Volkswagen Corrado palaa

Volkswagen Corrado palaa

Legendaarinen Volkswagen coupe myöhään 80s henkiin, tai ainakin digitaalisesti, perustuu sellaiseen käsitykseen, että Volkswagen-konserni on esittänyt viime vuosina.

Älä missaa: SoSe voisi olla Scirocco 2018 kuin X-Tomi

Volkswagen Corrado Se oli 2 + 2 coupe, että valmistajaSaksalainen se käynnistettiin vuonna 1988. Se oli moottorin ja vetoetu- ja perustui toisen sukupolven Volkswagen Golf. Hän korosti lisäksi senurheilullinen linja hänen VR6 179 hv, vaikka tämä ei oleanna hänen jäädä markkinoille liian pitkään, koska1995 tuotanto keskeytettiin.

Vaikka Volkswagen kehitti arvoinen seuraajaCorrado 13 vuotta myöhemmin, Scirocco on edelleen myyntiin,Photoshop taiteilija Theophilus Chin Hän on yhdistänyt suunnittelussaaudiSport Quattro Concept 2013 ja Volkswagen Sport CoupeGTE Concept 2015 osoittaa meille, miten ollanykyaikainen uudelleentulkinta Corrado.

VW Corrado takanaluominendigitaalinen taiteilija näyttää meille auton, jolla on pitkä huppu,leveä säleikkö, joka sulautuu LED-valoilla jaurheilullinen etupuskuri. peli pyörien 19 tai 20tuumaa alkua valtava pyöräkotelon, puoli viivalihaksikas ja selkeään takaosaan, ilman lisäosia,ylikuormitus, paitsi suuri taka diffuusori ja spoileriintegroitu taka takaluukku.

Valitettavasti, vaikka VolkswagenScirocco, jonka olemme jo testattu on myytävänä, eisiellä on tilaa coupe on samanlaiset ominaisuudet välilläriveissä tuotemerkin, joten emme näe paluuta Corrado, Thevähemmän tulevina vuosina. Lisäksi brändin sanoi odottavansa uudet Scirocco debyytti vuonna 2017 kuten urheilu coupetäysi, jossa on neljä paikkaa, iso takaluukku jasuuri boot. Kukaan muu muistuttaa määritelmääCorrado?

Lähde: WorldCarFans


Понравилась статья? Поделись с друзьями: