Mégane Sedan 2016: saapuu sedan

Renault Megane Sedan 2016 on kolmas sedan featuring allekirjoituksen timantti onnistuneen Mégane, joka on jo neljännessä sukupolvessa. Vieressä tuttu viisiovinen kompakti sedan on valinta kaikille etsivät iso boot mutta mieluummin klassinen kolmen volyymit Sport Tourer. Sitä valmistetaan Turkissa ja, että tällä hetkellä ei tiedetä, se tulee Espanjaan.

Älä missaa: RenaultTalisman Sport Tourer, debyytti Frankfurtissa

Renault Megane Sedan 2016 Se on kolmas sedan tarjontaaallekirjoittamisen timantin sen onnistuneesta Mégane, joka on jo neljännessäsukupolvi. Vieressä tuttu viisiovinen kompaktisedan on valinta kaikille etsivät suurtarunko mutta he mieluummin klassinen kolmen volyymit SportTourer. Sitä valmistetaan Turkissa ja, että tällä hetkellä ei tiedetä,saapuu Espanjassa.

uuden Renault Megane Sedan Se perustuu täysinRenaultMégane 2016, joten se jakaa etu- ja osa sivusuunnassakompaktilla versio sekä Mégane SportTourer. Suurin ero löytyy takana,välillä kolme vaihtoehtoa, jossa hän sedan on tarjottava kolmannentilavuus, LED takavalaisimessa joka sitoo logoYhtiö ja tarjoaa samat valaistus yritys muuallaalue.

On kieltämättä samanlainen Renault Talisman, joka onpaitsi että sen mitat ovat pienempiä perustuttavavuonna Mégane. Se on 508-litrainen tavaratila käsien pääsynvapaa ja sisustus samaan kosketusnäyttö seitsemäntuuma voi olla 8,7 tuumaa kanssa järjestelmätietoa ja viihdettä valinnaisia ​​R-Link 2.

On osa, lattiassa on kaksi yksikköäbensiini ja kolme dieseliä. Bensiini on täällä moottoriSCE ilmakehän 115PS käytettävissä käsivaihteistollaviisi vaihteisto tai CVT automaattisesti, kuntoinen vaihtoehto on TCe turbomoottori 130 hv ettäSe esittelee kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai uusiAutomaattivaihteiston kahden kytkimen EDC seitsemänsuhteissa.

2016 Renault Megane Kuvat (6)

 • Renault Megane 2016

  Renault Megane 2016 esitetään Frankfurt

 • Renault Megane 2016

  Takana on, ainakin, omituinen

 • Renault Megane 2016

  Kolmen sylinterin bensiinimoottorit tulee

 • Renault Megane 2016

  Muistuttaa jonkin uuden Renault Clio

 • Renault Megane 2016

  Se on 25 mm pienempi ja 47 mm leveämpi edessä ja 39mm taka-akselilla akselin vastapäätä kolmannen sukupolven Mégane

 • Renault Megane 2016

  Ajovalot ovat hyvin futuristinen

Toisaalta, kohdassa diesel vaihtoehtoja,Renault tarjoaa kolmen variantin Mégane Sedan2016, kolme yksikköä tunnetaan kohdakkainyritys, dCi 90, DCI 110 ja dCi 130 hv, kaikkiSaatavana kuusivaihteisella käsivalintaisella lähetyksiäkun dCi 110 hv voidaan pariksiEDC automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: