Uuden Audi RS3 Sedan vihdoin toteutuu

Olimme odottaneet hänen saapuessaan vuodesta 2014 ja lopuksi uuden Audi RS3 Sedan on tullut totta. Esitetty iltansa Pariisin autonäyttelyssä 2016, tämä ajoneuvo yhtäkkiä tulee tehokkain vaihtoehto sen segmentin ansiosta voimakas moottori 2.5 TFSI viisisylinterinen ja 400 hv. Se on myös ensimmäinen kompakti sedan Audi varustettujen kuuluisan lyhennettä RS.

Kiinnostunut: ABT RS3, nyt 450CV puhdasta tehoa

Olimme odottaneet uusiAudi RS3 Sedan koska 15 toukokuu 2014, joka oli päiväettä allekirjoittaminen neljä rengasta Audi A3 paljastanut meilleClubSport quattro konsepti ensimmäistä kertaa, villi ajoneuvoHän yhdistää käsitteellisen rungon Audi A3 Sedan merkitty linjatUrheilu ja voimakas moottori. Nyt vihdoin, voimme sanoa, ettäOn tosiasia, kun debyyttinsä Pariisin autonäyttelyssä 2016.

Kiitos sen 400 hevosvoimaa, The RS3sedan yhtäkkiä tulee tehokkain vaihtoehto omassasegmentti, tarttuma otsikon tällä tavoin Mercedes-AMG CLA 45 381 CV. muttaEnnen puhumme erinomaista suorituskykyä lohkon 2.5 TFSI,nähtäisiin, mitä muutoksia esteettinen ja alustan tasolla. visuaalisesti,korostaa etusäleikkö hunajakenno kuvio,suuret ilmanottoaukot ja pyöräkotelot jotka ovat näkyvämpiämahtuu laajempi akselit (30 ja 14 mm: n edessä jatakana, vastaavasti).

Joten se liikkuu lumella RS3 Sportback Audi

Mukaan sanoo tuotemerkki, Audi RS3 Sedan2017, Yksi uusista Hall ofParis 2016, on kehys, joka on täydellinen kumppanivoimakas moottori. Maavaraa on vähentynyt 25 mmsuhteessa Perusmallin renkaat ovat 19 tuumanhalkaisija ja, valinnaisesti, on mahdollista asentaa renkaatleveämpi takana kuin etuakselin. jarrutkorkean suorituskyvyn Serial varustettu levyt 370 mm edessä ja 310mm taaksepäin ja lisäksi asianomaiset osapuolet voivat kalustamisen yhteydessäkeraamiset jarrut etuakselilla.

moottori RS3 uusi sedan onSama ratsastus uusi Audi TT RS eli 2,5 TFSI viisiinline aiheuttajana 26 kg kevyempiettä tiesimme toistaiseksi. Kehittää 400 hv(33 hv enemmän kuin aikaisemmin) ja 480 Nm vääntöä, joka takaaraakaa työntövoima kapasiteetti, osoituksena 4,1 sekuntiatapana mennä 0-100km / h. Tämä moottori työtyhdessä muutos S tronic seitsemän vaihdetta jaquattro ajaa elektronisella avustajat voivatsuorittamaan valikoiva tehonsäädön, joka lähettää kunkinpyörä.

Audi A3 Clubsport quattro Concept (2014) (7)

  • Audi A3 Clubsport quattro Concept
  • Audi A3 Clubsport quattro Concept edessä
  • Audi A3 Clubsport quattro Concept Side
  • Audi A3 Clubsport quattro Concept edessä kolme neljäsosaa
  • Audi A3 Clubsport quattro Concept
  • Audi A3 Clubsport quattro taka Concept
  • Audi A3 Clubsport quattro Concept sisustus

Lähdimme lopullisen suhteessasisustus, mutta varmasti halua vähätellämuutoksia tässä osiossa. Se esitteleeerityiset instrumentointi, joka mahdollisesti voi olla substituoitutunnettujen Audi virtuaalinen ohjaamo, yhdistesuuri näyttö 12,3 tuuman joka tarjoaamäärän lisätietoa, kun aktivoimme tilaRS, indikaattorina G voimia, vääntömomentti taiturbo paine. Tietenkään ole pulaa koriste applikaatioterityiset, Fine Nappa verhoilu, urheiluistuimet taitunnistaminen, logot esittää aina tarpeenohjauspyörä, oviaukkoihin tai takanapaikkaa. Jos haluat tietää loput ensimmäisiä esitettyParis, älä missaa tätä galleriaan HallPariisi 2016.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: