Suzuki Baleno 2015 testi, valmiina alkaen 14655 euroa

Testasimme Suzuki Baleno 2015, joka palauttaa kuormaan ja tekee B-segmentin jossa rivaling Gallitos kuten Seat Ibiza. Entistä dynaaminen ulkonäkö, se sisältää uuden sukupolven alustan, jäykempi ja kevyempi, ja on YTHS (Hybrid Vehicle Smart Suzuki) Viiden vaihteinen käsivaihteisto hybridi moottori versio 1.2 ja Dualjet. Se menee myyntiin alkaen 14655 euroa, vaikka alennukset ja Pive voi jäädä hieman yli 10000 euroa.

Jälkeen debyyttinsä Frankfurtin autonäyttelyssä 2015Suzuki Baleno 2015 saavuttaa Espanjan markkinoilla ja tekeeentistä dynaamisempi ja henkilökohtaista suunnittelua. Mittaaminen 3995 mm long,1745 mm leveä ja 1.470mm korkea. Se on aivan rajallaNeljän metrin sillä Intia on yksi sen principakesmarkkinoita ja siellä jos viettää että pituus verotaakka kasvaamerkittävästi. Edestä katsottuna, The ruumisBaleno Se laajentaa ohjaamosta, mikä johtaaleveä, matala, urheilullinen profiili, joka on täydennettyleveä lokasuojat, säleikkö, LED seisontavalot ja ikkunatkotelot että salata pilarit A.

Älä missaa: ForSuzuki Vitara Uutta on uusi kuningas

Muut ulkotilojen ominaisuuksia ovat ajovalot korkeaintensiteettiä suunnittelu musta ja kromi, ja sivuvalojaLED myös pysyvät aikana tuntia valoa, jaNe aiheuttavat joitakin sisäistä linssit, jotka tuottavat valojuovanayhtenäinen. 

Mekaanisen, Uusi Suzuki Baleno ratsastussuoraruiskutus turbomoottori 1.0 Boosterjet, uhri111 hv ja 170 Nm vääntömomentti; Tämä on juuri se ajaa Ioli mahdollisuus kokeilla. Se on. teknologia lohkomoderni, työntää hieman iloa avulla turboristeilyt ja ylläpitää 120 km / h ilman suurempia ongelmia. Olen ollut vähemmänpiti asetusta suspension, mukava kaupunki ... muttarebotona rikki ja pehmeä osiot alueilla käyriä. Oma yksikkötestaus liittyy manuaalinen viiden nopeus,Vaikka melko tarkka. Pitkiä Se voi myös valitajonka automaattivaihteiston CVT.

Baleno 2015 on saatavilla kaksi moottoribensiininDualjet injektio 90 hv 1,2, jotka voivat kuljettaa sekä samanviisi nopeus manuaalinen siirto kuin 1,0 Boosterjetportaaton voimansiirto.

Baleno, nyt hybridi

Uutuutena, Suzuki Baleno 2015 on myös saatavillakanssa YTHS, hybridi järjestelmä luomaSuzuki käyttämällä ISG (Integrated StarterGeneraattori), joka auttaa moottorin kiihdytyksen aikana. tuottaa voimavain jarrutus vaiheet ja sisältää pienen tuensuorituskykyä, vaikka se on parasta hyödyntää etujahybridillä suurissa kaupungeissa, kuten ei kiinnitäsäänneltyä pysäköinti tai ajaminen kiskoillepidätetään.

Se on rakennettu Suzuki uudelle alustalle,että saa noin 10% jäykempi jaajoneuvojen kokonaispaino on pienentynyt noin 15%.Itse asiassa, se painaa 100 kiloa vähemmän kuin Swift, veli mallipienemmät mitat. Lisäksi Suzuki kertoo sepystyneet pitämään tärinää ja melua loitolla. Totuus onäänieristystä tässä tricilíndrico on melkohuomattava, vaikka alla kilpailijat kuten Renault Clio.

että sisällä Suzuki Baleno 2015 stand suunnittelukierrosten ja 'näyttö' moniväri-informaatiota, joka antaamodernimpi sisustus yleensä liian raittiina katsoa,nopeuden säätö ja nopeudenrajoittimen järjestelmäaudioliitäntää älypuhelin yhteensopiva omenacarplay. Runko-osa 320 litraa (ylisegmentti), joka nousee 355 jos poistat lokeron.

7 Suzuki Vitara kilpailijat 2015 (7)

 • Fiat sivusuunnassa 500X

  Fiat 500X on veto italialaiset kompakti SUV segmentissä. Se on 4,25 metriä pitkä.

 • Ford lateraalisen EcoSport

  sen ulkomuoto ei ehkä rakastua ensisilmäyksellä, mutta myyntihinta Fordin EcoSport on mielenkiintoinen.

 • Etu Jeep Renegade

  Jeep Renegade on serkku Fiat 500X. Kuten hänen perheensä, hänen paras hyve on sen silmiinpistävä muotoilu.

 • juke puolella

  Nissan Juke oli luoja pienten maastoautoalaan. Vuonna 2014 hän alkoi päivässä ja sen hinta on kilpailukykyinen.

 • edessä Opel Mokka

  Opel Mokka on paljon espanjalaisia, koska se on valmistetaan GM tehtaalla Zaragozassa. Sen vähittäismyyntihinta on hyvä.

 • Peugeot 2008 Edessä

  Ranskan Lion laittaa kaikki liha on grilli kanssa Peugeot 2008. tilava sisältä ja hyvää dieselmoottoreita.

 • Renault Captur puolella

  Renault Captur on toinen pieni maastoauto, joka on valmistettu Espanjassa. aggressiivinen katsoa, ​​mutta melko pieni runko.

Teknologian osiossa, se esittelee jarrujärjestelmäAutomaattinen hätä, Tutka Jarrutusapu (RBS). kanssaRBS, kun ajoneuvo kulkee enintään nopeudella5 km / h, millimetriluokan tutka tunnistaa ajoneuvojaedessä. Jos se havaitsee mahdollisen törmäyksen, ja riippuentilanteessa ajoneuvon varoittaa kuljettajaa lisää voimaajarrutus tai jarruttaa automaattisesti.

johtopäätös

Uuden Suzuki Baleno 2016 on jo myynnissä, jonka tavoitteenailmoittautua 800 yksikköä vuodessa. Siinä on periaatteessasuunnittelu, tilaa ja vakiovarusteet vahvuuksiaan jaAnna taistelu on paras apuohjelma voit ostaa. se onsaatavissa kolme viimeistelytasot: GL, GLE ja GLX-. ensimmäinenja se tarjoaa standardin teräspyöriä ohjauspyörä mulifunción, 6 turvatyynyäja USB-portti. Toinen lisää Kevytmetallivanteet 16 '' jaKolmas kosketusnäyttöä tai automaattinen ilmastointilaite. kaikki BalenoHeillä on viiden vuoden takuu. Nyt myös heillä onmyynninedistämistarkoituksessa alennus 2000 euroa.

Hinnat Suzuki Baleno 2016

Suzuki Baleno 1.2 GL 2016 EUR 14655

Suzuki Baleno 1.2 GLX 2016 Hybrid 17255 euroa

Suzuki Baleno 2016 1,0 t GLE 15755 euroa

2016 Suzuki Baleno GLX 1,0 T 15555 euroa

2016 Suzuki Baleno GLX 1,0 T Aut 17055 euroa


Понравилась статья? Поделись с друзьями: