Moottoripyörä käyttöoikeustyypeistä

Moottoripyörä käyttöoikeustyypeistä

Tiedät erilaisia ​​moottoripyörän ajokortin? Asiat ovat muuttuneet paljon viime vuosina ja on hieman 'salaatti' joka aclararte kätevän.

Kerromme eri tyyppi of korttimoottoripyörä jotka ovat tällä hetkellä Espanjassa, ominaisuuksiltaanja olennaiset vaatimukset kullekin. onSe päätyi kiinni Vespaystävä, tarkastelu liikkeitä ja saada kortti'Fat' ostaa että urheilu 1000 cc unelma. asiatHe ovat muuttuneet ja se on mennyt loogista progressiivinen järjestelmäsinun on kerättävä kokemusta päästä ajamaan 'kurkkuja' ja200 hv.

CarnetAM (vanha mopo lisenssi)

Tällä kortilla voit ajaa mopot kaksi taikolme pyörää (virta 50 ml) ja kevyisiin nelipyöriin. ikäMinimi on 15 vuosi (entinen 14) ja jopa 18 ei voi käyttäämopo matkustaja (edellyttäen, että mopo onsaavat kuljettaa matkustajia). Sinun on läpäistävä teoriakoe20 kysymystä, joissa enintään kaksi epäonnistumisia ja yksi käytännönyksinkertainen suljetun piirin vain tarvitse matkustaa kahdenrinnakkaista (vanha linjan, mutta ilman helpotusta) ja teesiksak.

carnet A1

Voimassa ajo polkupyörää jopa 125 cc, 15 hvteho ja ei ole valtaa / suurempi paino0,1 kW / kg. Alaikäraja on 16 vuotta ja se koostuu teoreettinen30 kysymystä ja voit tehdä korkeintaan kolme virhettä. osaKäytännössä muodostuu kompleksin tutkimus suljettujaettä AM ajokortin ja toinen yleisillä teillä, joiden kestonoin 25 minuuttia.

carnet'ta B

Ei moottoripyörä lisenssin, on auton ajokortin, mutta josSinulla on yli kolme vuotta vanhoja voit ajaa samanmoottoripyöriin A1-luokan ajokortin.

carnet A2

ajaa pyöriä jopa 47 hv teho (ei hoitoamoottori) ja teho / paino-suhde on enintään0,2 kW / kg. Tämä sisältää polkupyörää mutta rajallinen valtasarjanumero enintään 96 CV (siis ulkonäköä versiot restrictableJoissakin merkkejä). Alaikäraja on 18 vuotta, teoreettinen tasavertaistenA1-(jos sinulla on vähemmän kuin kaksi vuotta sitten, sinä kiloa, ja josB: llä on kortti sinulla on vain tehdä erityisiä pyörä).Käytännön testit ovat samanlaisia ​​kuin A1, mutta moottoripyörätehokkaampi.

carnet'ta

Halutuin, jossa se voi ajaa kaikkiin pyöriin,kolmipyörä ja nelipyörä, mutta ennen kuin päädyttiin hänen on oltavavähintään 21-vuotias ja vähintään kaksi vuotta vanhaKortin A2. Meidän täytyy käydä läpi kurssinteoreettinen / käytännön 9 tuntia. Teoreettinen osa onSe käsittää yleisen osan (01:30 h) ja muut tietoisuutta jaherkistyminen (1:30 h). Käytännön osa koostuu neljän tunninvaihtotyö suljetun piirin ja kaksi tuntia kiertovirtausreititavataan liikenteelle, joissa kaikissa on moottoripyörä sivuvaunulla ja moottorivähintään 600 cc ja 40 KW.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: