Kuusi temppuja avata auton ilman avainta

Kuusi temppuja avata auton ilman avainta

Oletko jättänyt avaimet tai olet menettänyt? Älä hätäile, tässä on kuusi vihjeitä avata auton oven ilman avaimia. Silmä, useimmat toimivat vain vanhempien ajoneuvojen koska keskuslukitus asioita hyvin vaikeaa ...

Hiljainen, varkaat jo tietää nämä Kuusi vinkkiäavaa auton ilman avainta joten emme löydä niitämitään uutta. Tarkoituksemme on päinvastainen: voit käyttääauton Jos olet kadottanut avaimen, Teidän Olet poistunut sisälle tai Extremes varovaisuutta välttääkseenolet uhri ulkomaisia ​​ystäviä.

Tärkeä huomautus ennen jatkamista: kahdeksan temppujaKäsittelemme vain vanhoja autoja, joidenSafe "ovella.

1. kengännauhasi

Tämä menetelmä toimii vain ovet avautuvat vetämällälukita. Sinun täytyy sitoa pieni lenkki keskelläkengännauha squeezable, sitten työ ketjuovi, kiristä ympäri lukkomekanismi,ja vedä ylös. 

2. pyykkipoika

McGiver sielusi koska avata auton puristinvaatteet, tarvitsevat ripustin voi untangleja tehdä koukku, joka menee sisälle weatherstrip ikkunassa. alkaentäällä, ravista se noin kunnes löydätlukitusmekanismi. Se voi kestää jonkin aikaa, mutta sen arvoinenepämukavuus, kun olet epätoivoinen. Tämä menetelmä toimiiLisäksi vaakasuora lukot.

3. ruuvimeisselillä

Tarvitset ruuvimeisselin ja terästanko30 sekuntia. Itse asiassa kaikki pitkät instrumentti tekeeSama toiminto, niin määrästä riippuen roskaaon nurkissa, voit ehkä löytää hyvä korvike.

Tietenkin pitää mielessä, että minkä tahansa metalliesineenPoista oven auki voi vahingoittaa sen ulkomitat jasisustus, joten ole varovainen tällä menetelmällä.

Uudet tekniikat avata auton ilman avaimia

4. puhallettava kiila

Käyttämällä puhallettava kiilan vaurioitumisen välttäminen maali auton jaKäytä ilma pakottaa ovi auki muihin esineisiinmetalli, kuten ruuvimeisseli. Kun kiila uskootarpeeksi tilaa työkalun pääsy kaikkeentarve on kärsivällisyyttä ja tarkka käsi.

5. Käyttäen muovinauha

Sen lisäksi, että puhallettava kiila, käyttää sitä myös suositteleevanha pala muovia tehdä työtä. Se on käytännössävain yksi hihna pitkä muovinen taitettu puoli jaluistaa halkeaman oven. Tämä menetelmä toimiiLukkojen kirjoita "venyttää".

6. tennispallo

Yksi hienoimmista menetelmien (ja käsitelty) vartenavata auton oven. Sinun täytyy tehdä reikäpallo, niin porakoneen tai ruuvimeisseli tekisitemppu. Aseta tennispallo reiän kanssa puoleltaylempi avaimenreikä, ja työntää. Paine luotuPallo pakottaa auton lukituksen. Tämä menetelmä pallonTennis on yli miljoona osumaa YouTubessa, mutta eimitä todella toimii?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: