Video: Voiko Fiat Panda Cross Defender?

Video: Voiko Fiat Panda Cross Defender?

Voiko Fiat Panda Cross Land Rover Defender? Seuraavat video kaverit Fifth Gear muistelee yksi hänen klassikko yhteenottoja, joiden vastustajia legendaaristen Land Rover maastoauto off-road ainoa vaihtoehto Fiat.

Älä missaa: Fiat Panda Cross:miten haluat kentän

Se on klassinen taistelu, David vastaan ​​Goljat. VoikoFiat Panda Cross Land Rover Defender? Seuraava videokaverit päässä Fifth Gear muistelee yksi hänen klassikoitaYhteenotot jonka vastustajat maastossaLand Rover lippulaiva vastaan ​​maastossa ainoa vaihtoehtosaatavana Fiat.

Ensimmäisessä hyökkäys, pieni FiatPanda voitti valtava valikoima Rover piirimaastossa, mutta nyt, vuosikymmen myöhemmin, uudet Fiat PandaCross kasvot nähdään Land Rover Defender, puhdas Maastoauto legenda, joka edeltää sitä. Kanssa 24º hyökkäysja 34º lähtö, Panda Cross on arvokas vastustaja vartenPuolustaja, mutta vaikea uskoa.

Se on myös vahvistanut puskuri, TwinAir moottori0,9 litraa 90 CV bicylindrical, vaikka juontajaSe varmistaa jopa paremmin virkamiehen dieselmoottori 1.3litrainen Multijet 80 hv, mutta se näyttää puolustaa arvokkaastikiitos kaikille nelivetojärjestelmäVääntömomentti-on-Demand fiat ja 1090 kiloa.Älä missaa seuraava video, jos haluat tietää, kukavoittaja

Fiat Panda Cross 2014 (2)

  • Fiat Panda Cross Etu

    Fiat Panda Cross on määrä esittää Geneven autonäyttelyssä 2014.

  • Fiat Panda Cross takana

    Se on yksi perustuu Panda 4x4 off-road voimavarojen parempi versio.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: