Volkswagen Multivan Panamericana: tuotantomalli

Volkswagen Night asuivat Frankfurtin autonäyttelyssä 2015 antoi paljon itsestään. Volkswagen hyötyajoneuvot osoittavat konseptimuodossa, uusi versio uuden Volkswagen Multivan ja saattaisivat sportiest vaihteluvälin: sitä kutsutaan Volkswagen Multivan Panamericana ja äskettäisessä Geneven autonäyttelyssä 2016 on esitetty malli tuotantoon.

Volkswagen Multivan Panamericana, presentaatioaineistoVolkswagen Night alla2015 Frankfurtin autonäyttelyssä viime kuussaSyyskuussa asemoituu sportiest ja intohimoinen vaihtoehtoVolkswagen Multivan 2015. Huolimattaaluksi olla käsite ajoneuvon, tuli ulos kaapistatuotantolinjalla alkaa ensi toukokuussa.

Volkswagen Multivan Panamericana käsite

Älä missaa: Volkswagen T6 Test 2015

Ulkopuolella, tämä Volkswagen Multivan Panamericanakäsite Se osoittaa urheilullisempi ja aggressiivinen ilme. se onmaalattu valkoisella puhuttu "Oryx White', jokayhdistettynä koskettaa punainen ja musta keskeisissä osissa. linjaPunainen kulkee vyötärön ajoneuvon, kun musta onvarattu pieni ja yksityiskohtia muualla autossa.listat alhainen, viimeistelty metallinen pinta, sekämultirradio renkaat, laita kuorrutus hyvin esteettinenhoukutteleva.

Sisällä epäilemättä mitä erottuu tämän käsitteen jajoka jätti kaikki suut auki yöllä VW onmahdollisuus ladata pyörän selässä tämävan niin erikoista. Tätä varten se on sähköinen ramppiladata vaivattomasti. Näytä istuimetyksinomainen verhoilu, mutta sisustus tuolisää vertaus hiilikuitu aikaansaada ilmanUrheilu myös sisätiloissa.

Lopuksi, mitä tulee mekaniikka, Volkswagen MultivanPanamerican käsite nimeltä asuja TDI dieselmoottori ofSe tuottaa kahden litran 204 hv ja 400 Nm vääntömomentti. tehoSe lähetetään kaikki neljä pyörää kiitos vetokattavia 4MOTION ja DSG seitsemännopeuksilla. Tämä erikoismalli myös kiinnikkeet eromekaaninen takana.

Volkswagen Multivan Panamericana

Aikana Geneven autonäyttelyssä 2016, saksalaisenHän on osoittanut maailmalle tuotanto versio VolkswagenMultivan Panamericana Hän esitteli kuluneella HallFrankfurtissa. Volkswagen hyväksyy ensimmäiset tilauksetMultivan yläpään alkaen tämän vuoden toukokuussa, jotenensimmäiset yksiköt voisivat päästä asiakkaan käsissäkesällä.

Esteettisesti löydämme Multivan PanamericanaSe ei ole niin erilainen esteettinen ulkonäöltään standardin versio.Tämä versio on maavara suurempi kuin 20 mm ja17-tuuman pyörät joka valinnaisesti voi olla 18tuumaa. Puskurit on viimeistelty maaliteksturoitu, pohjat on kalvosuoja kiviä, sävytetään takaikkunat jahyötyy säleikkö, LED takavalot MultivanHighline sekä logo PanAmerincana Sisustuspilarin B.

Volkswagen Multivan valikoima valokuvia Espanjassa (9)

 • Volkswagen Multivan edessä Outdoor Edition

  Multivan Outdoor Edition on yksinomainen versio Espanjan markkinoilla antaa viimeisen laitteet perustuvat Startline

 • Volkswagen Multivan takana Outdoor Edition
 • Volkswagen Multivan takana Outdoor Edition
 • Volkswagen Multivan Sisällä Ulkona Edition
 • Volkswagen Multivan Panamericana edessä

  Pan American versio VW Multivan on kuin Ulkoiluvälineiden mutta Premium malli

 • Volkswagen Multivan Panamericana edessä
 • Volkswagen Multivan Panamericana
 • Volkswagen Multivan Panamericana sisällä
 • Volkswagen Multivan Premium

  Premium lopetus Volkswagen Multivan on hyvin täydellinen laitteet.

Sisustus puolestaan ​​on saanut joitakin muutoksia, joissaLöysimme lattia juovikkaissa, kumimatot, valottulo projektio PanAamericana kääritty ohjauspyöräiho, ruostumaton teräs polkimet, vaihdevipu nahka jaautomaattinen ilmastointilaite. 

Sitä tarjotaan koko valikoima moottoreita, jotka voivatliitettävä etu- tai tunnettujen vetoYhteensä 4Motion ja löysimme standardin Multivan, jottapaitsi 104 hv TDI moottori. Toistaiseksi tietämätönvirallisten hintojen Multivan Panamericana.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: