10 halvin autot voi ostaa 2017

Opel Karl

Haluamme auttaa sinua valitsemaan parhaalla mahdollisella tavalla tällä 10 halvin autot voi ostaa vuonna 2017, yhteensä 10 ajoneuvoa, jotka on esitetty mielenkiintoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat muuttaa enimmäisbudjetti hankkia optio ensimmäisen auton tai vaihda tänään.

Älä missaa: Osta auton Saksasta: kaiken mitä sinun tarvitsee tietää

Tiedä mitä auton ostaa on yksi vaikeimmista kysymyksistä meidän on ratkaistava aina silloin tällöin. Tämä on erittäin tärkeä päätös, koska se ei riipu ainoastaan ​​itsenäisyytemme liikkuvuuden kannalta tulevina vuosina, virheitä voi myös olla suuri pitkittyy kotitalouksissa. Sanomme tämän siksi, että spot-markkinoilla on usein erittäin houkuttelevaa, mutta kuitenkin houkutteleva se voi tuntua tarjouksen, se on vaikea verrata 10 halvin autot voit ostaa vuonna 2017 sitten esität, erityisesti rauhasta, jotka antavat ne virallisesti takeet.

VIDEO 10 halpa diesel myytävien autojen 2017

ne ovat Halvat Auton 2017 että lisäksi erottuvat sen myyntihinta on noin 10000 euroa kaikissa tapauksissa, koska se on autoja, jotka tarjoavat tasapainoinen suhde laitteet ja hinta. Jotkut valittujen täyttymisen lisäksi ensisijainen vaatimus, joka on ottaa myyntiin korko pystyy sopeutumaan pienen budjetin matkailijoille, ovat hyvin sijoitettu indeksit luotettavuutta tarjoamia virastot arvostetun kuten Saksan TÜV tai yritykset joten voit kuuluisa Dekra.

Seitsemän hyvää ja halpaa autoa (7)

 • Mitsubishi Space Star Etu

  Mitsubishi Space Star on apuohjelma, joka osaa tarjota laadukkaita, tilat, laitteet ja talous: alkaen 11.000 €.

 • Citroen C-Elysée puolella

  Citroen C-Elysée on neljä-ovi sedan, 4,43 metriä pitkä ja kantavuus 506 l. Alkaen 12930 euroa.

 • Etu Dacia Duster

  Dacia Duster on yksi kaikkein taloudellisin SUV markkinoilla. Se on tilava sisältä ja sen lähtöhinta on 10900 euroa.

 • Ka Front

  Ford Ka on urbaani mielenkiintoinen perustuu silmiinpistävää Fiat 500, mutta on halvempaa: alkaen 8800 euroa.

 • Hyundai i20 edessä

  Uuden Hyundai i20 aiheuttaa pienen vallankumouksen segmenttinsä ansiosta hyvä päättyy. Alkaen 9950 €.

 • Kia Picanto puolella

  Kia Picanto on päivittänyt kuva, mutta silti säilyttää sen sisustus hyvin viimeistelty. Alkaen 10145 euroa.

 • Seat Toledo Front

  Seat Toledo on viisiovinen hatchback, oikein päättyy, mutta ennen kaikkea valtava runko 550 l.

10 halvin autot voi ostaa 2017 Ne eivät välttämättä ole halvin markkinoilla. Olemme päättäneet tarjota valinta keskuudessa, jotka ovat edullisempia, lukuun ottamatta niitä, jotka ovat enemmän 'paljas' ja keskittymällä niihin, jotka näyttävät mielenkiintoisin heidän ominaisuuksien vuoksi lahjoitusvarat yli hyväksyttävää tasoa ja saatavilla useimmiten suficiemente kykenee ohjaamoissa. Hyödyntämällä alennukset kunkin valmistajan tuolloin kirjoitimme tämän artikkelin ja vaikka Pive suunnitelma on valmis, jos olet kiinnostunut pääsemään eroon vanhan auton, voit saada todella houkuttelevia tarjouksia, että joissakin tapauksissa ylittää suppeasti 7000 euroa.

Pieni: 434 pistettä Citroen C1, 477 Opel Karl ...

1. Opel Karl

Opel Karl esitteli yhtenä Halpa mielenkiintoisin autoja tarjoamalla kilpailukykyiseen hintaan verrattuna sen runsas laitteita. Tähän meidän on lisättävä, että se on myös suhteellisen uusi malli markkinoille, joten se ei ole vielä kovin yleistä. Myynninedistämistä alennusten, alue alkaa 7990 euroa, mutta se ei ole väliä, versio, jossa selektiivinen loppuun ja moottori 1.0 ECOTEC bensiinimoottorin kanssa 75 hevosvoimaa, se pysyy 8768 euroa. Negatiivinen on sen runko, jossa on vain 215 litraa.

Kuten on mainittu, laitteet on runsaasti ja se sisältää monitoimiohjauspyörän, äänijärjestelmä Bluetooth, USB ja lisätulo, lähtö avustaja vireillä, sähköiset peilit tai vakionopeussäädin. Kaikki tämä täytyy lisätä etu-, sivu- ja turvaverhot, istuimen korkeus säädettävissä kuljettaja, tietokone, etätarkkailukeskukseen tai vaadittu vakaus ja sulkeminen paineanturi.

Teho: 75 hv

Keskimääräinen kulutus: 4,5 l / 100 km

Porter: 215 litraa

Kia Picanto

2. Mitsubishi Space Star

Se on luultavasti tuntemattoman luettelon halvin autot voit ostaa, jotain epäoikeudenmukainen tavalla. Tällä mallilla Mitsubishi on pyrkinyt tarjoamaan paitsi tuotteen edulliseen hintaan, myös laaja laitteita kuin sen suurimmilla kilpailijoilla. Mitsubishi Space Star on saatavana tarjouksia 10200 euroa ja Motion viimeistely ja 1,0 bensiinimoottori 88 hv.

Tärkein ominaisuus tässä mallissa on sen laaja vakiovarusteena, sillä on monia elementtejä, joilla ei ole muita ehdokkaita. Puhumme asioista, kuten automaattinen valojen, että sadetunnistin tai järjestelmän pääsyä ja alku hands free. Se on myös pyörän ja nuppi nahkaa verhoilu, kevytmetallivanteet 15 tuumaa, automaattinen ilmastointilaite, neljä sähköiset ikkunat, Monitoimiohjauspyörä, audiojärjestelmä apuliitännät ja Bluetooth-yhteyden tai ulkopeilien valot vilkkuvalla integroitu.

Teho: 80 hv

Keskimääräinen kulutus: 4,3 l / 100 km

Porter: 235 litraa

Edulliset henkilöautot 2016 Suzuki Celerio

3. Suzuki Celerio

Sen 3,6 metriä pitkä, Suzuki Celerio sijaitsee välissä neljännen mallin luettelosta ja toisen kanssa etulyöntiaseman istuin, joka on viisiovinen runko ja hytti viisi aukioilla. Vaikka on mahdollista hankkia sitä vähemmän rahaa (7795 euroa), Suosittelemme loppuun GL versio, joka on hinnoiteltu 9190 euroa alennuksella sovellettu. Se on 1,0 bensiinimoottori, joka tuottaa 68 hevosvoimaa ja jotka tarjoavat hyväksyttävä suorituskyky käytettäväksi kaupunkialueilla.

Valitsimme celerio GL ja ei siksi perusominaisuudet ilmastointi, radio ja MP3-, USB, CD ja liitettävyys Bluetooth, Edessä sähköiset ikkunat, keskuslukitus, säädettävä ohjauspyörä, säädettävä kuljettajan istuin korkeus, sekä ajonvakautusjärjestelmä, kaksi etuturvatyynyt ja renkaan paineanturi.

- Teho: 68 hv

- Keskimääräinen kulutus: 4,3 l / 100 km

- Porter: 254 litraa

4. Fiat Panda

Fiat Panda on säännöllinen näillä sijoitusta minne haluamme tarjota halpaa autoa on paras hinta. Pieni Fiat tarjotaan kolmessa päättyy ja alkaa pop 6590 euroa nykyisten soveltavan alennuksella (mutta kyllä, rahoitusta, kuten monissa muissa malleissa ranking). Konepellin alla bensiinimoottorin ja 1,2 litran 69 hv käsivalintainen vaihteisto piilottaa. Kuitenkin vakiovarusteena on perus, kuten tarjoamalla ilmatyynyjen nahkapäällysteinen ratti tai elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP), kun taas on maksettava siitä niin perus kuin keskuslukituksen tai radion vaihtoehtoja.

- Teho: 69 hv

- Keskimääräinen kulutus: 5,1 l / 100 km

- Porter: 225 litraa

5. Skoda Citigo

Citigo Skoda, samoin istuin Mii, jonka kanssa se jakaa alustan ja powertrains, on pienin malli Tsekin yritys. Kolmiovinen Citigo Style alkaa 10170 euroa ja vaikka ei ole halvin, se on mielenkiintoisin maaliin säätämällä hintaa. Räätälöinnin vaihtoehtoja mahdollistaa pelata grafiikalla lisäämättä liian paljon lisäkustannuksia ja sisältää laitteet, kuten ilma acondiconado, keskuslukitus ohjaus rengaspaine, kevytmetallivanteet 16 tuumaa, sumuvalot ja radio värinäyttö. Konepellin alla, moottorin 1,0 MPI 60 hp bensiiniä liittyy käsivaihteisto viisi suhteita.

- Teho: 60 hv

- Keskimääräinen kulutus: 4,5 l / 100km

- 251 litraa

6. Dacia Logan

Jos etsit enemmän tilaa, pyydämme teitä edelleen sukeltaa tuotevalikoiman Romanian yrityksen. Dacia Logan tarjoaa kolmannen osan elimistössä ja jakaa samoja moottoreita kuin apuohjelma. Tällöin TCE Tunnelma 90GLP Logan alkaa 10280 euroa ja varustaa turbo kolme-sylinterinen 0,9 litran 90 hv syötteitä nestekaasulla ja bensiiniä. Se tarjoaa samat vapaaehtoista, mutta tällä kertaa ilmastointi kuuluu vakiovarustukseen. Navigation Pack 435 euroa tai 180 euroa sumuvalot ovat muutamia osia, jotka voidaan lisätä.

- Teho: 90 hv

- Medium kulutus: 3,5 l / 100km

- Porter: 510 litraa

Edulliset henkilöautot Dacia Sandero 2016

7. Dacia Discover

Dacia Sandero on yksi Uusien autojen halvempaa markkinoilta, koska sen hinta alkaa 7821 euroa Ambiance versio 1.5 dCi dieselmoottori 75 hv, kaikki alennusten. Vaikka tämä viimeistely ei sisällä vakiovarusteena riittävän suuri, kannattaa lisätä 423 euroa maksaa aina tarvitse ilmastointi, joten kaikkiaan se säilyisi 10753 euroa.

Niistä vakiovarusteena lukien Sandero Tunnelma, meidän pitäisi mainita ESP,  etuturvatyynyt etu- ja puolella, keskuslukitus kauko tai terästä pyörät 15 tuumaa halkaisijaltaan hubcaps. Voit suorittaa vaikka eikä päätynyt ilmastointi, kuten olemme sanoneet, se maksaa 423 euroa, päätät sisällyttää yhteen kaksi pakettia, jotka sisältävät myös, että osa mukavuutta. Ensimmäisessä lisää radio kaikenlaisten yhteydet, kuten Bluetooth tarvitaan muun 627,99 euroa, kun taas toinen on kätevä selain kosketusnäytöllä 7-tuumainen 435 euroa.

- Teho: 75 hv

- Keskimääräinen kulutus: 3,8 l / 100 km

- Porter: 320 litraa

8. Citroen C1

Viisiovinen Citroën C1 kaupungin kanssa Editionin alkaa viimeistely 9600 euroa. Se esitetään yksi täydellinen ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja täällä, joko hintaa ja laitteita varten. Standardin laitteet kuten kosketusnäyttö 7 tuuman Bluetooth ja MirrorLink, ABS, ESP, ilmastointi, nopeudenrajoitin, nahka ohjauspyörä ja valu, muun muassa, jotta se erottuu, kun taas konepellin alle se kätkee PureTech bensiinimoottori 1,2-litrainen 80 hevosvoiman käsivaihteisto.

- Teho: 80 hv

- Keskimääräinen kulutus: 4,3 l / 100km

- Porter: 196 litraa

Halvat Car Seat Mii 2016

9. Seat Mii

Seat Mii on paitsi pienin malli myymien espanjalainen yritys 3,56 metriä pitkä, on pienempi joukossa 2017 talouden autot ehdotamme, mikä merkitsee määrän rajoittaminen Matkustajamäärä, joka tässä tapauksessa on neljä. Mutta jos yleensä navigoit kaupungin eivätkä yleensä tehdä pitkiä matkoja, se voi olla erinomainen valinta. Nykyisin Seat Mii Style tarjouksia 11480 euroa kaikki mahdolliset sovellettavat alennukset, kaupunkien käytetään mekaanisen 1,0 bensiini 60 hv ja varustettu käsikäyttöisellä viisi vaihteisto. Varustettuja komponentteja kuten ilmastointi, keskuslukitus, ajotietokone, etu- ja sivuturvatyynyt sekä elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP).

- Teho: 60 hv

- Keskimääräinen kulutus: 4,5 l / 100 km

- Porter: 251 litraa

10. Dacia Duster

Dacia Duster on epäilemättä menestynein malli Romanian yrityksen. Maastoauto kohtuuhintaan alkaa 10.000 euroa Base loppuun. Emme kuitenkaan sinut sijoittaa hieman enemmän ja saat yhden 115 Duster 4x2 1.6 tunnelma vanhemmissa laitteissa vaihtoehtoja 12565 euroa. Varustaa nelisylinterinen bensiini 1,6 litran 115 hv ja manuaalinen siirto. Lisäksi järjestelmä Start&Pysäyttää, sähköiset ikkunat, keskuslukitus, rengaspaine, MP3, ESP, ABS radio- ja hätäjarrutehostin hätä kuuluvat dele anturi vakiovarusteena. Lisää ilmastointi 705 euroa ja sinulla on täydellinen.

- Teho: 115 hv

- Keskimääräinen kulutus: 6,4 l / 100 km

- Porter: 475 litraa


Понравилась статья? Поделись с друзьями: