Rattijuopumus: kun on rikottu ja milloin rikos?

Rattijuopumus: kun on rikottu ja milloin rikos?

Maksimi täytyy aina: pyörän ei pudota alkoholia. Silti se on tärkeää tietää, että laki rankaisee eri tavalla riippuen grammaa alkoholia valvonnan ja heittää ero rikoksesta (langettaa sakko) ja rikollisuuden (vankeusrangaistus) määrän mukaan otetaan.

Tiesitkö, että määrästä riippuen nautitun kulutus rattijuopumus rikokseen tai voi olla?. Ero on tärkeä paitsi siksi enemmän alkoholia kulutetaan, kärsivät todennäköisemmin onnettomuuden; myös siksi, kun taas lRikkominen on rangaistavaa sakkoja taloudellisia ja menetys pistettä (määrän molemmissa tapauksissa riippuu nautitun milligrammaa), rikos olettaa, että kuljettaja voi joutua vankilaan. Tässä käytännön teitä kaikkia alkoholipitoisuuden Espanjassa.

Pienempi kuin 0,60 mg / l, on rikottu

Nonprofessionals ja yli vuoden kokemus kuljettajien testi positiivinen alkoholin kun testit osoittavat luku uloshengitysilmassa edellä 0,25 milligrammaa alkoholia litrassa ilmaa. Lähtien kunnes 0,60 mg / l te voidaan sakottaa ajamalla alhainen alkoholin vaikutuksia.

Aloitteleville tai ammattikuljettajien raja on 0,15 mg / l (vaikka tämä rekkakuski kuusi kertaa nopeammin sen ei pitäisi olla selvä).

Temppuja, jotka eivät toimi kontrollina

Tästä kuviosta, ja siinä säädetään seuraavaa rangaistusasteikosta:

- 0,25 ja 0,50 mg / l määrä sakon 500 euroa ja neljä pistettä. Rangaistus rikoksenuusijoita tässä segmentissä oli 1000 euroa. 

- Välillä 0,51 ja 0,60 mg / l, Sinun täytyy maksaa 1000 euroa ja menettää kuusi pistettä.

0,61 mg / l, on rikos

0,60 mg / l rajan sen rikoksen ja rikoksen. Tästä kuviosta eli tuolloin, että des 0,61 mg / l kohtaat virkettä välillä kolme ja kuusi kuukautta vankilassa tai sakkoa kuudesta 12 kuukauteen. Voit myös tuomita 60-90 päivää työtä yhteisöä ja menettää oikeuden ajaa yhdestä neljään vuoteen.

Tässä vaiheessa on tärkeää muistaa, että kieltäytyvät alkometri testi Myös rikoksen (jota jotkut tuomarit eivät selvittää oikeustoimien evätään toiseen testi). Se voi kuljettaa virkkeen kuudesta kuukaudesta yhteen vuoteen vankeutta ja oikeudenmenetyksiä conudcir yhdestä neljään vuoteen.

Tehdä puhalluskoe (6)

 • Suojeluskuntatalo Ohjaus

  Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tietää: Jos Suojeluskunnan antaa sinulle korkein. Ja jos ei, älä lopeta

 • uusi suutin steriloitu

  Toimittamaan puhalluskoe pitäisi antaa sinulle uuden suutin steriloitu

 • seuraa kylttejä agentti aina

  Sinun tulee noudattaa ohjeita aineen kaikkina aikoina

 • toista testi van

  Jos positiivisen, vaikkakin rajan alle, toista testi van

 • alkoholi testi

  Testauslaitteet alcholemia siellä van on tarkempi ja voi laskea koestuskuorma

 • Suojeluskunnan myös tekee mennä läpi huumeiden testi

  Ei pitäisi antaa 0,0, Espanjan poliisia myös tekee mennä läpi huumeiden testi

Kaikki alkoholipitoisuus Espanjassa

Kuinka monta grammaa alkoholia kutakin juomaa on yhtä?

On niitä, jotka epäonnistuttuaan puhalluskoe laitetaan kädet pään ja sanovat ovat juoneet tarpeeksi päästä tästä määrästä. 

Jättäen kotiin alkometri nähdä milloin lopettaa juominen ei ole tavallista, niin poliisia julkaisi muutama viikko sitten käytettäessä infographic siitä, kuinka monta grammaa alkoholia kunkin juoman laskelmaan

Tietojen mukaan hoitaa liikenneosasto, mies noin 70 kiloa ajaa autoa tai moottoripyörä ja ei ole romaani, ylitä sallittua ollutta otat kaksi haaraa olutta tai kaksi lasia viiniä; Aivan kuten nainen 60 kiloa vaa'alle.

Nyt ammattilaisille tai alle kahden vuoden lisenssin, suurin juominen kuljettajat ovat (aina arvioitu) kiinnitetty lasin olutta tai lasin ja puoli viiniä heille ja puoli-pyöreä tai lasin viiniä heille.

Krapula ei rangaista, mutta on yhtä vaarallista

Viimeisessä torjunnassa rattijuopumuksen, DGT korosti uusi käsite: krapula.

Video: puku suunnittelema Fordin jäljittelee tunne krapula

 

Kaikkien tiedossa, jotka kerran juoneet enemmän kuin tarpeen, se on todistettu, että on riski ajo. Vuodesta DGT varoittavat, että alaisena ajaminen vaikutukset krapula nostaa mahdollisuudet ottaa onnettomuuden, koska se on todistettu, että:

- nopeus ajaa tuplaa

- nopeusrajoitukset ylittyvät neljästi

- keskimääräinen nopeus, joka kasvaa ajo 15 km / h

- kunnioittaminen liikennevalot ja STOP puoli on vähennetty

- invasions kaista Ne lisääntyvät neljä


Понравилась статья? Поделись с друзьями: