BMW on korvannut taustapeili kameroita

BMW-i8 peilitön on ensimmäinen auto saksalaisen tavaramerkin ilman peilejä. Tämä on ensimmäinen kerta kamerajärjestelmä tarjoaa kuljettajille uraauurtava muoto BMW takanäkyvyyden sijaan perinteisen ulkotaustapeilien.

BMW i8 peilitön on edelläkävijä tuotemerkinkorvata peilien kamerajärjestelmä. Vaikka BMW jaSe on käyttänyt eri versioita avustajien kameroidenkuljettaja ei ole ollut digitaalista käyttöä taustapeiliSitä voidaan käyttää ajoneuvoissa sarjassa. BMW Group on myösmielenosoitukset suoritti BMW i3 Mirrorlaajennettu osoittaa, miten kamerajärjestelmät voidaanlaajentaa näkökenttä yhdessä peiliennykyisiä ja sen seurauksena, parantaa turvallisuutta. AUTOBILD on jo ollut mahdollisuus testata BMW I8Peilitön.

Kamerat sijaan peilien

tämä BMW i8 ilman peilejä Se sisältää kaksiAerodynaaminen pieni kammiot on järjestetty koukkuja, jossakorvaa nykyisen peilit. Se on kolmasasennetun kameran yläreunan takaikkunassa. kaikkiNe sitovat ja kuvat näkyvät yhtenä kuvana korkeanresoluutio keskeytetty asentoa taustapeili.liikenne takana kuva kattaa laajemman katselukulman kuinvoitte nähdä käyttämällä vain peilien sisällä jaulkopuolella. Ei tarvitse säätää kuvien. jopakäyttäjiä pienten ja dynaamisten tien, kuten moottoripyöräilijöiden,Ne voidaan tallentaa kameran tai suoraan visiosivuikkuna. Lisäksi se välttää olemassa pisteidensokea

BMW voisi aloittaa korvata peilienkamerat tuotannossa autoja2019. Tämä videokamerajärjestelmää ettäkorvaa perinteiset peilit tuo, Thekuljettaja lisää turvallisuutta.

BMW i8 AC Schnitzer (4)

 • AC Schnitzer BMW I8

  BMW-i8 AC Schnitzer on esimerkki siitä, miten hybridi urheilu voi parantaa esteettisesti.

 • AC Schnitzer BMW I8

  Sen runko koostuu hiilikuidusta pakkauksessa, joka sisältää jakajan, spoileri ja kantapää.

 • AC Schnitzer BMW I8

  Suspensio on vähennetty 2,5 cm ja 1,9 cm: n takaa eteen.

 • AC Schnitzer BMW I8

  Asanti pyörät musta ja sininen on enintään 5 kg kevyempi kuin tavallinen yksikkö.

Hätähälytysten ruudulla

Kuvat kolmen kameroita ruudullaKorkean resoluution jonka koko on suunnilleen 300 mm leveä ja 75mm, joka korvaa Sisätaustapeilin. Se on jotainsuurempi kuin sisempi peili pitovirta mutta onhoukuttelevampi ulkonäkö. Kotelossa on pyöristetty, ja tämä tekeetakaisin liikenne näyttää niin leveä. Ylimääräinen elementtiJärjestelmän on joka arvioi kameran kuvat ja vastaaaika mahdollisia vaaroja.

Jos esimerkiksi kuljettaja asettaa vilkkuvanmolemmin puolin, ja auto tulee takaa lisäänopeus, keltainen kuvake näkyy monitorissa ja mennäkoko kasvaa, koska vaara lähestymistapoja.

Toisaalta, jos kuljettaja on aikeissa muuttualiikennevalot tunnistaa ajoneuvoa on kääntymässä nurkkaankautta ajoittainen tai jyrkkä käännös pyörän, niinkuvan näyttö automaattisesti käännä sivullevastaava ja se ulottuu katselualueen sen. uusi peilit BMW i8 peilitönkäsite Ne eivät ole vain enemmän aerodynaaminen, mutta myösNe tarjoavat laajemman katselukulman kuin klassinen, kutenvarmistaa brändin.

Elmar Frickenstein, BMW kehitys päällikkö, ontotesivat, että järjestelmä voi korvatapeilit kamerat "Sinun pitäisi olla valmis vuonna 2019". "lisäksilisätä turvakamerat odotetaan kasvavan säästöjäpolttoainetta, koska korin kehikko on paljonaerodynaaminen". 

Viisi keskeisten teknologioiden loistoauton (6)

 • Volvo Lounge Console

  Lounge Console suurin tulkinta luksusta Aluksella Volvo

 • infotainment

  Ylellisyyttä malleissa infotainment laitteita kaikenlaisia ​​ominaisuuksia: Internet-yhteys, jne.

 • V12 rullina

  V12 moottori, todellinen mekaaninen peto.

 • night Vision

  Night Vision, tällä hetkellä yksi hienoimmista yleisöä.

 • nojatuolit A8 L

  Takana kuin "sohvalla kotona paikkaa, toinen imperatiivi autoja premium markkinoilla.

 • Bentley jääkaappi

  Jääkaapissa autoja on varmasti enemmän kuin useimmat. Se kuuluu Bentley.

Matkustajat hyötyvät myös peilitön järjestelmästä

Peilitön järjestelmä tarjoaa myös lisäetuja.kamerat, jotka korvaavat ulkopuolella peilit ovat pienempiä kuinnykyinen ulkopeilit ja antaa enemmän tietoaleveä puolelle auton. Monitori estää kuljettajaa olemastakohde suoraa häikäisyä ja kontrastia voidaan säätääsopivaksi valaistusolosuhteissa. Lisäksi matkustajilleVoit käyttää uutta peilitön järjestelmä samoin.

Koska kuljettaja, voit aina katsella liikennettä monitorilla,ja kun he haluavat ulos autosta, he voivat nähdä, jos on jalankulkijoita taipyöräilijöitä ei vaaranneta niitä ennen oven avaamista.

Akustinen lentokoneiden optimoitu kohinan vähentämiseksituuli

Kamerat puolin BMW I8 peilitönennätys liikenteen auton takana ja on sijoitettu ikäänhe olivat siivet sivuilla samassa asemassa kuintavanomaisia ​​peilejä. Kiinnittimet on suunniteltune ovat aerodynamiikka ja aero akustinen. kiinnittimet kanavasade ympäri sivuikkunat.

Linssit kahden puolen kammiot on tehty GorillaLasia, hieno ja tukeva lasi, jota käytetään useinSähkö- valvoo ja kosketusnäyttölaitteillaSe sisältää suuren kestävyyttä naarmuja ja ei rikkouduhelppous.

Lasi linssi tulee kerros, joka hylkiilika, voidaan lämmittää ja vaatii hoitoa pystyäAina antaa luotettavan kuvan korkealla resoluutiollatahansa liikennetilanne, milloin tahansa javalaistuksessa. Kiinnittimet ovat myös suunniteltu niin,niin että vesisuihku ohjataan linssin ympärille.Koska ulkopuolisen peilin vähentää kokonaisleveys BMW i8Peilitön on 1942 mm.

nähden BMW i3 taustapeili Laajennettukäsite, BMW ei ole paljastanut liikaatietoa, mutta näyttää siltä, ​​että sisällyttää kamera katollaja hänen isoveljensä, lähettää kuviasisätilojen peili. Toistaiseksi ei tiedetä, mitä malliatuotemerkki on ensimmäinen Equipe teknologia pystyykorvata taka-kamerat, mutta kaikki viittaa siihenSarja 7 ensin. Koska BMW ovat ehdottaneet, että "kaikkimallit varustaa tätä tekniikkaa myöhempinä vuosina".

Kuvat: BMW I8 Test peilitön (11)

 • BMW i8 Mirrorles

  BMW i8 Mirrorles

 • BMW i8 kamera Mirrorles

  Sen sijaan, peilien, kaksi pientä panoraama kamerat.

 • BMW i8 Mirrorles lakaista

  Leima i9 ei juurikaan muutu.

 • BMW i8 kamera Mirrorles yksityiskohta

  Sisältä, se maksaa ei kääntänyt päätään.

 • BMW i8 kamera Mirrorles Las Vegas

  Olemme jaettu ilman peilejä Las Vegas.

 • BMW i8 sisäpeili Mirrorles

  Sisustus tarjoaa panoraama takaa katsottuna ... Ja ilman kuolleita kulmia.

 • BMW i8 sisäpeili yksityiskohtaisesti Mirrorles
 • BMW i8 sisällä Mirrorles
 • BMW i8 Mirrorles nenä
 • BMW i8 Mirrorles nenä oven
 • BMW i8 Mirrorles nenä


Понравилась статья? Поделись с друзьями: