KYMCO eteenpäin kaksi sen mallia EICMA 2017: skootteri seikkailu ja trirueda

KYMCO tarjoavat pieni esikatsella uusia tuotteita varten EICMA 2017

KYMCO ei halua odottaa hänen lehdistötilaisuudessa Hall of Milan 2017 ja on jo tarjonnut meille pienen maku mitä näemme 7. marraskuuta klo EICMA.

KYMCO: kaikki skootterit ja päivitetty hinnat

KYMCO eteenpäin kaksi sen mallia EICMA 2017: skootteri seikkailu ja trirueda. Taiwanilainen yritys ei halunnut odottaa Tiistai 7 marraskuu, kun hän on määrä niiden lehdistötilaisuudessa paljastaa uusia malleja 2017 Milan Näytä ja meillä on kaksi erittäin merkittävää, mitä Aasian valmistaja on kädessä ennakkomaksuja. 

Molemmissa malleissa on osa käsitteistä C-sarjan, uuden sukupolven skootterit selkeä Jännitystä lähestymistapa ja jättäen hieman syrjään 'supermini' käsitys loput alue. Tämä näkyy erityisesti ensimmäisessä mallien nähty kuva ja voi sanoa, että on selkeä kilpailija Honda X-ADV

Läsnä lähettää tämän maxiscooter puhtaasti maastossa ja myös kuva otetaan hiekkatie, yksiselitteinen merkki siitä, että tämä pyörä pitäisi toimia sujuvasti tämäntyyppisessä maastossa. Näyttää myös siltä, ​​että säädettävät tuulilasin tulee ja se ominaisuus säteittäinen levyjä sekä edessä että takana. erittäin mielenkiintoista istukan rakenne Se päättyy tukea, joka lepää päällikansi edistää matkustusmukavuutta. 

Toisaalta, ja joka on meille miellyttävä yllätys on ajoneuvon trirueda, paljon kuin sen kaima muotoilu seikkailu. Itse asiassa ainoa selvimmin ensisilmäyksellä, vain tietää teknisistä yksityiskohdista moottorin ja muiden ero on pyörät, jotka ovat pienempiä helpottamiseksi käytössä on kaksi junaa etuakselin. Molemmissa tapauksissa renkaiden allekirjoittanut Metzeler. Onko KYMCO veto taistelemaan uuden Yamaha Niken?

On hyvin mielenkiintoista tietää enemmän C-sarjan käsitteet Hall of Milan 2017. Kaksi maksiskootterien selkeä viittaus toiseen malliin ottamista pohja, joka ei ole mikään muu kuin KYMCO AK 550. On selvää, että KYMCO vedonlyönti tämä uusi erä malleja suurempi uppouma ja varustetasosta. Ja juhlimme sitä.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: