Kongressi hyväksyi poista suojakaiteet murhaajat

Kongressi hyväksyi poista suojakaiteet murhaajat

Kongressi hyväksyi poista kaiteita murhaajia. Se on ehdotus lain kansalaisten ehdottamien on esittänyt vain ääntä vastaan ​​kansanpuolueessa.

Vigo, Espanja Kaupunki turvallisempiamoteros

Kongressi hyväksyi poista suojakaiteet murhaajatsijaitsevat ns Mustapäiden teidenEspanjan, joiden osuus on yhteensä 1314 vaarapaikkojajoihin osallistui yhteensä 25172km. KiitosEsityksestä lain Se on ehdottanut ryhmäparlamentaarikko kansalaisten kautta hänen sijaisensa DiegoClemente ja on ollut äänestää osapuolisuosittu, NLP etenivät yhteensä 27 puolestasuosia

Tavoitteena tässä ehdotuksessa on, että quitamiedos menevätpoistamalla muoto asteittainen edelläMustapäiden. Clemente on todennut, että 15% ononnettomuuksia moottoripyörä uhreista johtuu tämäSiksi selittää, että suojakaiteen toimii giljotiiniKun ratsastaja putoaa ja kehon jatkaa sivustoonsuojakaiteen. 

Näitä järjestelmiä pitäisi korvata tunnetuillaAutoilija Protection System (PMS), se on valmisjoku espanjalainen teillä. Tämä on rakennequitamiedos kytkemällä kysymyksessä niin, että kunmoottoripyöräilijä yksinkertaisesti menee maahan osumistarakennetta, mutta ei kärsi mitään leikkaamalla muutos havaittiinsuojakaiteisiin. 

PSOE Hän totesi lisäksi tukea vartenEhdotuksen että tutkimus tehdään sijoittaa niinKorjaa quitamiedos "näissä kohdissa tekevät niistäelementti turvallisuuden varmistamiseksi ja liikkeeseen". senosa, voimme Hän halusi myös korostaa sitä, että"ne parantavat ylläpidon teillämme voisivälttää 50% lähtöjen kautta". Tässä mielessä ne ovatehdotti, että mustat valopistettä ja myöslähentelee ovat täysin puhtaita. 

Lopuksi kansanpuolue hän halusi puolustaa itseäänsiitä väitteistä, jotka ovat tapahtuneet ympärillähallintaa tähän asiaan sen hallituksen toimikauden: "mikä tahansaEn ymmärrä ovat lähestymistapoja näiden aloitteidenjossa se sanoi, että nykyinen hallitus on ollut aseitaCrusaders". 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: