5 Paras uusien autojen 6000 euroa

5 Paras uusien autojen 6000 euroa

Miten muuttaa auton, mutta budjetti sen sijaan asetettu? Tässä top 5 uusien autojen 6000 euroa. Halvin markkinoilla, käytännöllisempi ja järjestetty vaihtoehtoja löytyy tähän hintaan. Ehkä odottamaan pidempään tai saattaa joskus nähdä varsinkin tässä luettelossa.

Älä missaa: 10paras uusien autojen välillä 10000 ja 15000 euroa

Olet ajatellut muutoksen autoja? Olisitko mieluummin viettää vähän ja saadaKäytännön ajoneuvo, joka täyttää sen toimintaa ja mahdollistavatdespreocupes? Todella harvat, jotka täyttävät nämä vaatimukset,mutta tässä 5 Paras uusien autojen 6000euroa, budjetti sen sijaan tiukka, mutta salliilöytää vaihtoehtoja ennen kuin turvaudutaan markkinoidenpreowned.

Älä odota parhaat laitteet, iso kori taimoottorien paremman suorituskyvyn. kaupunki- ja puristeita ovatB-segmentin pieniä bensiinimoottoreita ja viimeistelytalarajan. Mutta ne ovat luotettavia osittain ovat käytännöllisiäentisestään ja täyttää tehtävänsä. Täydellinen auto mennäkaupungin töihin tai kouluun. Kaupunki on sen ympäristöluonnollinen.

10 parasta autoa rahalle (10)

 • 10 parasta autoa rahalle

  Jos etsit kaupunkien, Peugeot 108 on yksi vaihtoehdoista tarjoamia kumppanuutta PSA ja Toyota.

 • 10 parasta autoa rahalle

  Ensimmäinen korealaiset. Esitteli uuden sukupolven Hyundai i20, joka on saamassa enemmän seuraajia.

 • 10 parasta autoa rahalle

  Toistuva sijoitusta tänä vuonna. Suora tuotteen laatu Volkswagen-konsernin: Skoda Fabia.

 • 10 parasta autoa rahalle

  Jos koneesi matkustaa tyylillä, suunnittelussa Mazda2 ei jää huomaamatta. Houkutteleva tuote ja hyvä hinta.

 • 10 parasta autoa Seat Leon arvo

  Päivitetyt Seat Leon on yksi mielenkiintoisimmista kompakti voit ostaa heidän hyvää vastinetta.

 • 10 parasta autot Hyundai i30 arvo

  Toinen segmentti C, joka on äskettäin uusittu, mutta tämä ylös ja alas uuden sukupolven.

 • 10 parasta autoa rahalle

  Kia cee'd voi olla paras vaihtoehto laitteiden ja hinta.

 • 10 parasta autoa rahalle

  Jos etsit tilaa, laatua ja luotettavuutta, istuin Toledo on sinulle. Silmä runko, harvat voivat saavuttaa tason.

 • 10 parasta autoa rahalle

  Katumaasturit ovat muodikkaita ja riskialttiita suunnittelu Nissan Juke voittaa ääntä. Mielenkiintoinen vaihtoehto kilpailukykyiseen hintaan.

 • 10 parasta autoa rahalle

  Urheilu että hiipii tässä ranking on Mazda MX-5. Et löydä mitään rahaa kuin se, edes etäisesti.

Mutta jos et löydä mitä etsit, tai voit venyttääjopa budjetti, tässä on meidän RecommenderWhat Car Iostaa, erittäin hyödyllinen väline, että ottamalla käyttöönsarja yksinkertaisia ​​parametrit, voi todeta, ettäajoneuvo vastaa täydellisesti mitä tarvitset. nyt,tavataan top 5 autojen 6000 euroa.

1. Fiat Panda

halvempaa kuin voi nykyisin löytää markkinoilta onFiat Panda 1.2 Pop 69 hv. Varustaa pienimutta tehokas bensiinimoottori nelisylinterinen moottori on tarjottavaviisiovinen kehon ja tarpeeksi matkatavaroiden omanmitat. Tämän saavuttamiseksi kirjaa, sinun on hyväksyttäväEri tarjouksia, nykyistä suunnitelmaa ja Pive tietyin edellytyksinrahoitusta. Onneksi ilmastointi on vakiona.

Moottorit: 1,2-litrainen, 69 hv 

Porter: 225 litraa

Hinta: 5350 euroa

2. Dacia Discover

Me hypätä 6000 euroa ja havaitsivat,Dacia Sandero, malli, joka lisäksiB sijoitettu apuohjelma segmentissä. Tämä on SanderoBase varustettu 1,2 litran bensiinimoottori 75 hp alkuperänRenault, kyllä, johtava teknisten ratkaisujenvuotta markkinoilla, joten luotettavuus ei pitäisi ollaongelma. Ruumiin viisi paikkaa ja viisi ovea jättääsuurempi runko.

Moottorit: 1,2-litrainen, 75 hv

Porter: 320 litraa

Hinta: 6200 euroa

3. Ka

Paluu segmentti ja emme takaisinliikkua. Ford Ka Trend + 69 hv 1,2 on seuraava onlista. Kohtuulliseen hintaan voit valita malli varustettuilmastointi, start-stop ja CD-radio ja MP3 (melkootettava huomioon). Hänen kolmiovinen laitos, sen pieni kokoja helppo käsiteltävyys mahdollistaa varsin supermini. Ottaa senTämä hinta on rahoitettava, toteuttaa ja hyväksyn PiveFord alennuksia.

Moottorit: 1,2-litrainen, 69 hv

Porter: 224 litraa

Hinta: 6290 euroa

4. Kia Picanto

Kia Picanto on ehdotettu kaupunkiautoKorean valmistaja. Varustettu 1,0 litran kolmesylinterit ja 66, HP Picanto voi saada kulutusrehellisesti vähentää. Se on saatavana kolme korimallit javiisiovinen ja sisältää sähköiset ikkunannostimet sarja, assistenttiHill Start ja ajotietokoneen, mutta ilmailmastointi on ylimääräistä. Hinnat vaihtelevat riippuenmarkkinointikampanjat, jotka ovat aktiivisia Kia kyseisessäaikaa.

Moottorit: 1,0 litran, 66 hv

Porter: 200 litraa

Hinta: 6581 euroa

5. Istuimen Mii

pääsy malli on espanjalainen yritys Seat Mii. Se on kaupunki kolmen ja viidenovet neljä mukavat istuimet, joka jakaa alustan kanssaSkoda Citigo ja Volkswagen Up!. Tähän hintaan voit valitaReference viimeistelty 1,0 litran moottori ja 60 hv bensiiniä.Se on auto on suunniteltu käytettäväksi pelkästään kaupungissa, kutenMuiden mallien, joiden kanssa se jakaa alustan. 

Moottorit: 1,0 litran, 60 hv

Porter: 251 litraa

Hinta: 6700 euroa


Понравилась статья? Поделись с друзьями: