Hyundai Santa Cruz, rakennetaan, mutta ei ennen 2020

Hyundai Santa Cruz, rakennetaan, mutta ei ennen 2020

Korean brändi kasvattaa alue, koska Hyundai Santa Cruz lopulta mennä tuotantoon, mutta ei ennen vuotta 2020. Vaikka kuvien näemme, että tämä on pick-up Yhdysvalloissa puhelun &# 039; Crossover Truck&# 039;.

Joku selittää minulle, jos Hyundai Santa Cruz vahvistituotantoon äskettäin sen valmistajan (joskaan ei2020) on kyytiin tai ei, ainakin minusta se tuntuiMinä näin tämän Hyundai Santa Cruz Crossover TruckKäsite. Ensinnäkin, hänen kulmikas ja lihaksikas designillakorkki peittää osittain aukon takana matkustamon ja,Lisäksi esitetyssä versiossa luokissa on vain kaksi oveajohon sanoa, että se on eräänlainen crossover coupe.

Älä missaa: "testiHyundai i30 2015"

JakosuotimetConcept Truck

Kuten raportoitu amerikkalainen sivusto, missään tapauksessaKaikki olet vahvistanut ovat lausuntoja toimitusjohtaja HyundaiMotor America, Dave Zuchowski sanoen odotus vihreä valolopullinen Hyundai Santa Cruz -kuussaMarraskuussa. Epäilemättä hän sitä haluaa, koska se on mitäTarvitset tuotemerkin tulla kilpailija pelätäTotuus paikallisilla markkinoilla, vaikka kirjontaa tarvitsevat ainaolla paletti V8. No, näyttää siltä, ​​että valoGreen on tullut, mutta vasta vähintään 2020Kun hän tulee tuotantoprosessiin.

Periaatteessa Hyundai Santa Cruz Se on varustettava2.0 dieselmoottori, joka on mitä ehdotettiin hänenesitys. Tämä antaisi yhden tai kahden pisteen joitakin senpaikalliset kilpailijat, joka ymmärtääkseni ei ole, kuinka ne ovat jo alkaneetmyy korealaiselta brändi "on kuljettajille, jotka ovatetsivät lisää hyötyä, mutta eivät halua vanPerinteiset ja sitoumukset että joskus määrää. " joku minuaselittävät viimeinen osa. 

puistoByungottaaHyundai Santa Cruz Suunnitelmista ketjuuntuotanto

Muistan Hyundai Santa Cruz Crossover Concept TruckSe on varustettu Kahden litran turbodiesel,200 hv ja 406 Nm vääntöä. Tämä malli saavuttaisikeskimääräinen kulutus on alle kahdeksan litraa sadalla ja tullayksi tehokkaimmista noudon markkinoilla.

Huolimatta prototyyppi, Hyundai Santa Cruz CrossoverTruck käsite on hyvin realistinen tavoilla edessäsuuri persoona ansiosta kuusikulmainen säleikkö ja niidenajovalot LED-tekniikalla. Ja katsottuna sivutörmäyksessäjopa sen Michelin valtava pyörät Brembo jarrut. ettätakaisin, silmiinpistävin on, että sen tavaratilassa voidaan laajentaamukaan, kun siellä tarvitaan kuljettamaan suuria esineitä,kun taas silloin, kun tyhjä pysyy suljettuna lisäähallittavissa. Emme tiedä, onko tämä ajoneuvo voisi tullaYleinen malli, joka tulee maahamme, mutta olisivaltavasti mielenkiintoista.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: