Seuraa live esittely Ducati EICMA 2017

Ducati esitelmä EICMA 2017 live

Ducati esittelee uuden 2018 Milanon Show. Seuraa live online kaikki se tapahtuu ja kukaan ei tiedä ennen uusia malleja Italian tehtaan.

Ducati: kaikkiin pyöriin ja hinnat päivittyvät Espanjassa

Seuraa live esittely Ducati EICMA 2017. Alppien valmistaja on ensimmäinen kertoa maailmalle uusia malleja 2018 ja tekee sen tyylillä. alkaen 21.00 voit silti elää ja verkossa suoraan tulevan ulos uuden 2018 talon Bologna. 

Tehdä tämän, Ducati on valinnut vaiheessa korkeus suuruutta, koska on Lineaarinen Ciack Teatteri Milano. Lavalta teatterin toimitusjohtaja Ducati Claudio Domenicalli me vähitellen kelataan pois kaikki uudet Ducati pyörät, jotka voidaan nähdä milloin autoliikkeiden alkaa ensi vuonna. Tapahtuma, jossa varmasti luottaa läsnäolo kaksi lentäjää Brand kuten MotoGP Andrea Dovizioso ja Jorge Lorenzo.

Nyt me tiedämme, että EICMA 2017 todistaja virallinen ilmoitus yksi odotetuimmista malleja maailmanlaajuisesti kuten Ducati Panigale V4. Myyttinen sukupolvi urheilutalo Borgo Panigalen liikkuu yli kaksisylinterisissä ja toivottaa uuden moottorin juuret V4 MotoGP kilpa ja erityisesti. 

Rinnalla V4 Panigale, Ducati on varsin todennäköisesti myös tuoda jotain uutta polkua alue, ehkä Multistrada 950 ja kuka tietää, jos päivitys Multistrada yläpään. Sama pätee salauslaite, tiedämme jo uusi versio on Mach 2,0 ja Model 2017 Full Throttle. Huhuja väittävät myös, että esillä oleva lopullinen versio 959 Panigale hylkäämään kaikki ulos hengen malli.

Voit seurata live, verkossa ja vapaa esitys Ducati EICMA 2017:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: