Opi ajamaan automaattipesu neljässä vaiheessa

Automaattipesun

Opetamme teitä ajamaan automaattipesu Ja käymättä läpi autokoulussa!

Jotkut sanovat, että ajo Automaattipesun se on paljon helpompaa tehdä manuaalisesti. Se voi olla totta, mutta niin on ensimmäinen kerta, kun istua alas automaattisella vivun vieressä puuttuu niin monia asioita, jotka eivät ehkä tiedä mistä aloittaa. Ei hätää, nämä neljä vaihetta opit ajamaan automaattipesu ilman ongelmia.

1. säätelee istuimen ja peilien

sinun on Säädä istuin joten voit ajaa mukavasti korkeus- ja etäisyys polkimet ja ohjauspyörä. Samaan aikaan, sinun täytyy yrittää mennä istumaan niin, että korkeus penkki ei vähennä näkyvyyttä. Näet täydellisen Kojerasian, mutta niin, että polvet eivät kosketa runkoon.

varten takaisin enintään kaltevuus on 25 astetta (enemmän pystysuora, sen parempi) on suositeltavaa; Yksi temppu on levätä ranteet ratissa, jos voit venyttää kädet ovat täysin paikallaan hyvin.

niskatuki tulee sijaita noin neljän senttimetrin päähän pään ja silmien tasolla tulisi vastata yläosan niskatuen, suojaavat kuljettajaa mahdollisilta niskavammoja.

Mitä peilit, ydin on sijoitettava siten, että voit nähdä suoraan takanasi ja useimmat takalasin. Kun puoli kannattaa välttää kuolleita kulmia auton, joten asiantuntijat suosittelevat tätä paikkaa hieman tavallisesta.

Tässä videossa näet, miten ottaa oikeaan asentoon.

2. perehtynyt polkimet

joka Automaattipesun on vain kaksi polkimet: Oikea on kaasupoljin ja vasemmalle (yleensä pitempi ja pitempi kuin muut) on jarru.

Tärkeitä suosituksia tästä asiasta:

- Vaikka olet vasenkätinen, käytä oikea jalka toimimaan sekä polkimet

- Älä käytä molempia jalkoja; välttää kiusausta yrittää kuljettaa vasen jalka lepää jalkatuen (löytyy vasemman onton polkimen).

Oletko koskaan miettinyt, miksi jarrupoljin on korkeampi kuin kaasupolkimen?

3. muistaa kannat gearshift

Vaikka on olemassa muunnelmia toisen valmistajan, on tavallista, että vaihteiston autosta, jossa manuaalinen siirto on neljä asentoa:

- puisto. You tunnistaa sen alkuperäisen (P). Sitä käytetään ajokieltoon ajoneuvo. On automaattinen malleja, jotka eivät salli käynnistää moottoria, kun vipu on tässä asennossa; Älä anna muiden ota avain, jos et ole mukana maaliskuussa.

- Käänteinen (R). Se on päinvastoin.

- neutraali (N). Osoita piste on kuollut

- ajaa (D). Englanti käyttövälineitä ajo; Se on näin ollen vivun, jota käytetään kiertämään.

Laittaa auton liikkuessa sinun täytyy siirtää pois P-asennosta D (tai R jos haluat takaisin ulos). Tämä vaatii jarrupolkimen (muuten vipu pysyy lukittuna, mutta vain kysyä varkaita yritti varastaa automaattipesu ja joutui jättämään koska he eivät tunteneet ajomatka).

4.Lue maaliskuun kuten ratsastaa riippuu siitä nopeudesta, jolla menet

Autosi päättää kiertää toisen tai kolmannen vaihteen sinun painostaa jarruja kiihdytin. Siksi, jos ohitti toisen auton pusku astut kaasulta muuttuvat kaksi tai kolme hitaammalla nopeudella (kiitos kick-down-toiminto); Jos astut polkimen rauhallisemmin, kiihtyvyys on opetettava progresiva.Te


Понравилась статья? Поделись с друзьями: