Mikä on parempaa, Volkswagen T-Roc tai Hyundai Kona?

Kaksi SUV kompakti ja tyylikäs. Nyt, mikä on parempi?

Älä missaa testi Volkswagen T-Roc

Ja putoaa. SUV kuume on mennyt pienestä tulla ensisijaisesti krooninen sairaus oireita. Emmekä voi enää puhua suuntaus, vaan suuntaus, joka ei pysäytä ruoskinta markkinoilla useita vuosia. Kaikista kompakti SUV he ottavat paljon ja että tilanne merkkejä ei halua missata. Volkswagenin ja Hyundai juuri käynnistänyt uuden kompakti SUV, kahta tuotetta samanlaista lähestymistapaa. nyt Mikä on parempaa, Volkswagen T-Roc tai Hyundai Kona?

B-maastoautoalaan on yksi mielenkiintoisimmista. Tämän tyyppinen todocamino kulumisen neljä metriä mutta ne pysyvät lähellä niin pitkää tulla todella mielenkiintoista oppia tuotteista. Sen muotoilu on avain, miksi näemme yhä useammat merkit ovat vaarassa kanssa "pop" käsite, rento ja henkilökohtainen. Volkswagen T-Roc on vakava ehdokas tässä suhteessa, on esteettinen työ Kona mainittiin.

VIDEO: Tämä on Hyundai Kona

Esteettinen osiossa molemmat tapaat. kaksivärinen runko, hyvin merkitty linjat tai ominaisuudet ovat hyvin brash läsnä molemmissa tapauksissa. Volkswagen T-Roc on jonkin verran suurempi kuin Hyundai Kona, joka voisi muuttaa tasapainoa, mutta ei jonkin K.O. Samoin Saksan laatu on avain, jolla on kenties puhtaampia ja määräsi eteläkorealaisen sisustus.

5 hyveitä ja vian Hyundai Kona (7)

 • 5 hyveitä ja vika Hyundai Kona

  Virtue: ulkomuoto niin aggressiivinen ja rohkea Kona Hyundai monet ostajat valitsevat uuden B-SUV Etelä-Korean tuotemerkin.
 • 5 hyveitä ja vika Hyundai Kona

  Virtue: kiitos sen ulkomitat, Hyundai Kona tarjoaa tilava sisältä viisi matkustajien ja kantavuus 361 litraa laajennettavissa 1143 litraan.
 • 5 hyveitä ja vika Hyundai Kona

  Virtue: uusi Kona tarjoaa laajan valikoiman moottorien teho on enintään 177 hv. Vuonna 2018 perhe on suoritettu diesel välillä 95 ja 136 hv yksikköä.
 • 5 hyveitä ja vika Hyundai Kona

  Virtue: Kona Hyundai myös on manuaalinen vaihteisto ja automaattinen kuusi suhteet 7DCT kaksinkertainen kytkin seitsemän nopeus. Nämä lähetykset kanavoidaan valta etupyörät tai kaikki neljä pyörää, moottorista riippuen.
 • 5 hyveitä ja vika Hyundai Kona

  Hyve tekniikan osiossa, Kona on Head-Up Display, näytöt Infotainment peräti 8 tuumaa, 4G-yhteydet älypuhelimille, että yhteensopivuus Android Auton ja Apple carplay sekä osallistuu ajo- ja täyden akun turvajärjestelmät.
 • 5 hyveitä ja vika Hyundai Kona

  Oletus: kokeiden mukaisesti olemme tehneet tähän mennessä, hallintaa, standardit Euroopassa näyttää hajanainen eikä tunnu ketterä, Pienestä koostaan ​​huolimatta. Jopa muuttaa ajotilaa Comfort Sport-tilaan, muutos on lähes huomaamaton.

Sekä T-Roc ja saada Kona antaa kuljettajalle hyvän olon asfaltilla. Ne ovat raskaita kaupunkiin tai pyöräretkiä, joten maa kävelee rajoittuvat molemmissa tapauksissa. Jos et ole vielä päätetty varmaan tällä hetkellä lukea rivien että tapahtuu, se on, että hinta Hyundai Kona, joka alkaa noin 14000 euroa, on lähes 10000 euroa enemmän sisältöä Volkswagen T-Roc pääsy.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: