Uusi Kawasaki Z900RS 2018 Tokion autonäyttelyssä 2017

Kawasaki merkintä segmentti uusklassissa polkupyörää on nyt todellisuutta saapumista uuden Z900RS 2018. Kun paljon spekulointia ja kaksi ratkaisupelejä, esiteltiin Tokion autonäyttelyssä.

Uusi Kawasaki Ninja 400 2018: enemmän tehoa, vähemmän painoa ja enemmän urheilullisuutta korttiin A2

Uusi Kawasaki Z900RS 2018 esiteltiin Tokion autonäyttelyssä 2017. Epäilemättä tämä vuosikerta moottoripyörä tai uusklassinen oli yksi innovaatioita, enemmän odotettiin, että Japanin lounge itsenäisinä Kawasaki saaneensa 'defoliating Daisy' ilmoitti, että hänen virallinen esittely pidetään tänään ja niin se osoittautui. 

Uuden Z900RS on selvä viittaus, myyttinen Kawasaki Z1, yksi historiallisten mallien talon Akashi. seisoo RS Retro Sport vastata ehdoton aiesopimuksen, että meillä on pyörä niille, jotka rakastavat retro näyttää, mutta sen dynaaminen suorituskyky ja laitteisiin, joiden hauskaa on täysin varmistettu. 

VIDEO: Tämä on uusi 2018 Kawasaki Z900RS

asuja nelisylinterinen moottori Kawasaki Z900 ja julkaistiin viime vuonna, joten tämä on seuraavan sukupolven asema on mukautettu tyyli moottoripyörä ajo ja kohdistaa aivan päinvastainen sisarensa alasti julkisesti. tahtoa teho 111 hv verrattuna 125 Z900. 

2018 uusi Kawasaki Z900RS Se on myös moottoripyörä, jossa jokainen yksityiskohta on tutkittu millimetrin. Koostaan ​​huolimatta klassinen moottoripyörä, se edustaa uusinta tekniikkaa, koska on kyse LED ajovalot ja taka- ja puolestaan ​​signaaleja. Toinen osoitus sen sitoutumisesta menneistä ja nykyisistä on kojelauta, Yhdistämällä kaksi analogista aloilla, jossa on LCD-näyttö keskellä. 

Lopuksi, elektroniset materiaalit, uusi Z900RS on varustettu viimeisimmällä järjestelmän päivitys luistonesto Kawasaki (KTRC) ja mukaan lukien kaksi ajotilaa, yksi niille, jotka etsivät urheilullisemmat tuntemuksia ja toinen, jossa teho on tuntuu enemmän lempeä ja hallitusti. 

Miten se voisi olla toisin, ja se on pyörä, joka kilpailee Yamaha ja Ducati Scrambler XSR900 muun malleja, Z900RS 2018 tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita räätälöinnin. Se tulee olemaan saatavilla kolme väriä: Candytone Brown, Metallinen Flat Spark Musta ja mettalic Mate Covert Vihreä / Flat Evony.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: