10 parasta autoa arvo vuonna 2017

Tässä on valikoima 10 parasta autojen arvon 2017. Kuten huomaatte, kohtaavat tämän hiljattain alkanut vuosi on niin kiinnostavia vaihtoehtoja kuten Hyundai i30 uudistaa tai onnistuneen Seat Leon. Uskallatko tietää ne kaikki?

Älä missaa:'Kymmenen autoajoka saapui vuosi perustuslain

nämä ovat top 10 autojen suhteen2017 arvo. Jos olet kiinnostunut muuttumassaajoneuvon kohtaavat tänä vuonna ja katselet mitä auton ostaa, varmasti keskuudessavaatimukset on aikaansaada erinomainen suhdearvoa. Jos haluat menestyä tässä suhteessa, kiinnitä huomiotaehdokkaille, jotka ovat alla ja galleriassamukana näitä rivejä josta löydät reaalioptioidenharkita ja sopeutua erilaisiin tarpeisiinjokainen ostaja.

5 suosittu klassikko autot kallistua

Halusimme tehdä lakaistaeri segmenttien auton yrittää löytääurban vaihtoehtoja, katumaasturit, kompakti, ja jopa jotkut SUVpieni urheiluauto, koska kuten näet alla, laatu jaHauskuus ei tarvitse olla ristiriidassa hintaan. autojenhyvää vastinetta rahalle 2017 osoittaa jaLisäksi se tekee selväksi, että on mahdollista saada suuria ja kiinnostaviatuotteiden oikea määrä. Vielä yksi huomautusTässä suhteessa: Huomaa, että kaikki hinnatAuton mukana ranking malleissa ei ole alennuksia taitarjouksia.

1. Peugeot 108

hedelmäkumppanuus PSA ja Toyota, Peugeot 108Se tuli markkinoille vuonna 2014. Tämä on segmentti Tämä malliSe tarjoaa monipuolisuutta tarvitaan liikkua kaupunkikeskuksiinuhraamatta ainutlaatuisuuden eri vaihtoehdotRäätälöinti kyseisen tilin. moottoritPienen ja tehokkaan ovat muita ison panoksen Peugeotpieni urbanite.

Powertrains: 69-82 hv

Porter: 227 litraa

Hinta: alkaen 11400 euroa

2. i20

vuoroKorean Hyundai i20 ja kunnostettu. onon ensimmäinen valinta B-segmentin että tuon tämänranking. Sen edullinen hinta on korkein vedot ja kantaesityksiäuusi muotokieli tuotemerkin, joka äskettäinOlemme nähneet heijastuu HyundaiTucson. Sitä tarjotaan kolmessa eri korimallit ja ominaisuudetviimeistelytasot eriytetty laitteita. Kaikki plusharkita.

Powertrains: 75-120 hv

Porter: 301-336 litraa

Hinta: alkaen 15150 euroa

3. Skoda Fabia

suoraanalkaen uumenissa Volkswagen-konsernin Skoda Fabia tulee anuorten ja kaupunkien malli, joka keskittyy hinta ja suuremmatetu. Löysimme sen kahdessa eri elimissä viisiCombi-oven ja vaunun, odottamassa saapumista variantinRS, ja on ilmakehän kolme sylinterin turbomoottori ja sitentehokkaana TDI diesel 105 hv.

Powertrains: 60-110 HP

Porter: 330-530 litraa (FabiaCombi)

Hinta: alkaen 13120 euroa

4. Mazda2

nytkeskitymme entistä laatuun aspekti Mazda2. pienikokoinenB segmentti japanilainen yritys esittää ulkomuotohoukutteleva ja Avantgarde jättää perinteiset linjat.vain viisiovinen kehon ja teknologia SkyActivebensiinimoottorit ovat päävaatimuksen. kulutus onyksi sen kohokohtia.

Moottorivaihtoehtoja: 75-115 hv

Porter: 280 litraa

Hinta: alkaen 13250 euroa

5. Seat Leon

Seat LeonmyyjäEspanjalainen yritys voi olla huomaamatta ranking ajoneuvojaeriytetään arvo. Uuden SeatLeon esiteltiin äskettäin Barcelonassa ja integroienemmän tekniikkaa ja on edelläkävijä kannalta liitettävyysinfotainment-kosketusnäyttöHän perinyt isoveljensä SeatAteca. Se on varustettu elinten 3 ja 5 ovea jatuttuja. Ei ole pulaa mielenkiintoisia muunnelmia Cupra, jossasen 300 hv ja mahdollisuus asennus neliveto,Ne ovat totta urheilua.

Powertrains: 110-300 hv

Porter: 380-587 litraa

Hinta: alkaen 18080 euroa

6. Hyundai i30

Hyundai i30

Sen tuorein ja kattavin remontinHyundai i30 on yksi vedot enemmänMielenkiintoisia C-segmentin kompakti auto, myydyinEspanjassa. Se on kiinteä tuote, joka vakuuttaaulkonäkö, laatu ja suorituskyky. Se on suunniteltu, kehitettyja testattu Euroopassa, joka on myös valmistettu. kulutus jaCO2-päästöt alkavat 3,4 l / 100 km ja 89 g / km, luvutettä he ovat parhaita luokassaan. Tietenkin pitäämielessä, että pääsy versiot sekä dieselöljyn ja bensiinin,Ne eivät mene myyntiin vasta toisella trimetre 2017. 

Powertrains: 95-140 hv

Porter: 395 litraa

Hinta: alkaen 20500 euroa

7. Kia Cee'd

toinenkäynnissä uusittua midcycle. Kia cee'd osakkeetalustaa Hyundai i30 ja nyt ensiesiintymisensä korkeimmalla tasollalaitteet, mekaaniset Euro6 ja kiinnostava vaihtoehtokolmisylinterisiä bensiini turbo 100 hv, joka on kaikkien uraauurtavakulutuksessa on kyse. Kuten i30, meillä on kolmeeri elimet ja korkean suorituskyvyn variantti 204CV. Kia alennusten on avain sinulledekantoidaan cee'd.

Powertrains: 90-204 hv

Porter: 380-528 litraa

Hinta: alkaen 17600 euroa.

8. Seat Toledo

se ontotta, että on kestänyt kolme vuotta markkinoilla, mutta Seat ToledoSe on ainutlaatuinen malli sen segmentillä. Siinä yhdistyvät sisätilojen monipuolisuus,valtava runko ja silmiinpistävää hinta on lyömätönsuora. Jos koneesi ovat pienikokoisia sedans, Toledo onvalttikortti, auton vanhemmille, jotka kieltävät SUVja minivans, mutta samalla he haluavat autonkykenevä parhaan mahdollisen hinnan.

Powertrains: 90-125 hv

Porter: 550 litraa

Hinta: alkaen 16860 euroa

9. Juke

yksiparhaista B-SUV markkinoilla. Koska Nissan Juke tuli markkinoilleMuutama vuosi sitten, sen suunnittelu on pysynyt raikas ja rohkea ja onNissanin tarjous oli segmentti, joka siihen mennessä, eiHänellä ei ollut mitään markkinaosuus. Se on versiottehokkaan dieselin ja bensiinin turbo ja optiotvariantti allekirjoittanut Nismo. Mitä muuta voisi kysyt crossoverKompakti?

Powertrains: 90-218 hv

Porter: 354 litraa

Hinta: alkaen 16700 euroa

10. Mazda MX-5

jaSe tulee vaihteessa urheilulajit lupasin alussa. Oletkoharrastaja tunteet mutta eivät halua maksaa hintaakohtuuttoman heille? Mazda MX-5 onparas vaihtoehto. Neljännen sukupolven suosittu roadster esitettysamalla DNA ikuisesti. Kevyt, mitatkompakti vapaastihengittäviin bensiinimoottorit kiinnitetty laatikkomanuaali ja takaveto. Ikään kuin tämä eitarpeeksi, löysimme hinta. vaativat kilpailijatkaksinkertainen määrä rahaa hankkia niitä. ja nytVoit myös valita nostettavat kovakatto muunnelmassauusi Mazda MX-5 RF.

Powertrains: 131-160 hv

Boot: 130 litraa

Hinta: alkaen 25000 euroa


Понравилась статья? Поделись с друзьями: