Fast & amp; Furious 8: Ticket ennakkomyynnissä aktivoituu

Fast & amp; Furious 8: Ticket ennakkomyynnissä aktivoituu

&# 039; Fast & Furious 8&# 039; kierroksia luovutusta, joka on 13. huhtikuuta, ja aktivoi Ennakkoliput. Lippu Presale aktivoituu. Kahdeksas erä sarjan jälleen pääosassa Vin Diesel; ja tällä kertaa, joutuu konna soitti Charlize Theron. Eivät vain luottaa avulla hänen ystävänsä Brian O'Conner.

Ne ovat jo myytävänä Espanjassa, kuukautta ennen sen julkaisuaelokuvateattereissa, merkinnät Fast & Raivoissaan 8', uusierä franchising pääosassa Vin Diesel, JasonStatham, Dwayne Johnson ja Michelle Rodriguez. Tässä kahdeksannessaLuku sitoutuvat Oscar-palkittu alkuperäinen valettu CharlizeTheron, Helen Mirren ja Scott Eastwood.

Virallisilla verkkosivuilla elokuvan www.fastandfurious8.es on mahdollisuussen avulla ostaa lippuja lähimmässä elokuvateatterissakäyttäjä. Noin 200 elokuvateatterit, mukaan lukien sekä piirejäNäyttely itsenäisinä näytteilleasettajia maassamme,osallistua tähän toimintaan.

Kuten tiedätte, joinakin päivinä hän esitteli uusi traileriof Fast & Furious 8'. Tässä kahdeksannessa erä Akaikki kaasu, Dom pettää hänen perheensä, ja tuotu maailmaanrikollisuus, häijy unanueva tilauksia. Kun yhä arvoinenkuva tuhat sanaa, katsomaan tätä uusi traileriFast 8 ':

Se ei ole ensimmäinen traileri elokuvan; itse asiassa sittenviikkoa, Fast  & Furious 8 'heitti traileriEspanjan.

Kuten ilmoitti kautta virallinen profiilin, jokakahdeksas erä yksi tuottelias saagojen historiassaElokuva nimeltään 'Kohtalo Furious' että käännettykirjaimellisesti se tarkoittaa 'Fate of Furious'. myöstahtoa lyhyt: F8.

Fast & Furious 8 'tai' kohtalosta raivoissaan, kutenvoimme soittaa, Se ilmestyy huhtikuussa 2017. tahtoapääosissa Vin Diesel, että tällä kertaa onkasvot erityistä villainess soitti Charlize Theron, mutta tämäaika ilman apua hänen ystävänsä Brian O'Conner. 

Tässä on ensimmäinen traileri espanjaksi "The Fate ofFurious':

että Vin Diesel, Hänen viimeinen työ Fast &Furious 8 ' Se on päättynyt erittäin hyvä lasku. jokahaastattelu Entertainment Tonight, dieseli hänellä ontodettiin, että Fast 8'Tulee arvoinen palkintoOscar. Itse asiassa, hän katsoo, että johtaja, Gary F.harmaa, Se olisi vienyt elokuvan uudelle tasolle. ettädieseli, 'Täydellä höyryllä 8' Se ylittää sisälläSaga.

"'Nopea 8 'on erilainen. Se on hyvin tumma. hahmoniyksityishenkilöinä konfliktista, joka on mielestäni todella aikooyllätys".

Kuten tiedätte, kahdeksas erä 'Fast & Furious' eiHän on ollut ilman ristiriitoja. Tänä kesänä, Dwayne TheRock 'Johnson Hän puhkesi. hänen viime viikolla kuvausten 'Fast& Raivoissaan 8 'Dwayne' rock 'Johnson Se rikkoi lasin, jaHän on tehnytjulkinen viha joidenkin castmates. senInstagram profiili, 'Rock' onHän nimittää niitä "niñatos" pitkässä tekstissä mukanavideo, joka osuu johonkin (kun se oli oppinut, ettäVin Diesel puhu!).

Toinen uutisia 'Fast 8' että rokkasi iltapäivälehtienSe oli tämän videon, mikä osoittaa tuotannon tallennusjotkut kaikkein näyttäviä kohtauksia, jotka sisältävätuusin erä 'Full Throttle', ja pieni'Haastattelu', jossa Vin Diesel tytär:

Tähdet pyörillä ei ole ainoa elokuvaSe etenee hitaasti, ja se työllistää unelma. ilmanjatkat, muutama päivä sitten tiesimme Helen Mirrenliittyy valettu 'Fast & Furious 8 '. Kahdeksas erä'Full Throttle' on läsnäolo oscarizadanäyttelijä, koska se on raportoitu Twitter-tiliofical elokuva. Se ei ole varma, mitä heidän roolinsa,vaikka on huhuttu, että voisi olla entinen agenttiCIA

TyreseGibson julkaisi äskettäin video ampuminen Kuubassa 'Fast& Furious 8 '. näyttelijä, joka pelaa roomalainenPearce ettäsaaga Akaikki kaasu,profiilisi Facebook yksiTallennuksen nähdä joitakin kohtauksia, mikä onroskaa Havana. sisään videoof Fast & Furious 8 ' ilmestyänäyttelijät, kuten VinDiesel ja Michelle Rodríguez. joukkue Fast& Furious' osoittaamielellään ampua Kuubassa kuten he väittävät, elokuvaSe on historiallinen varten hollywood,ja Kuuban kansalle.

valettu 'Fast & Furious 8 ' Lisäksi ominaisuusElsa Pataky (Joka myös ilmoitti kauttaInstagram profiili, jossa on kuva, jonka voit nähdä näidenlinjat), Kurt Russell (Jotka liittyivät vuonnaA Todo Gas 7 '), Dwayne Johnson, Jason Statham ja poikaClint Eastwood.

elsa pataky nopea furipus 8

Fast & Furious 8 ': making of

Clint poikaEastwood liittyy valettu 'Hurjapäät 8'

On monia kaupunkeja, jotka toimivat skenaario Fast& Furious 8 '; Muutama päivä sitten näytimme ensimmäiset kuvat javahvistus siitä, että se on liikkuva Kuubassa, taiOtettuja kuvia Clevelandissa. Tämä paikka ei ole niin últimooparatiisi, mutta joukkue on tehnyt stop tallentaa joitakinsekvenssit. Ja niihin, joukkue Fast & raivostunut8 autoja vedetään ilmaan. Yhteensä he ovat neljäkohtaukset jossa autot heitetään. Se on pieniluultavasti Cleveland naapurit näkevät kaupunkikahdeksas erän 'Fast saaga & Furious 8 ', ehkäkäytetty korvikkeena New York. 

Seuraavassa videossa näet joitakin kohtauksetFast & Furious 8 'ruts Cleveland

Charlize Theron (7)

 • Charlize Theron on Cipher vuonna'Fast & Furious 8'

  Charlize Theron on Cipher in 'Fast & Furious 8 '

 • Charlize Theron

  Charlize Theron roolissa Furiosa in 'Mad Max: Fury Road'.

 • Charlize Theron Cannesin elokuvajuhlilla. Valokuva: Georges Biard (Wikipedia).

  Charlize Theron Cannesin elokuvajuhlilla. Valokuva: Georges Biard (Wikipedia).

 • Charlize Theron vuonna'Hancock'

  Charlize Theron, vuonna 'Hancock'

 • Charlize Theron vuonna'Atrapada'.

  Charlize Theron in 'Trapped'.

 • Charlize Theron on huono'A todo gas 8'.

  Charlize Theron on huono 'korkean kaasun 8'.

 • Charlize Theron innostunut moottori harrastajat ja toiminta'Mad Max: Fury Ro

  Charlize Theron innostunut moottori harrastajat ja toimintaa 'Mad Max: Fury Road'.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, A Todo Kaasu 8 ' Se iltahuhtikuussa 2017. He sanovat, että se on ensimmäinen, joka trilogiaSe sisältää esiosa ja 'spin off' ja varmasti on kohtauksiayhtä vaikuttava kuin aika seitsemästävetää autoja tasosta.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: