW Golf I

Volkswagen Golf II

toisen sukupolven Golf Hän saapuiElokuuta 1983. golf MkII Hän esitteli katalysaattorinsäännelty (1984), ABS (1986) ja sen ohjaussegmentti, ja ensimmäinen joka voisi tilata vetojärjestelmäänneliveto (arvioidusta VW Golf Syncro, 1986).

 

VW Golf II

Volkswagen Golf III

golf MkIII Hänet vapautettiin vuoden 1991 elokuussa. Golf III Se oli ensimmäinen alueella on turvatyynyjäedestä vuodesta 1992. VW Golf III Hän kantaesitti moottoriVR6, vakionopeussäädin, diesel hapetuskatalysaattori(1991) ja TDI moottorit ensimmäinen vuonna 1993. ABS onSiitä tuli vakiovarusteena kaikissa malleissa Golf jaennen, vuonna 1993, Volkswagen oli myös uudenvaihtovelkakirjalainan perusteella Golf III, uusi malli ajaaneliveto (Syncro- II) ja Ensimmäinen Volkswagen Golfvariantti.

 

VW Golf II

Volkswagen Golf IV

Hartmut Warkuss, johtaja Design GroupVolkswagen, vastasi neljännen sukupolven Golf. sisään VW Golf IV ESC debytoi (1998) ja paljasti ensimmäinenGolf neliveto ja kytkin Haldex: Eli ensimmäinenVW Golf 4MOTION. Vuotta myöhemmin, ESC tulivakiovarusteena. sisään1999 käynnistettiin VolkswagenGolf R32, ensimmäinen autoserial sisällyttää kaksinkertaisen kytkin vaihteisto DSG.

VW Golf IV

Volkswagen Golf V

Se ilmestyi vuonna 2003 ja otti merkittävän askeleenmukavuutta ja dynaamisuus huolimatta huonoja arvostelujahän sai vuonna laatuvalmistuksen. Golf V myös asennettu turvatyynyt ensimmäistä kertaapuolella. Myös julkaisi uuden taka jousitus,DSG seitsemän nopeus, ajovalot bixenón, kattoAurinko- ja ensimmäinen TSI moottorin (2006), joka yhdistettynä turbo-kompressori.Vuonna 2006 hän debytoi Volkswagen Golf Plus, ja vuonna 2007 Golf Vvariantti.

 

VW Golf V

Volkswagen Golf VI

Vuodesta 2008 heinäkuun loppuun 2012, onNe tuottivat 2850000 Volkswagen Golf VI, mallinkuka hän sai viiden tähden EuroNCAP. He myös ilmestyi uusiTSI moottorit ja Golf TDI he julkaisivat järjestelmän yhteisenrautatie 'että saa sujuvaa toimintaa.

 

VW Golf VI

Volkswagen Golf VII

Nykyinen VW Golf 7 Hän esiintyi: September 2012 hyvin merkittävästi laatua ja tehokkuutta:Esimerkiksi Golf TDI BlueMotion tarvitsee vain 3,2 l / 100 km.Sitä paitsi, se esitettiin vain muutama päivä ensimmäisen sähköisen Golfjoka tulee myyntiin ja myös ensimmäinen hybridimalli. täälläJätän linkkejä testi Volkswagen E-Golf jaVolkswagen Golf GTE testi, jokasaa tyyppihyväksytty kulutus 1,5 litraa.

VW Golf VII


Понравилась статья? Поделись с друзьями: