Ensimmäinen aurinko auto, joka käynnistää on espanjalainen

Malaga Evovelo Osuuskunta on käynnistänyt ensimmäisen aurinko auto maailmassa. Tämän kaksi-paikkainen auto on varustettu materiaaleja, jotka uudistavat ajan kutsutaan Mö. Tämä aurinko auto saavuttaa 50 mph, on useita 50-90km ja voi ostaa 4500 sekä arvonlisävero.

Älä missaa: TälläEspanjan sähkö skootteri, joka on ladattu aurinkoenergian

Malaga osuuskunta I evovelo Se on käynnistänytFirst Solar auto maailmassa, , autonTandem aineiden lisäksi edellyttäen, että ne uudistaaaika, kuten puusta. aurinkoautoon tarkoitettu ensisijaisesti kaupunkien ympäristöihin, se saavuttaasuurin nopeus 50 km tunnissa, on useita50-90 km ja voi ostaa 4500 euroa + alv, onselitti Gonzalo Chomón, Tutkimusjohtaja,Evovelo kehitys- ja innovaatiotoiminta. Latausaika valollaLuonnollinen kahdesta kolmeen päivää ja jos tulpatsähkövirtaa yhden tunnin saadaan noin 90Akun prosenttia, hän lisäsi.

Mö liikkuu pääasiassa energiaaintegroitu katto aurinkopaneelit, akku latautuukäytön aikana tai silloin, kun ajoneuvo pysyypysäköity ja valolta suojattuna, voit kytkeä pistorasiaantavanomaista tai poistamalla akun latauksen muitapaikka. Tutkimusjohtaja, kehitys- ja innovaatiotoimintaEvovelo sanoi, että "aiheuttamalta pilaantumiseltaei normaalista ajoneuvon käyttöä, mutta materiaalit japrosessit, joita käytetään sen rakentamiseen. Mo rakennettu 70tai 80% kestäviä materiaaleja, jotka regeneroidaanaika". Seuraavassa videon opit lisääFirst Solar auto maailmassa: 

Lisäksi aurinkoauto "Se perustuu nolla nettoenergiatehokkuus" ja,Siksi se ei kuluta uusiutumattomia luonnonvaroja liikkumaankuten bensiiniä tai dieseliä sähköllä mutta jos valitaettä vaihtoehto lataa akku. Koska niiden elinkaareva, taipuisa Mö sisältää aurinkopaneelit seurauksenauusia valmistusmenetelmiä, jotka ovat sallineet niiden kantavuuden"korkea hyötysuhde"Plus litium paristot kestävätsukupolvi ja kolmivaiheiset Harjattomat moottorit. "Se on suunniteltuketään ja on taattava siihen sähköautonkevyt, joten se ei vaadi perusesitteen eikämaksat veroja tai perinteistä hankinta on tarpeenvakuutus"Hän huomautti johtaja InnovationOsuuskunta.

Evovelo (lisätietoja) käynnistää piakkoin uusia linjojaTämä aurinko auto, "enemmän teknologian kuin toiset"Ja annaräätälöinnin kuljetettaessa eläimiä, kuten ajoneuvojenvalettu, kuten taksilla tai autolla. Gonzalo Chomón, autonykyinen on "kuten avaruusaluksen kuljetukseenyksi henkilö 80 kiloa"Ja siksi hän valitsi "ratkaisueri" mahdollistaa entistä taloudellinen siirtymä ennen"suhteeton" energiaa ja resursseja. Toistaiseksi "olemmepystyvät jatkamaan tätä järjestelmää, koska energia oli halpa,varat olivat helposti saatavilla ja ei ollut ajatellutiso ympäristövaikutukset".

Suurin etu Mo, ensimmäinen aurinko auto maailmassa, valheitaettä "Se on täysin katettu ajoneuvotahansa auton pysäköidä kadulle, nostat ja työtilman mennä huoltoasemalle"Sen lisäksi kustannussäästöjäja ympäristön. Hänen esityksensä aikana tapahtunut viimeistenIlmastokokous Pariisissa (cop21) "ensimmäinen kaupunki, jossatutkittu auringonvalo".

Lähde: EFE

Kuva: First Solar pyörätietä että maailma tuottaa energiaa (12)

 • rakentaminen

  Rakentaminen pyörätietä.

 • osat

  Yksi osista pyörätietä.

 • käyttäjät

  Käyttäjät aurinko pyörätietä.

 • Solar kaista

  First Solar pyörätietä, joka tuottaa energiaa.

 • toiminnallisuus

  Toiminnallisuus aurinko pyörätietä.

 • materiaali

  Materiaali aurinko pyörätietä.

 • aurinko-

  Solar pyöräilykaistaa.

 • virkaanastujaiset

  Aloittanut toimintansa ensimmäinen aurinko pyörätietä.

 • energia

  Pyörätie aurinko tuottaa energiaa.

 • maailma

  First Solar pyörätietä maailmassa.

 • kestävä

  Pyörätie kestävää.

 • asennus

  Asennus pyörätietä.