Tesla Model S 2017 laukaisee hänen automomía

Tesla Model S 2017 laukaisee hänen automomía

Tesla valmistelee päivitys sen lippulaiva Tesla Model S 2017 ja tässä annamme kaikki tiedot. Neljän vuoden markkinoilla, sähköauton ylellisyyttä hyväksyä urheilullisempi muotoilu, Porsche tyyli, sisätilojen hienostuneisuus ja laittaa hänet saksan kilpailijoita; Lisäksi se katsoi, että voisi sisällyttää akku 100 kWh. Nyt vain homologoitu lähes 500 km autonomian.

Tesla Model S 2017 alkaa jo uusittava, kun merkkierikoistunut sähköautot ole jätettyViime kuukausina kaksi uutta kumppaneita alueella, todocaminoSiivekäs Tesla Model X ja edullisinta sedanTesla Model 3 on rikkonut kaikkiennätys ylitti ennusteet tilausten lähes kaksi vuotta ennenAle. Lisäksi, myös siinä on varianttihalpa, Tesla Model S 60.S-mallin, joka viikko sitten kerroimmemikä voisi johtaa mielen, Lyön vetoaTämän restyling uuteen urheilullisemman design. mukaankollegamme CNET jälkeen neljä vuottapolku, Ilmeisin muutos on uusi malli Sestetiikka kasvosi, rajusti muokattu muistuttamaanheidän pikku veljet ja sekoittunut riviäviimeisimmät mallit Porsche kotiin. He myös liittyä tähänpäivittää, uusi LED-ajovalot, pyörän mallin taijoitakin uusia värivaihtoehtoa.tämän restyling perinteisen tyylin teollisuusToistaiseksi yhtiö autojen Elon Musk jatkuvasti uudelleen ilmaistunaParannukset uutetaan tiedonkulun jaetaanerityisesti asiakkaan tavalla. Tesla pyrkii tulostaa suurtaedistynyt Model S, joka huolimatta sen tarjoamista ominaisuuksistaEriyttäminen on vielä joitakin aukkoja työvoimaansavastustajien kanssa, kuten Mercedes S-Class ja BMW 7-sarja,Sekä markkinoiden moderni sukupolvia.

Mukaan CNET, Tesla myös panostaa edelleen tarkentamistasisätilojen uuden S-mallin, etsivät muutaman rivinElegantti tuo sinulle jopa luksusautojaSaksalaiset. Esimerkiksi istuimet Tesla Model X, jossaluettuna ilmanvaihto, ne toteutetaan uusi sisustusMalli S, joiden aikaisempi paikkaa kritisoitiinpuutteessa laatu. uudet laukut sisällytetään myösvarastointi ovet, voittaa kapasiteetinsisustus. 

Tesla Model S 2012 (3)

  • Tesla Model S Front

    Koko on kuin Porsche Panamera ja sen viihtyvyyteen, hieman enemmän kuin BMW 5 Series tai Mercedes E luokka

  • Tesla Model takana S

    Dynaamisesti, harvat strikeouts pannaan. Vaihtoehtoisesti mahtuu kahdesta muusta paikasta: 7 paikkainen sähköinen!

  • Tesla Model S kojelauta

    Sisällä eniten llamatiov on tärkein näyttö, joka on 17 tuumaaVähemmän näkyviä muutoksia ovat uusia Malli Sliittyvän prosessin tuotanto, mikä TeslaSe on pakko muuttaa vastaamaan myynnin tavoitteetlaukaisi vaikutus Model 3. Toisaaltapuoli, sisältää akun 100 kWh, joka olisi edelläNykyisen 90 kWh. Sen vain homologoitu autonomiaennätys, arviolta 473 km.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: