E Skoda Visio 2017: tulevaisuuden Skoda ja olemme yrittäneet!

Olemme ainoa keino Espanjassa, joka on testannut Skoda Vision E, malli joka ennakoi miten tsekit seuraavien mallien kanssa. Täällä kaikki yksityiskohdat

Skoda esittelee ensimmäiset sähköllä vuoteen 2020

skoda Hän esiteltiin Shanghain autonäyttelyssä 2017  Skoda prototyyppi Vision E. Se on SUV viisiovinen coupe emotionaalinen muotoilu voi kulkea jopa 500 km vain ansiosta sähkömoottori ja akut. Lisäksi se täyttää autonomisen ajotasoa 3. Nyt se on uudistettu hieman esittelemään tulevassa Frankfurtin autonäyttelyssä 2017 on työskentelytila ​​edessä, näet tärkein galleriakuvia.

Mitä tulee malliin, joka kantaesitettiin Shanghaissa, vaihtaa edestä, joka oli aiemmin täysin suljettu ja on nyt avasi pienen ilmanottoaukko, joka ei ainoastaan ​​parantaa esteettiset ja antaa enemmän läsnäolonsa säleikön, on tarpeen luoda pieni tuuletus vaatii sähköjärjestelmää.

Näet Skoda Vision E 2017 Shanghai

Skoda Vision E: Kuvat (7)

  • Skoda Vision E liikettä
  • Skoda Vision E
  • Skoda Vision E
  • Skoda Vision E hytti
  • Skoda Visio ja kojelauta
  • Skoda Vision E kinkuton
  • Skoda Vision E takana kolme neljäsosaa

Merkittävä ottaa kolmion muotoisia koko ulkopuolella. Voit nähdä ne ajovalot, sivussa ja alareunassa puskurin. Jälkimmäisessä tapauksessa ne palvelevat luoda ilmaverhon, jättäen etupyörien taakse ja parantaa siten aerodynamiikkaa.

Se on monenlaisia ​​lasi koriste-elementtejä, kuten silmäniskuja kansallista ylpeyttä, sillä Tsekin tasavalta on johtava lasin maailmanlaajuisesti. Ja etu luoda taiteellisen vaikutelman ja erilaisia ​​heijastuksia.

Päästä sisälle Vision E Painoin pään puolella light viiva ja ovet auki sähköisesti (takana päinvastaisessa suunnassa). Extraluminoso saada minut hytti täynnä yksityiskohtia, jotka toistavat ulkoa estetiikkaa. tyyppi kide elementtejä kuin ne, jotka ovat ulkopuolella ja verhoilu ovat koruommeltuja simuloida kiteiset muodot toistetaan.

Tämä auto tulee perusteella ensimmäisen 100% sähköinen malli Skoda. Se on viisiovinen SUV coupe tyyli, joka mittaa 4645 mm long, 1917 leveä ja korkeus on 1550 mm. Tämä yhdistettynä lyhyet ylitykset ja akseliväli 2850 mm, takaa melko leveä kantajaa, joka koostuu neljästä itsenäisestä paikkaa.

Skoda Vision E Se on suuri läsnäolo tiellä ja perii elementtejä Skoda Kodiaq. tässä futuristinen prototyyppi, istuimet koholla tyypillinen asento automalleihin ja paljon tilaa yhdistetään dynaaminen siluetti ja katon linja hieman vinossa, tyyliin coupe.

Kiitos 225 kW valtaan propulsiojärjestelmä, Skoda Vision E kiihtyy nopeasti ja dynaamisesti. Maksiminopeus on 180 km / h. Tehokasta litium-ioni-akkuja ja antavat optimaalisen hyödyntämisen kantomatka on jopa 500 km. Kiitos älykkään johdolle, kaksi sähkömoottoria yhteistyötä mahdollisimman tehokkaasti ja säätää niin että mahdollisimman suuren vakauden, dynaamisuutta ja turvallisuus kaikkina aikoina.

VIDEO: ensivaikutelma Skoda Vision E 2017, futuristinen ja erittäin lupaava

 

Kun Vision E, Skoda tarjoaa käsityksen muodot autonomisten ajo saapuu pian. Tuoreiden tutkimusten mukaan vuonna 2030 noin 15% Kaikkien uusien ajoneuvot voidaan ajaa täysin itsenäisesti. Skoda prototyyppi Vision E täyttää taso 3 autonominen ajo: Voit käyttää itsenäisesti liikenneruuhkien, kirjoita autopilotti valtatie, jäädä yksi kaista ja käänny, ohitukset, etsiä itsenäisesti ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja, ja pysäköinti ja pysäköinti kokonaan itsenäisesti. Tätä varten useita antureita eri valikoimia ja lukuisat kamerat valvovat jatkuvasti liikennetilanteesta.

Sen ominaisuuksien vuoksi, Skoda tarjosi Moderni sisustus Vision E. Niin hyvä käsitteellinen malli esitetään lukuisia näyttöjä on järjestetty kunkin henkilön ja antaa erittäin futuristinen kuva, kun läsnä yksittäisten istuinten nähdään myös neljän neliöt.

Liitettävyys on yksi pilari tulevaisuuden Skoda ja niin miestra tämän Vision E, järjestelmä on skoda Connect askeleen pidemmälle, jolloin laulu ja gesturaalisista valvontaa ja on kameroita, jotka valvovat kuljettajaa compruebar ja varoittaa kuntoasi avulla Eye Tracking. Jokaiselle matkustajalle on oma erillinen näyttö, sekä tietty rako (puhelinkioski) Puhelimen ovipaneeleissa, joka toimii samalla käyttöliittymä, jonka avulla matkustajat voivat käyttää heidän henkilökohtaisia ​​asetuksia, tietoja heidän mobiililaitteilla kätevästi yksittäisiä kosketusnäyttöjä.

Ja älä unohda käytännöllisyys. Tilan tuntua on valtava ja tehostetaan puuttuminen B-pilarin ja kardaanitunneli ja auton lattiaan on tasainen. Lisäksi runko on varsin tilava. Mitään virallista tietoa, mutta sanoisin, että on samanlainen Kodiaq.

Tässä testissä Skoda Vision E 2017, tietenkin, en ole ajanut raja, koska ollessa käsite Sitä ei ole hyväksytty liikkuvan autoliikennettä ja avoin testi on tapahtunut varasto laitamilla Praha (Tšekki). Mutta se ei ole tärkeää. Mikä erottuu on, että ollakseen auton tehnyt lähes käsin, se on vahvempi ja tasaisempi ja kiinteämpi pyörä kuin muut prototyyppejä, jotka ovat voineet ajaa ennen. Teho lähetetään kaikille neljälle pyörälle ja ominaisuudet autonominen ajokykyä kolmostason (sallii poistamalla käsiä ohjauspyörästä). Vakuutan teille, että se on mahtavaa löytää omakohtaisesti, miten tulee Tulevaisuuden autot ja olemus osoittavat Vision E on ainakin lupaava.

Mitä muutoksia olisi tämän auton jos koskaan tulla sarjatuotantoon? Vastuussa ulkomuoto Skoda, Marko Jevtic, se vahvistaa minulle, että suhteet olisivat hieman erilainen suunnittelu, lasitukset että loogisesti voinut laittaa turvallisuuskysymyksiä, eikä olisi sisätilojen niin osoittavat auto, vaikka se olisi tilava, SUV muodostaisivat, mutta lähestymistapa ei olisi 4x4, mutta lievä muotoja crossover tyylikkäämpi eikä 'brutaali'.

Electric Mobility Strategia Skoda

Sähköinen liikkuvuus on keskeinen rooli globaalissa kasvustrategiassa yrityksen. Skoda kehittää omia prototyyppejä Sähkö liikkuvuutta 100% perustuu MEB ryhmän alustalla. Skoda on syvällinen tutkiminen sähköistys sen korkeuden mallit ja tarjoavat viisi 100% sähköinen useita segmenttejä 2025. Ja tämän Ensimmäinen täysin sähköllä prototyyppi ja autonominen ajo historian yrityksen, Skoda aikoo muuntaa hänen visionsa sähköautoja.

Sähköistys malliston Skoda alkaa lanseeraamalla Skoda Superb plug-in hybridi moottori. Ensimmäisen ajoneuvon 100% sähköinen puhdas massatuotantona Skoda käynnistää pian sen jälkeen 2020. sisään 2025, tuotemerkin ovat laajentaneet valikoima ja sisältää viisi ajoneuvoa 100% Electric useilla segmenteillä.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: