2017 Audi Q5: saat halvin versio

Tulee halvempi versio Audi Q5 2017 on Q5 2.0 TDI 150 hv on lähtöhinta 40550 euroa. Audi Q5 2017 esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä 2016. Tämä on toinen SUV tuotemerkki neljä rengasta tuotemerkin valmistetut teknologinen kehitys, uusi muotoilu ja uusia moottoreita. Täällä on kaikki tiedot.

Kiinnostunut: 'Viisihyveitä ja puutteet Audi Q5 2017 "

Saavuttaa markkinoiden halvempi versio Audi Q5 2017.Tämä on Audi Q5 2.0 TDI kanssa 2,0 TDI 150hp. Se ei ole kaikki neliveto (lähettää valtaetupyörät) ja lähetystiedot on manuaalinen kuusinopeuksilla.

Q5 2.0 TDI 150 Se pystyy nopeuttamaan 0-100km / in9,7 sekuntia, sen suurin nopeus on 206 km / h, ja keskimääräinen kulutusvirkamies on 4,5 l / 100 km CO2-päästöt 117 grammaa(Ei siis vapautettu ajoneuvovero). hintaInitial on 40550 euroa.

sali2016 Pariisi oli paikkavalittu debyytti uuden Audi Q5 2017, toisessasukupolven SUV Saksan tuotemerkki, joka on monipuolisempi jateknologiaa kuin ennen. Peruskorjaus on syvällinen: ensinSen sijaan suunnittelun. Se on kasvanut kooltaan, mittaus 4,66 metriäpitkä, 1,89 metriä leveä ja 1,66 metriä korkea.akseliväli on 2,82 metriä. Tyhjä paino onlyhennetty versio riippuen mekaanisesti enintään 90 kg jamerkitä vastuskerroin 0,30.

2017 Audi Q5: uudistaa muotonsa ja voitot teknologian

Audi Q5 2017 on myös ominaisuuksia, urheilullisemman kiitosyhden kuvan säleikkö, joka hallitsee edessä ja onsaatavissa LED-ajovalot LED-tekniikalla tai Matrix kanssaDynaaminen ajoittainen. Jos katsomme puolelle, pyöränkatso järjestelmän pysyvään quattro.

Takavalot ovat myös saatavillamahdollisesti ajoittainen dynaaminen. takaluukkukiertyy taakse pilareiden C ja diffuusorin integroipakoaukko.

Se on saatavana 14 eri värivaihtoehtoa jakanssa viisi riviä laitteiden Uusi kokoonpano:Urheilu ja suunnittelu, ja ulkopuolella linja S, S sport-paketti paketitlinja ja suunnittelu valinta, jotka vaikuttavat ulkonäköulkoa auton. Linjassa suunnittelussa väri listatkontrasti harmaa viimeistely korostavat vahvaa luonnetta uudenSUV, vaikka laitteiden linjan urheilu Audi Q5kaikki elementit on maalattu värielin. 

Sisäpuolelle se tarjoaa uuden järjestelmäntehokas ilmastointi, kahta eri mallia.Kolmipuolainen monitoimiohjauspyörän on vakio; mahdollisestitarjota ominaisuuksia, kuten ohjauspyörän lämmitys ja paikkaa voidaanovat pneumaattinen hieronta toiminto. Kun tulee pimeää, valoYmpäristön sisustus (serial muotoilun valinta) luoilmapiiri jopa 30 eri väriä.  

Älä missaa: BuickKuvitella, amerikkalainen kilpailija Audi Q5

Virtual Ohjaamo (lisävaruste) sisältää AudiScreen 12.3 "sijasta perinteisen analogisen kellotja se on Head Up Display (HUD) ja järjestelmänInfotainment MMI navigation plus MMI touch, näyttö8,3 tuumaa ja integroitu ohjauslevy.

Puheohjaus on integroitu, sekä avustajanaEnnakoiva navigointi, joka pystyy tallentamaan dataa ja muistuttavat meitä,ilmoitusten avulla, lähde- tai vaihtoehtoisia reittejä.

Lisäksi, valinnainen moduuli Audi connect onaktivoivat useita palveluja, jotka käyttävät Internet-yhteyden:pöytävarauksia, liikennetietoja taimääränpää tai taustatietoja Googlelta.

Takaistuimet on Uusi Audi Q5 Ne jaetaankolmella sektorilla. Vaihtoehtoisesti voit luottaa säätöpituussuuntainen säätö istuinosan ja kallistus ja, riippuenasento takaistuimella, runko tilavuusSe vaihtelee välillä 550 ja 610 litraas, joka on10 litraa kasvua edelliseen malliin. kunistuimen selkänoja on taitettu alas, kantavuus kasvaajopa 1550 litraa.

Se on kääntyvät matto, anturi vaihtoehtoportin avaamisen ja mahdollisuus alentaa korkeuskehon kautta valinnaisen ilmassa suspensiona,veloittaa ajoneuvon mukavammin. 

moottorivaihtoehtoja

Uuden Audi Q5 lanseerattiin alun perin viisi tehokastamoottorit: Neljä TDI ja TFSI. Teho kasvaa jopa 27CV (20 kW), jossa on polttoaineen kulutus huomattavasti pienempi.2.0 TDI on nämä vaihtoehdot teho 150 hv, 163 hv190 hv

Äskettäin kehitetty 2,0 TFSI 252 hv saantoja, vaikka mikäkuluttaa vain 6,8 litraa polttoainetta 100 kilometrillä,vastaa CO2-päästöt 154 g / km. 3.0 TDI, jokaSe on myös uudistettiin perusteellisesti, kasvattaa tehoajopa 286 hv (210 kW) enintään 620 Nm.

5 legendaarinen autoa esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä (5)

 • Porsche 550 Spyder RS

  Legendaarinen Porsche 550 RS Spyder esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä 1953. Vain 37 yksikköä tuotettiin tämä helmi.

 • Pegasus Z-103 Berlinetta

  Pegaso Z-103 Berlinetta on urheilun paras, joka on suunniteltu ja valmistettu Espanjassa. Se esitettiin Pariisissa vuonna 1955.

 • Citroën DS 19

  Samana vuonna legendaarinen Citroën DS 19 esitettiin myös vuoden Pariisin autonäyttelyssä. Unohtumaton asemaan.

 • Porsche 911 Turbo 3.0 Coupé

  Ensimmäinen Porsche 911 Turbo esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä 1974. paremman suorituskyvyn turbo 911.

 • Renault 5 Turbo

  Legendaarinen Renault 5 Turbo, jota kutsutaan myös "fat ass" esitettiin 'käsite' Pariisin autonäyttelyssä 1978.

Edellä lähetykset, siirto on uudistettunollasta, Se vaikuttaa manuaalisen kuusinopeus, S tronic seitsemän vaihdetta ja tiptronicKahdeksan nopeudet tarjosi liittyy yksinomaan 3.0 TDI.Automaattivaihteiston sisältää rullauksen toimintopolttoaineen säästämiseksi; kuljettaja voi seurata muutoksiaMarssivat läpi valintavipu tai käyttämälläkamerat ohjauspyörän; molemmissa tapauksissa, valvontalähetetään sähköisesti.

Video: 2017 Audi Q5 testi

Uusi ultra quattro teknologiaa muotovakiovarusteena versiot 2.0 TDI 163 hvja 190 hv, sekä 2.0 TFSI 252 hv. voi valinnaisestiasennettu yhdessä pääsy moottorin diesel alueella,2.0 TDI 150 hv, ja 6-nopeus manuaalinen siirto. järjestelmänultra quattro-tekniikka toimii ja ennakoivastipois taka-akselin tilanteissa, joissa se onvälttämätön, elvyttämään ennakoivasti kunTarvitset. 

Suspension avautuu Q5 2017

Suspensio sisältää hiljattain kehitetty viisi aseiden jaLisäksi se sisältää uusi ohjaustehostinjärjestelmäänsähkömekaaninen. Dynaaminen ohjaus on saatavanavaihtoehto; Se vaihtelee sen välityssuhde nopeuden mukaan jaohjauspyörän kääntökulma.

Älä missaa: Ensimmäinen vakooja kuviaQ5 Audi e-tron 2017

asiakkaat voivat valita kahden suspension.Alustan ja elektronisesti ohjattu vaimennus, jokakuljettaja voi ajaa päässä Audi drive select tarjouksetmonipuoliset mahdollisuudet mukavuuden ja dynamiikkaa.Lisäksi valvoa kalibrointi iskunvaimentimet, uusiilmajousitusjärjestelmä voidaan vaihdellaelin kahdessa viidessä vaiheessa. Audi Q5 3.0 TDI,Näiden kahden järjestelmän ja urheilu tasauspyörästön integroidaanuusi keskusohjausyksikkö alusta.

Järjestelmässä Audi drive valitse sarja, joka onpääsyn eri teknisiä moduuleita, kuljettaja voi valitajopa seitsemän eri ajotilaa. Kaksi uutta tilaa,hissi / Offroad ja allroad korostavat kykyä Audi Q5siirtyä asfalttia. Uusi SUV varustettu pyörillä sarja18 tuumaa, kun taas S line urheilun Audin ja pakettejasuunnittelu valinta pyörät ovat 19 tuumaa. mahdollisestion mahdollista varustaa pyörien jopa 21 tuumaahalkaisija. Uuden Audi Q5 valmistetaan uudessa tehtaassa AudiMeksikossa. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: