Renault Concept Trezor, voidaan valmistaa!

Sen jälkeen menestys Pariisin autonäyttelyssä 2016, Renault Trezor konsepti muodostaa perustan seuraavan tuotemerkin malleihin ja jopa Renault jää, missä ottaa sitä tuotantoon. Prototyyppi edistää tulevaisuuden tuotemerkin kuten se teki sen päivänä DeZir Concept 2010.

Kiinnostunut: Renault-Nissanja Microsoft yhdessä kytketyn auton

Pariisin autonäyttelyssä 2016, miten se voisi ollaMuuten, oli paikka valittiin esittämistäRenault Trezor Concept. Esimerkkejä sedan autojen otettukadulle on vain muutama, mutta muutaman vuoden, meillä voi ollayksi ja se, että Renault haluaa tuottaa Trezor Concept,mitä pitäisi lisätä, jotenkin. Ja se, että prototyyppisuunniteltu yksinomaan kisa on riittävästierityispiirteet, koska se perustuu ajatukseen varten Gran Turismosähkö- ja tietenkin sen oven avaaminen, muttaon paljon enemmän.

Kuitenkin brändi on vakuuttunut edetäTämä kierre suunnittelu toteutetaan viime vuosina ja ettäJuuri tämä 2016 näyttää ovat alkaneet kantaa hedelmää, silläRenault uskovat, että tämä on juuri siksi ne ovatOnnistuin ohittaa Fordin kolmanneksi merkin myynnin kaikkiallaEuroopassa. Renault ensimmäinen konsepti perustuu Trezor voision Renault Clio. Itse asiassa, hyödyllisyys ja oliyksi ensimmäisistä Ranskan auton hyväksyä ominaisuuksiaDeZir Concept ylistämä2010.

Mitä Konseptiauto Renault Trezor kuinhoukutteleva? Kun sanoin sen suunnittelija Laurens van denAcker: "Säännöt ovat muuttuneet auto, nyt ihmiset etsivätilmaistava autonomiaa, enemmän hienostuneisuutta, enemmän tekniikkaa jahienostuneisuutta ja tietenkin luksusta. " Renault pääsuunnittelijaSe on kuoppaa lähivuosina, koska nyt se koskettaa maatatämä upea konseptiautojen katu joka huomautti "noluovumme filosofian tehdä Renaultelämän helpottamiseksi kaikille "elämää.

Trezor Concept, on ollutNew Hall ofPariisi 2016 on kaksipaikkainen coupe päästä syvällisesti4,7 metriä ja ansiosta suuri leveys (2,18 metriä)alennettu korkeus (1,08), dynaaminen kuva näyttää samaanharmoninen. Elegantin mittasuhteet eivät ole ristiriidassauusimman aerodynaaminen kannalta, mistä on osoituksena niiden0,22 kerroin Cx, avain on ajoneuvo, jossa, koskaTämä on auto powered yksinomaan energiasähköinen.

Se on Renault DeZir Concept 2010

Massiivinen käyttö hiilikuitumateriaalialäsnä sekä kehon ja keskiosanalusta, on pitänyt paino 1600 kg. Se voi tuntuakorkea luku, mutta pitää muistaa, että RenaultTrezor on sähköinen ja siksi varustettu kaksi raskasta paristoa,jokaisella on oma jäähdytysjärjestelmä. nämä tarjoavatteho sähkömoottorille 350 hv ja 380 Nm, järjestelmäkäyttövoima johdannainen käyttämällä merkin kaavassa E. Näin ollen, se voi mennä 0100 km / h alle 4 sekuntia.

Yksi erikoinen ominaisuudetRenault prototyyppi Pariisin autonäyttelyssä ovat ovensa,tai pikemminkin ovi. Ja että pääsy kaksi paikkaaMatkustamon suoritetaan ovesta, joka avautuu kuinoli kultaseppä, nostamalla sen tuulilasi, katto ja suuretetuosan auton. Tämän tietenkin, eivät näeroad auto, mutta emme voi sanoa samaa joistakinratkaisuja löytyy sen pienen sisustus. Näet kaikkiTässä galleriassaTrezor kuvia.

Erikoispinnoitteiden Renault Alaskan (9)

 • Hannover erikoispinnoitteiden Alaskan Renault

  Hannoverissa erikoispinnoitteiden Alaskan Renault

 • Renault Alaskan tulipalo

  Palo Alaskan Renault jo haluaisi puistossa

 • Renault Alaskan tulipalo

  Renault Alaskan palo on tyylikkäin viimeistelyt

 • Alaskan ambulanssi Renault

  Alaskan ambulanssi Renault on kehittänyt Sanicar

 • Alaskan Renault ambulanssi osastolla Hall of Hanover

  Alaskan Renault ambulanssi osastolla Hall of Hanover

 • Renault Alaskan huolto- ja Tiepalvelu

  Alaskan Renault huolto- ja Tiepalvelu

 • Renault Alaskan nacelle

  Renault Alaskan nacelle

 • Renault Alaskan bomberosR

  Renault Alaskan palomiehet

 • Renault Alaskan lääkäri

  Renault Alaskan lääkäri

Renault Trezor Concept tarjouksettehtävät autonominen ajo ja sisätilajossa korostetaan hieno punainen puu että muovaakojelauta elementti asiantuntijat polkupyöriäKeim puu-Cycles. Keskustassa, pyörä muotosuorakulmainen muistuttaa kaavan 1, mutta yhdistää kolme pientänäytöt, joista kaksi on tuntoon, joka tarjoaa kaikkiTällainen tieto. Älä missaa kaikkia ensimmäisiä, jotka ovatdebytoi tähän tapahtumaan galleria HallPariisi 2016. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: