Paljonko maksat tämän Audi Quattro 1985?

Paljonko maksat tämän Audi Quattro 1985?

Se on klassinen yhä arvostettu ja kallista, on yksikkö tarjoama Colorado mukaan 71000 euroa, vaikkapa sen markkinahinta, mutta kuinka paljon maksat tämän Audi Quattro 1985? Kuten näette, tämä on yksikkö, joka näyttää juuri käytetty.

¿Paljonko maksat tämän Audi Quattro 1985? Olen mitäulkopuolella, jos sellaisia ​​selkeitä, mutta minulla on se etu,Hän on johtanut. vajaa vuosi sitten, aikanaesittely autonomisen Audi auto Ascari piiri(Ronda), tuotemerkin riitti antamaan minulle joitakin hänen leluja,kuten AudiR8 todistaa se radalla tai uuden Audi RS6, jollaKävin ratsastaa 150 km.

Älä missaa: "Audi Quattro henkiin Pariisissa"

Palattuaan, minulla oli vielä aikaa päästä Audi RS 7 autonominen, joten kysyin vastaava henkilöAudi Classic, joka oli siellä lainaa minulle mahtavaAudi Quattro 1983 he toivat. koska seAjoin selvisi kuinka paljon pitäisi ollaTämä vallankumouksellinen auto vuosikymmenellä 80. Vaikka eion lähes sähköinen, mekaaninen ero sen johdannainenTorsen tekee tämän auton tarttuu tiehen kuin mikään muuklassikko, joka on johtanut elämässäni. Jos jonain päivänä kosketa minuaarpajaiset, en epäröinyt, tulee olemaan yksi omassa autotallissa.

Audi A1 Quattro Auction Group B 1982 (7)

  • Audi A1 Quattro Lohko B 1982
  • Audi A1 Quattro Lohko B 1982 Taka
  • Audi A1 Quattro B-ryhmän 1982 takaisin
  • Audi A1 Quattro B-ryhmän 1982 nimiä
  • Audi A1 Quattro B-ryhmän pyörä 1982
  • Lohko B Audi Quattro A1 paikkaa 1982
  • Audi A1 Quattro Lohko B moottori 1982


Entä sinun? ¿Paljonko maksat tämän Audi Quattro of1985? Näette tämän kuvan Jalopnik yksikkömyynnissä vain 71000 euroa Yhdysvalloissa, se on myösUr Quattro yksi, pieni sarja, joka Audin oli hyväksyttävä vartenottaa osaa B-ryhmän WRC. Ur nimi signigica saksaksi jokaon yksi ensimmäisistä alkuperäisen yksikköä. Toisin sanoen, se on yksihienoimmista Quattro, joka voidaan sijoittaa, varsinkin josottaen huomioon, että useimmat niistä myydään EuroopassaBritanniassa ja tarttua rattiin sivussaOikea.Se on siis yksi Audi Quattro kehitettyauto, joka johti voittoon Hannu Mikkola vuonna 1983 rallin MM alla näetLegendaarisen ohjaajan video puhutaan auton ja sen kehitysvaiheitakappaleita ajasta. Audi Quattro myynnissä 71000euroa Se on ehjä sen viisisylinterinen moottori verkossa2144 cc, tuottaa 160 hv. Laite, joka on rekisteröity Colorado,USA, on vain saanut joitakin päivityksiä ilmassailmastointi, joten sinun ei pitäisi yli lämpöä yhdellä ajollaklassikoita 80 parasta säilyttää hengitystään innovaatioja kukaan ei tiedä missä se arvioida uudelleen seuraavassavuosikymmeniä.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: