Top 3 kolme voimanlähteitä markkinoilla

Kolmen sylinterinen moottori on määrätty niin loistava valinta pienille ja ei niin pieniä malleja.

Älä missaa: 'tilaa, jossa EcoBoost moottorin jälkeen 300000km'

Supistaminen on hyökännyt iso moottorit saavat ilmakehän harvat urheilu, joita myydään tänään. Ja tämä ei ole tapahtunut vain urheilu markkinoilla, olemme myös nähneet yhä enemmän tarjolla sen malleista vähemmän voimanlähteitä. Tässä mielessä kolmen sylinterinen moottori on määrätty niin loistava valinta pienille ja ei niin pieniä malleja. Jos olet ajatellut ostaa yhden, täällä top 3 kolmen voimanlähteitä markkinoilla.

Ford 1,0 EcoBoost

ford Fiesta

Yksi suosituimmista ja yksi vaihtoehdoista, että sinun täytyy tutkia. Se alkoi mielenkiintoinen tarjous versiot saatavana 100 ja 125 hevosvoimaa. Nyt voit saada jopa 140 hevosvoimaa kanssa kolme bensiiniä sylinteriä kahlaamo.

BMW 1,5 litraa

BMW i8

Jos EcoBoost moottori on täynnä hyviä materiaaleja ja teknologiaa, sekä BMW ja Mini Siinä ei ole mitään kateutta. Perhe Urheilu Minä, BMW i8, käytä tätä tricilíndrico lohko sen hybridi järjestelmään. Renderoija että urheilun summa 231 hevosvoimaa.

PSA 1.2 PureTech

Kolme parasta voimanlähteitä Opel Astra Ford Fiesta Peugeot 308 VW Golf BMW I8

Toinen erittäin hyvä vaihtoehto, jos olet ajatellut ostaa auton viedä moottori ulkoa vain kolme sylinteriä. PSA-konserni Se on pyrkinyt antamaan tämän lohkon korkean teknologian, jättäen kiinnostavan vaihtoehdon markkinoilla.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: