Viisi Vaikuttavin autoa kolme pyörää

Viisi Vaikuttavin autoa kolme pyörää

Tässä pieni kokoelma viisi mallia kolmen vaikuttava pyörää. Yksikään niistä ei ole käytännöllistä tai voimassa päivän, mutta varmaa on, että lyijy voi poistaa kasvosi hymy. Kerron teille kokemuksesta ...

Rehellisesti, olin ajatellut tehdä kokoelmahauskin ja radikaali autoja olen ajanut ja pääPäädyin kokoaa yhteen joitakin malleja kolmi-järkyttävin ja samalla ajaa horniestteiden. 

Syyttää tämä muutos on varmasti lähde autoHollantilainen meni läpi käsissäni lähes kymmenen vuotta sitten: CarverYksi.

 - Carver One

Se on ajoneuvo, jossa yhdistyvät tuttu tekniikkaelementtejä ilmailu- ja maailmanmoottoripyöräily. Avainkysymys teknologian kehittämiseenDVC (Vehicle Dynamic Control). Järjestelmä, joka mahdollistaaohjaamo ja etupyörä värähtelemään ja ohjaa samanaikaisestiautomaattisesti kallistaa kulmassa.

Carver One

Tuon aivohalvaus juuri et tee aavistustakaan mitä tämäleikkikalu, mutta voisin nauttia siitä, vakuutan teille onaito ohi. Siinä on kaksi paikkaa (yksi edessä muita, kutenpolkupyörää), mutta onnistuu kätevästi ohjauspyörän ja kaarteissa sinulleTuntuu hävittäjälentäjä nähdä tiiviissätuulilasin koska maailma kallistuu ympärillä ja tuntumasinun täytyy ottaa polven valehdella ei niinkään. mutta kaikkion ohjattu, mutta vahva liikkeellä pitää hyvää piirrettyja se tekee nautit kuin olet koskaan tehnyt. Se todella onkuin ottaa vuoristorata tallennettu autotalli voit käyttääkun haluat.

Se on vain 68 hv vaan painaa 670 kiloa ja pystyy nopeuttamaan0-100 km / h 8,2 sekuntia ja sen maksiminopeus on 185km / h. Valmistajan verkkosivuilla ei tällä hetkellä määritelläYksi Carver hinta, mutta tuolloin yritin se oli45000 euroa Espanjan markkinoille.

 - Can Am Spyder

Yli kolmipyöräinen auto on moottoripyörä, mutta myösSe on käynyt läpi laatimista AUTO BILD ja jätti meidät niin hyvätunteita, en voinut jättää sitä pois. Täällä Jätän Can Am Spyder testi ja video, jossaedessä KTM X-Bow, toinen aparatazo olisi ollutdisgno syöttämällä Tämän luokittelun jos se ei häntä'Vara' pyörän ...

Can Am Spyder

Can Am Spyder on 100 hv ja vaihdelaatikonpuoliautomaattinen viiden nopeus. Valitettavasti valmistaja eiSe tarjoaa tietoja eduista. Sen hintaEspanja, raporttien mukaan noin 20000 euroa.

 - Morgan 3 Wheeler

Ei, se ei ole klassinen autoa. No, varmasti etsiäKyllä, mutta nykyään tuotetaan edelleen ja muutama hänestä tulisitarjoavat monia tuntemuksia. Valitettavasti emme pystyneetmaistaa sitä henkilökohtaisesti. Mutta se on malli, joka voisi olla huomaamatta tätäryhmä.

Morgan 3 Wheeler

Tehty putkimainen runko, joka mahdollistaa sen, että painoLoppusumma on enintään 500 kiloa, saavuttaa sensaatiomainensuorituskykyä se saavuttaa 100 km / h 4,5 sekunnissa jahuippunopeus 185 km / h. V2 kiinnikkeet 1,8 litran moottori100 hv. Sen hinta on noin 40000 euroa.

 - Epic Torq Roadster

Harvinaisuus luoma Kalifornian kehittämiseen erikoistunutSähköajoneuvot luomisen jälkeen veneen 100% sähkö- jabuginen etsivät 'jotain' tehokkaammilla.

Epic Torq

Todella esteettinen on enemmän kuin kyseenalaista, mutta heidänLuvut jätä mitään epäilystä: se on aparatazo. Mukaan omistaavalmistaja kolmi- arkkitehtuuri vähentää 25%vedä asfaltin ja saavutetaan painojakauma65/35 mukaan niistä täydellisiä tällaista ajoneuvoa. ofItse asiassa sanoa, että se kykenee tukemaan lisää sivuttaiskiihtyvyys(1,3 g), kuten Ferrari F430. Painaa 998 kiloa ja kiihtyy 0-100vain 4,0 sekuntia.

Se maksaa joitakin 65000 dollaria (48000 euroa).

 - Campagna T-Rex 16S

Tämä kanadalainen luominen, vaan se on hoitaaohjauspyörä, on määritelty sen tekijöiden kuin uudelleenmäärittelyämoottoripyörä. Olemus on varmasti radikaaleja, mutta eivätsuorituskykyä. Ei niinkään 0-100 km / h, joka on samanlainen kuinnähnyt tähän mennessä (4,1 s), mutta sen suurin nopeus, joka on210 km / h, ja sen suuri sivuttaiskiihtyvyyden, joka on sama kuin määräYhdysvaltain kilpaileva Mainituista 1,3 G. 

Myös yllättävää sen keveys, sillä se painaa vain 408 kiloakiitos sen rakennettu putkimaisen rungon. moottorin kannakkeetLähde BMW kuuden pullon 160 hv.

Campagna T-Rex 16S

Saatat myös olla kiinnostunut:

- Enemmän autoja nörttejämaailma

- kuusivinkkejä tehdä auton mennä kauemmas vuotta

- viisi suuria virheitä, kun ostaa uuden auton

- viisiautojen häpeämään jopa omia tuotemerkkejä

- kahdeksanvirheet, jotka osoittavat, että et ole hyvä kuljettaja

- viisiurheilu jos vihaat ajo

- viisiautoja kriisin ratkaisemiseksi 40

- 10 maastoauto lisääOffroad ominaisuuksia

- 10 SUVvähemmän offroad ominaisuuksia

- viidenhuikeat valmistettu Espanjassa

- Top Fiveautojen kiertää maailmaa

- Cochazos lisäähorteras: vaaleanpunainen on muodissa?