Sähköautojen akkujen: Hinnat

Sähköautojen akkujen: Hinnat

Mikä on hinta akut sähköauton? Minkälaisia ​​ovat siellä? Ovatko ne pitkät kasvot? Jos sinulla on kysyttävää tästä energinen elementti riippuu sekä sähkö liikkuvuutta, ja haluamme ratkaista ne, lukea ...

Tyypit ehdotvarmistetaan sähköauton

pohjainen akkukäyttöinen sähköauto, elementtijohon asuu sähkö liikkuvuutta. todellakin,se riippuu laadusta, autonomia (ja hinta) ja autosähkö-. Ja todellakin, joilla vaihtaa akkuasähköauton Lienee operaationsuhteellisen kalliita (ja voi vaihdella paljon).

Hyvä uutinen on, että lähes aina tapahtuu maailmassateknologia, hintoja auton akutsähkö- Heillä on laskusuunnassa. Mutta me mennäosat: tänään kerromme kaikki paristoistasähkö- ja hinnat.

e-POWER Nissan sähkömoottori (8)

 • E-POWER sähkömoottori Nissan
 • E-POWER sähkömoottori Nissan
 • E-POWER sähkömoottori Nissan
 • E-POWER sähkömoottori Nissan
 • E-POWER sähkömoottori Nissan
 • E-POWER sähkömoottori Nissan
 • E-POWER sähkömoottori Nissan
 • E-POWER sähkömoottori Nissan

Tyypit sähköautojen akkujen

On olemassa monenlaisia ​​auton akku:märkien solujen akku, kalsium, VRLA (ValveLyijyakkujen) ... Mutta mitkä ovat akkutyypitsähköautot?

Vaikka on olemassa monia, pidämme kiinni kahdenlaisia: 

- Deep Cycle akku. Niitä käytetään pieniä veneitä taialhaisen teknologian sähköautoja. Nämä akutauto levyissä on erittäin paksu ja hyvin usein ladatanopeasti.

- litium-ioneja. paras sellainenakku ja käyttämällä parhaita sähköautoja.Ne ovat kevyempiä ja tarjoavat enemmän autonomia. Tietenkin,Ne ovat myös kallein. Tämäntyyppinen akutsähköautot ovat muunnoksia: LiFePO4 akku,litium-polymeeri-akku...

Mitä on otettava huomioon auton akkusähkö-

- energiatiheys (Wh / kg). Se on energiaa, joka voiToimitamme akku kilolta. Suurempi, enemmän itsenäisyyttätai kevyempi sähköauton ..

- tehokkuus. Akun suorituskyky. 

- elinkaaren: Täydellistä kierrosta lastaus ja purkutukee akku ennen tilalle. Enemmän sykliäparemmin, koska se on kestävämpi.

- teho (W / kg). 

Hintoja akkuja sähköautojen: esimerkkinäNissan Leaf

Arvoinen esimerkki; USA, Nissan on kehittänyt Suunnitelman vaihto auton akkusähkö- jolloin se pysyy käytetty akku(Titraamalla in $ 1000; noin 944 euroa) Ja antaa sinulletäysin uutta $ 5500 (noin 5193euroa), määrä on jo diskontattu määrä$ 1,000 vanha, plus verot (IVA Espanjassa21%). 

E-POWER, uusi sähkömoottoriNissan

On selvää, etteivät kaikki sähköautojen akkujen kustannuksetsama; Esimerkiksi Tesla ilmoitti, että akku85 kWh kuljettavat Tesla Model S voi ostaa 9200euroa noin. Puolestaan ​​pakkauksissa 60 ja 45kWh Niillä on myös hinnoista 7600 ja 6080 euroavastaavasti. Kyllä, tämä tarjous oli temppu. nämä hinnatne oli kahdeksan vuoden päässä. Eli maksat vaihtoakunNyt kahdeksan vuotta, jos se pilaa, voit jo mennäTesla korvata sinulle uuden.

Hintakehitys auton akutsähkö-

korkea hinnat auton akutsähkö- Se on yksi tärkeimmistä työjuhtinavalmistajat koska yleensä ovat heidän ostamansa tuotteet (apaitsi Tesla). Mutta onneksi tällä alalla,hintoja Ne johtavat laskusuunnassa, koska väitettyTuore tutkimus Frankfurt School ofrahoittaa & Hallinta. Itse asiassa on asiantuntijoita, jotka tildan tämänhinta alas "mahtava".

Tämä hintojen laskuun, edellä mainitun raportin,Se olisi parannettava kemianteollisuudessa, prosessissavalmistus ja taloutta, jotka kaikki tekee niistä lupaavatvaloisa tulevaisuus sähköauton. mukaan tämätutkimuksen kustannukset sähköauton akku välillä2014 ja 2015 Ne vähenivät 35%.

tähän kustannusten alentaminen mainittu sitoutuu decensojoka edustaa hintasota, joka on purkautunut välilläsuuri valmistajat sähköautojen akkujen, kanssatavoitteena on napata hyvä markkinaosuus. tutkimuksenLisäksi hän mainitsee aktiivisena tekijä tässä hintojen laskuunsähköautojen akkujen avaamisen Gigafactoría Tesla.

Tämä raportti ei ole kovin osoitus suuntausalhaiset Sähköajoneuvojen. sisään2009, kun he alkoivat saada sähköiskun, on arvioitu, ettäChevrolet Volt akku tai Nissan Leaf hän olivälillä 600 ja 1200 dollaria (välillä 520 ja 1050euroa, noin). Viime vuonna, johtajaGeneral Motors tuote, Mark Reuss, sanoivat maksa enempääof 145 dollaria (125 euroa, noin) per kWhakut voltti. hintakehitysselvästi alaspäin.

10 sähköautot enemmän itsenäisyyttä markkinoilla (10)

 • Renault Kangoo sähköinen Z.E. lisää autonomiaa

  Renault Kangoo 10. Z.E. - 170 km

 • lisää autonomiaa sähköinen Volkswagen E-Golf

  9. Volkswagen E-Golf - 190 km

 • lisää autonomiaa sähköinen Mercedes-Benz B 250e

  8. Mercedes-Benz B 250e - 200 km

 • sähkö lisää autonomiaa Kia Soul EV

  7. Kia Soul EV - 212 km

 • sähköinen Nissan Leaf lisää autonomiaa

  6. Nissan Leaf - 250 km

 • lisää autonomiaa Hyundai Sähköinen Sähköinen Ioniq

  5. Electric Hyundai Ioniq - 280 km

 • BMW i3 sähköinen lisää autonomiaa

  4. BMW i3 - 300 km

 • Renault ZOE sähköinen lisää autonomiaa

  3. Renault ZOE - 400 km

 • lisää autonomiaa sähköinen Tesla Model X P100D

  2. Tesla Model X P100D - 542 km

 • sähkö lisää autonomiaa Tesla Model S P100D

  1. Tesla Model S P100D - 613 km

Auton akut sähköautojen

Kuten sanoin, akun hinta Se on yksi niistäsuuri pistettä ratkaistava valmistajien autojensähkö-. Ratkaista tämä, jotkut valmistajat, kuten Renault, ovat päättäneet tarjota järjestelmäauton akku. Tällä järjestelmällä, ostajamaksavat täyden hinnan akun, jonka se tekee hintaon paljon kilpailukykyisempi. Vastineeksi käyttäjä maksaa maksunkuukausittain auton akku. Maksu vaihteleeriippuen mittarilukema, joka on tarkoitus tehdä ajoneuvonympäri vuoden. Lisäksi, kautta vuokrausjärjestelmänsähköauton akku, Renault tarjoaa takuunrajoittamaton akku, niin että jos ongelmiahänen tai hänen kykynsä alenee 75%, se muuttaa muotoaanilmaiseksi. Renault tarjoaa kaksi tilaa osto:sekä sähköakkuihin vuokrattavana kutenAkun omaisuutta. Alla olevasta taulukosta näeteroja kahden ratkaisut:

Vuokra akku sähköautot

Kun valitaan auton akku, hintahankinta Renault ZOE osto on pienempi, koska akkuSe on kallein komponentti ajoneuvon. Tämä tekee hankintasähköauton houkuttelevampi, koska maksunInitial on 7,500 euroa pienempi. Mitä hintojavuokraus sähköpattereita, takaisin asiassa RenaultZoe; Näet ne seuraavassa taulukossa:

vuokrata sähköauton akku

VIDEO: Tiedätkö miten sähköautojen toimivat?

Taulukot: Renault


Понравилась статья? Поделись с друзьями: