Hvordan konvertere bilen til LPG

Mens her kan du se hvordan du kan konvertere bilen til LPG, er dette en operasjon som alltid bør gjøres av autorisert verksted. Det koster ca 1800 euro, og besparelsene kan nå 40%.

Konvertere bilen til LPG -Flytende gass er ikke Olje-en ny ting på noen måte. Siden slutten av 70-tallet, noenselskaper engasjert i å tilpasse biler til å bruke dettedrivstoff, som genererer 10,2% mindre CO2 enn bensin ogsom det er nettopp en av de store Grunner til å kjøpe en bensin bil i stedet for endiesel, i hvert fall for meg. I alle fall, men her viser jeghvordan å konvertere bilen til LPG, Dette er ikke en brico menen enkel, men delikat operasjon som bare bør gjøres ien autorisert verksted. 

Ikke gå glipp av: "sjugrunner til ikke å kjøpe en diesel"

Kanskje mange skeptiske til dette drivstoffet, fordi i løpet avår, mange taxisjåfører skrøt av Fordelene med LPG-begrenset utelukkende til en profesjonelt bruk før noenkunder redd eller i det minste urolig å se betydeligsylinder plassert i bagasjerommet. I 2003 virket det som han hadde kommettidspunktet for dette drivstoffet, da bruken begynte å tillatei private biler. Men han forlot selv sett pånye drosjer skyldes i hovedsak til bensinstasjoner som hadde knapthvor du skal fylle bensinGLP. 

Fem furgos praksis kjører på LPG (5)

 • Dacia Dokker forsiden

  Dacia Dokker er en av de billigste varebiler på markedet som kan bruke LPG. Fra 11 707 kan du ha en.

 • DFSK V25 foran

  Den DFSK V25 er en merkelig van kinesisk opprinnelse med en 1,3 liters motor og 83 hk som kan kjøre på LPG.

 • Fiat lateral Doblò

  Italienerne er en av selskapene som satser på LPG. Den nye Fiat Doblò vil forlate for 24,994 euro.

 • Fiat Ducato Natural Power Tilbake

  Også store kommersielle kjøretøyer kan bruke LPG. Bevis på dette er den nye Fiat Ducato 140 Natural Power.

 • Volkswagen Caddy bak Bifueldesignet

  Volkswagen Caddy Maxi Bifueldesignet er et kommersielt kjøretøy ved hjelp av LPG, og du kan bruke som en familie bil.

I de senere årene har flere operatører er installertLPG dispensere. Ircongas er ett av selskapene som tar tidfølelsen rykk av markedet som i noen år har stegetopp til 500%. AUTOBILD.ESHan gikk til et lite verksted i de tre tiårene ledende tilpassebiler, ved siden av stasjonen Repsol i Méndez Álvaro (Madrid)å se hvordan å konvertere biler til LPG i løpet av få timerarbeid, når det er din tur, fordi det listeforventet. 

1. Hva er LPG?

den GLP Den inneholder en blanding av flytendegjort gass (propan ogbutan) de som oppnås under ekstraksjon og destillasjon-fraksjonert råolje. Om vinteren, det redusererAndelen butan i denne blanding, fordi det har større strømbrenn propan, men det er mer kostbart og reduserer drastisksitt volum når termometeret begynner å falle til 100 ° C. Enromtemperatur og atmosfæretrykk forblir i LPGgasstilstand, selv om væske kan passere relativtlette, da trykket øker raskt,temperatur eller begge deler.

2. Konverter bilen til LPG

den LPG konvertering kit har mange komponenter, menViktigst av alt er LPG omformer. i konvertert til LPG biler, detteforlater sin spesielle tank i gassform og i det indre,oppvarmes ved hjelp av vann som renner gjennom stykket provinientekjølekrets. Innen to membraner gjør detøke trykket. Dette fører til LPG å passere stateog ekstrudere væske av et kobberrør.

Den nest viktigste komponenten er riktig LPG tank. Det er opp til 40 forskjellige LPG-tanker,som tilpasses alle reservehjulet plass. dettetank er et deksel som tetninger og kan ikke blimanipulert. Dersom en lekkasje, faller LPG. Tanken vanligvishar en kapasitet av 66 liter av det emballasje ogoppføring Det har flere ekstra sikkerhetstiltak somventil, en utløpsventil til motorens ellerOverfyllingsventil, som vil åpne for å overvinne trykkmaksimal tillatt. Når jeg så hvordan en kastet ut og gir littGLP frykter at presset ut, men faller og oppløsesumiddelbart. 

fra LPG tank, føring av flytende gass til motorengjennom et PVC-rør som kanaliseres gjennomunderstell og, selvfølgelig, må monteres på avstandkontakt med eksoskanalen. For å sette LPG-motor,krever spesifikke sprøyte de må installeres i etkuttet i inntaksmanifolden. Den eneste komponent som er tilvisningen er mer eller mindre fyllstoffet, som ligger ved siden av tankenbensin. 

ny LPG regulerer rentbrennende LPG.Faktisk krever sluttfasen av konvertering kopiering kartleggingenden nye elektroniske motorstyreenhet (ECU). Hviser helt splitter ny bil er lastet direkte fra endatabase. Dette drivstoffet er så ren at motorerGLP brukes har en lang levetid som sjekket innKilometerteller en taxi som gikk gjennom stasjonen Repsolmens den gjør dette praktisk, og som du kan se nedenfor, en SeatToledo, pensjonert og stolt av de nesten 400 000 km som harReis med gass tank plassert i bagasjerommet, og atdu har igjen. 

3. bringe to tanker i bilen

gang forvandlet bilen til LPG, Dette beholder sindrivstofftank, har man også en annen LPGplassert i den reservehjul-alltid at dette gapet ertilstrekkelig til at det kan brukes på forskjellig måte bådebrensel. Faktisk motoren alltid starter og kjører ommeter med bensin til vannet er oppvarmet kretsenavkjøling. 

Skifte fra en brensel til en annen skjer uten pauser ellerdriver intervensjon. En liten bryter tjener til åLPG skifte manuelt til bensin og vice versa, samtviser hvor mye gass som er igjen. den LPG tank er jern aven centimeter tykk og har flere sikkerhetsventiler.Smultringformet og da med en lekkasje, LPG falle avhul er tyngre enn luft. Som et ekstra tiltakdepositum kan bare fylt til 80% av sinkapasitet. Så, aldri nærmer seg maksimalt trykk. 

Rundt kdet konvertering til LPG som er installert ibare motor et lite filter trenger vedlikehold hver 30.000 km, ogbare koster 30 euro. Og selv om resten av revisjonerdu blir kvitt bilen, er det fortsatt en siste gjennomgangnytte: ekstra autonomi tilbød seg å bære to tanker (i løpet av1400 km i en Toyota Prius konvertert). 

Fem biler som kjører på LPG (10)

 • Alfa Romeo Giulietta 1,4 TB GLP forsiden

  Alfa Romeo Giulietta, og ikke ønsker å miste løsning av GLP. Uansett rabatter, er priset til 25 990 €

 • Alfa Romeo Giulietta 1,4 TB bak GLP

  Alfa Romeo Giulietta 1,4 TB LPG fortsetter å opprettholde den sportslige ånd av den italienske firmaet.

 • Dacia Logan 1,2 LPG forsiden

  Dacia Logan 1.2 er den billigste i markedet som kan bevege seg med GLP bil. Det er priset til 11.300 euro.

 • Dacia Logan 1,2 Rear GLP

  Dacia Logan 1,2 LPG fortsetter å tilby sin bruker en lastekapasitet på 510 liter.

 • Fiat Panda bakre GLP 1.2

  Fiat Panda har en versjon som beveger LPG gjør det enkelt å komme seg rundt i byen. Det gjenstår som praktisk mulig.

 • Fiat Panda lateral GLP 1.2

  Fiat Panda 1,2 GLP-kompatibel Euro 6 utslipps og avgir bare 107 gram per kilometer.

 • Lancia Delta 1,4 Turbo-Jet LPG forsiden

  Lancia Delta Turbo-Jet 1.4 bruker den samme motoren som Alfa Giulietta, og derfor kan bruke LPG.

 • Lancia Delta 1,4 Turbo-Jet LPG inne

  Den tredje generasjonen Lancia Delta ble lansert i 2009 og er kjent for sin plass i baksetet.

 • Opel Adam 1,4 GLP forsiden

  Opel peker også på dette drivstoffet med LPG Adam 1,4. Prisen er 16,110 euro uten å ta hensyn til rabatter.

 • Adam Opel bak GLP 1.4

  Den drivstofftank for Adam Opel LPG er 20 kg. Har bensin? 35 liter.

4. amortize investering av LPG

Noen regioner har kommet for å tilby opp til 2000Grant euroå tilpasse turisme til LPG og mellomlang sikt,planer for byer som Madrid som en mulig begrensningTilgang til de mest skitne biler, som ikke vil påvirke drevetav dette drivstoffet. Som LPG gassblanding merenkel enn bensin, de produserer mye mindre CO2, NOx og annenforurensende partikler, til slutt, er de også skadeligfor riktig funksjon av motoren og andre komponenter. utenImidlertid, med spredning av stasjoner, som erfører flere sjåfører til å vurdere å konvertere bilen din-bare kan gjøres med de av bensin er økonomien. 

LPG har mindre brennverdi enn bensin; slik atmotor forbruker mellom 10 og 15%. Ja, liters kostnadernesten halvparten, slik at de reelle besparelsene er rundt40%. den Kostnaden for LPG konvertering Det varierer, avhengigantall sylindere, mellom 2200 og 2550 euro, en pris somMoms er inkludert, arbeidskraft og godkjent kit. en utgiftsom det allerede har betalt 30.000 km. 

Installasjonstiden er svært variabel: hvis det er enToyota Prius, eller noen av de vanlige modellene itaxis- flåter arbeidet er gjort fra en dag til en annen, på barefire timer. Hvis det er en mer eksotisk modell, driftdet kan ta noe annet.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: