Kymmenen autoja toimitusketjun

Tässä on valikoima kymmenen autoa ketjulla. Autot jotka panos ketjun sijasta hammashihnan, on suuria etuja. Onko pääasiallinen? Juuri lainkaan huoltoa.

Näet valikoima kymmenen autoa ketjullajakelu. Käytä jakeluketjun liikkumaannokka-akselit ja vesipumppu on monia etujakäyttäjälle. Tärkeintä on, että vaativat vähän huoltoa.

Älä missaa: 'Kymmenen sähköautotlisää autonomiaa markkinoilla "

Vuotta sitten, useimmat autot käytetty muotojärjestelmällisesti jakeluketjussa. Lisäksi, jopaRenault 5 1974 yksinkertainen käyttää sitä. Mutta yhdeksänkymmenvuotiasmonet valmistajat ajanut jakohihnat.

He altistuvat kevyemmät kuin perinteiset ketjutmetalli- ja tarjoavat hiljaisempi. mutta eiselitti, että kun kumin tarvitaan vaihto,yleensä joka neljäs vuosi tai 80000 km. Joka tällä kertaasinun täytyy mennä kauppaan muuttaa koko jakelu pakkiunohtamatta, ja muuten, vaihda vesipumppu.

Jakeluketjut eivät ole huoltovapaita. se onVarmasti ei tarvitse käydä läpi työpajan joka 80000kilometriä, mutta myöntää, että se on kunnolla kiristetty. mikä tahansaon ketju itse, voi kestää koko moottorin käyttöikää. ettäKyllä, tarkistamalla, että kiristimet eivät ole kuluneet.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: