Lidl on moottoripyörä: bargain vai huijaus?

Lidl on moottoripyörä: bargain vai huijaus?

Ne ovat tunnettuja tarjouksia ja Lidl moottoripyörä ja muut liiketoimintalinjat kuten lelut jouluna, DIY muina aikoina vuodesta ... Mutta itse asiassa, ovat kaupat tai huijaus? Kävimme läpi yhden sen keskusten nähdä omin silmin, miten nämä kohteet kaksi pyörää ... jos ne ovat edelleen.

Torstai, 3 maaliskuu. Eräs kollega lähetti minulle linkin, joka saa minutpaeta hetkeksi töistä mennä yksi keskuksistakaupallisia että enemmän maine on voittanut Espanjassa viime vuosina:Lidl, koska moottoripyörä tarjouksia. Mutta mitä ne ovatoikeastaan Chollo tai huijaus? Onko se vaivan arvoistakohdetta? Ovatko ne niin halpaa kuin se näyttää? Onko ne täyttävät ehdotlaatuvaatimukset tuotteidensa vakiolaitteeksi? 

Luettelon hänen virallisilla verkkosivuilla, tässä tapauksessa sisältää kaikenlaisialiittyviä artikkeleita moottoripyörä, mistä kypärätlämpösukat kautta ritilät, tekninen paitoja,ruiskut puhdistamiseen vanteet ja visiirit, työkalut ...hyvin "makealle artikkelit, lähtökohtaisesti aina hyötyä. kerranparkkipaikalla, jätän pyörän edessä oven ja askel.Ensimmäinen ongelma on mennä omalla kypärä tai jätä tuotettamatkatavarat, sekä käsineet, on avoin laatikkomelko haavoittuvia lukko. Joten, koska luen tällä viikollakoeajoneuvoon metallisilla matkalaukut, päätän tallettaa sinnekaikki mitä on jäljellä penkomaan läpi hyllyt ja tehovertailla malleja, kokoja ja ostaa lisää mukavasti harkiten kutenmissään kaupassa. 

On vaikea aika

Mutta sitten tavata suuri pettymys: vain saadaArtikkelit vain muutaman tunnin kuluttua aloitat tämänuusi edistäminen ilmoitti, kuten tavallista, hyvin fanfaari. jaSen sijaan jotkut tyhjiä laatikoita, salattu housut poiskävelykatu, peltitölkkiin (?), että joku on jättänytsiellä ... ja epämiellyttävää tunnetta ei päästyäsi ajoissa,kuten niin monta kertaa ja ei voi kilpaillaeläkkeellä, työttömänä tai yöllä työntekijät voivatolla Lidl klo 10.00 aamulla ja raze niidentarjoaa.

"Anteeksi, aiot saada lisää pyörän tavaraa?"Kysyinriippuvainen. "Pelkään ole, koska olemme aina tuoda kaikki kerrallakunnes se tyhjenee, ja kun jotain ei ole, koska meillä onsäästää, mutta koska on ollut jonkin verran tuottoa"Selitinnuori factly. 

Itse asiassa tämä on tärkein salaisuus käynnissäLidl tarjoaa moottoripyörien -ja muita asioita, jotka näkyvätajallaan ja rajoitettu: erittäin suuren erän artikkeleitakaikille sekä Espanjassa, teoreettisesti edulliseen hintaan,mainontaa kampanjoita tiedotusvälineissä ("alkaenhuomenna ...") Ja oma verkkosivusto. Ja kun ne loppuvatvain 'aina': koska toisin mitä tapahtuutavanomaisia ​​yrityksiä, ei ole mitään mahdollisuutta, että myyjäkatso kaupassa tai jakajan palannut enemmän sukupuolenmuutamaa päivää myöhemmin.

5 käsineet pitää lämpimänä tänä talvena (5)

 • Alpinestars-365-Gore-Tex-X-nopeammat reaktiot

  Käsineet Alpinestars 365 Gore-Tex X-nopeammat reaktiot: 180 €

 • BMW-Pro Winter

  BMW Pro Käsineet Talvi: 154 €

 • Dainese Scout-Evo-Gore-Tex

  Käsineet Dainese Scout Gore-Tex Evo: 132 €

 • Ixon-Pro Skin-HP

  Käsineet Ixon Pro Iho HP: 70 €

 • Richa-Ice Polar-GTX

  Richa käsineet napajäätiköiden GTX: 100 €

Et voi kysyä jotain konkreettista tapahtuu henkilölleKiinteät omistettu tällaisia ​​tuotteita, koska ei osio eikäei työntekijä on koulutettu tähän. Ja jos se tulee vaatteita taiins, ei voi siirtää testaaja nähdä, mitäkoko, joten se ei ole harvinaista löytää asiakkaalle autontäynnä samanlaisia ​​kohteita eri kokoja ja värejä, että seHän ottaa kaiken käyttää sitä kotona ja muutos, TIQUET kädessä, enemmänon ...

Lidl on niin ja miten myyt strategioita toistetaanjoka toinen viikko myös on loogista ajatella, että kaavaSe toimii.  

Laatu tarjouksia Lidl

Se ei ole ensimmäinen kerta, Lidl tarjoaa ylennyksissäeriä autoilijoille, vaikka se on hyvin harvinaista löytäähyllyille säännöllisesti (kuten lähes kaikki muut kuinelintarvikkeet). Ja silloin kuten nytkin, ainakinse on tekemistä pyörä synnyttää ristiriitaisia ​​mielipiteitäsosiaaliset verkostot ja Internet-foorumeita, jossa he syyttivätSaksalainen ketju puute laatu Artikkeleita tai että hintoja Ne eivät ole niin alhainen. 

Yhdessä kaikkein salattujen hyllyt, saan vihdoin paikantaaavaamaton laatikko modulaarinen kypärä Crivit brändi, jonka59,99 euroa, kun se kuluneet koko päivän kritisoi joidenkinsivuja. Se ei ole johtava yritys, mutta on hyväksytty ja onkolmen vuoden takuu. Ensi silmäyksellä-ja hienotunteisesti, voimatta arvioidasen iskunkestävyyttä kanssa todellinen testi, se näyttää mitäänvarsinkin kun tunnustaa, että hinta tasapeliä paljonhuomiota, kuten tyypin avoin 'jet' (29,99euroa). 

Puhdistusaineet visiiri ja renkaat, 2,99 euroa,tai (hieman pienempi) ja 3,99 euroa, lämpösukat arvoinentestattu, tietenkin; Sen sijaan, ristikoiden (enemmän kuin 19 euroa)enää niin helppo, kuten ohut kommandopipo (4,99,hyvin samanlainen kuin kaikki pyöräliikkeestä hinta), puhumattakaanToolkit (24,99 euroa) tai työasut(12,99 euroa housut ja paidat, jotta 16,99). 

Ja jälleenmyynti?

Kun lopetan näitä rivejä, tiedän, että lukijoilleAUTOBILD.ES liittyy vain ohjeita koskien tällaistenLidl on moottoripyörä että paljon vaikutusta on,mutta olen varma, että se tuskin osto opasjoku, varsinkin, koska jos menet nyt löytää jotakinnämä kohteet ovat luultavasti jo käytetty, vaikka neSe kestää vain muutaman tunnin alusta edistämiseen.Meidän pitää odottaa mahdollisen tuoton? tai sivustojatoinen käsi ja he ovat ripustettu monet näistä tuotteista?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: