Video: Rossi kertoo, mitä tehdä, jos törmäät Marquez kilpailussa Malesiassa

Valentino Rossi kertoo, mitä tehdä, jos törmäät rotu Márquez

Rankingissa jälkeen lauantaina Valentino Rossi on saanut epämiellyttävä kysymys siitä, mitä hän kilpailee jos olet mitata voimat Marc Márquez. Tämä oli hänen vastauksensa.

MotoGP luokitus: Dani Pedrosa resurfaces ottaa pole

Valentino Rossi kertoo, mitä tehdä, jos törmäät Marquez kilpailussa Malesiassa. seuraavat video Movistar MotoGP voit tarkistaa Italian reaktio saatuaan kysymykseen Mela Chércoles (AS) lehdistötilaisuudessa, josta aina Italian lauantaina iltapäivällä, jos et ole sijoittunut top-3. 

Tavullia alkavat neljänneksi uran, jossa Marquez tahtoa seitsemänneksi, eli takana Italian. Niitä on paljon, jotka ne tulevat mieleen mitä tapahtui Sepang kaksi vuotta sitten, koska nyt osat vaihtuvat ja Marquez joka pelaa maailmanmestaruuden kanssa Dovizioso. 

VIDEO: Kaikki vihjeet Malesiassa MotoGP 2017

Rossi, tarkoituksenaan tuottaa mahdollisimman kiista hänen vastauksensa, tuli sanomaan, että "Jos Marc tehnyt mitään kaksi vuotta sitten, en tee mitään. Keskityn nopeus ja täytyy tehdä paras mahdollinen ura on mitä olen aina tehnyt urallani". Olipa tulee mieleen muistoja 2015, Ruotsin Yamaha on: "Mutta mikä oli se, joka teki Marquez kaksi vuotta sitten?".

Tähän kysymykseen vastasi Mela "kosketa pallot", Jolloin Valentino, vapauttamisen jälkeen hieman hihittää välttää sanoa jotain lopulta valitsee vastauksen, joka ei lisäänny mielialojen ja keskittyä oman uransa. Tulemme näkemään huomenna, mitä tapahtuu, koska monet kuljettajat ovat valinneet voittoon Rossi ja luultavasti ole ainoa, joka voi heikentää tai suosia etuja Marquez kruunataan mestari Sepang. Täällä voit nähdä koko selvitys Italian: 

Mitä luulet @ ValeYellow46 jos se on @ marcmarquez93 kilpailussa? Tulisitko mieleen Sepang 2015? Il Dottore vastaa pic.twitter.com/Pnot5LJmza


Понравилась статья? Поделись с друзьями: