Paras sovellus autojen yhteiskäyttö

Paras sovellus autojen yhteiskäyttö

Auton osuus App ovat erittäin ajankohtaisia. Työkalut leikata liikenteen kuhina kurissa koko organisaation perustettu toistaiseksi. Taksinkuljettajat ovat jo julistanut sodan, mutta voi heidän kanssaan? Täällä Jätän parhaan sovelluksia autojen yhteiskäyttö.

Autojen yhteiskäyttö sovellus Ne ovat nostamassa monissarakkuloita. Joillekin oikeutettuja välineitä, jotka alentavatKorkeiden kuljetuskustannusten, toisille, laittomia keinoja jakuljettaa epäreilua, jotka eivät noudata sääntöjä.Sodan tarjoillaan ja oikeudellinen tyhjiö, joka vallitsee tässäosa, lyhyen aikavälin ratkaisu on monimutkainen.

Mutta mitä ne ovat? Ei jokainen sovellus jakaa autojaNe ovat yhtä suuria ja jokainen on keskittynyt alalle hyvineriytetty: kaupunkien matkat, pitkiä matkoja, jakaa taksi jneOikeudellinen tyhjiö Tässä osassa aiheuttaahuonovointisuus tärkeitä alan ammatillinen kuljetus (taksi,linja-autonkuljettajat, jne). Valtioneuvosto ja yleisten töiden ministeriön noHe ovat sijoittuneet hyväksi ketään ja väittävät, että jakaminenauto yksityisellä sektorilla ei merkitse oikeudellista velvoitetta, ja ettäne voivat olla jopa positiivinen tehokkuuden parantamiseksikuljettaa ja parantaa saastumista.

Mutta kynnys välillä yksityis- ja työelämän on hieno, erittäinHieno. Auton jakosovellukset he olivatTähän mennessä tyyppi jakaminen matka, Ne on merkitty huippukorko välttää voiton kuljettajia. muttasaapuminen uber Se on ollut korsi, joka rikkoi lasin. tämäUusien autojen osuus sovellus keskittyy kaupunkikäyttöön ettäYhtiö ottaa 20% koko maksuasiakas. Tämä potentiaali voittoa ja ilman velvoitteitaVero suututtanut taksinkuljettajat jopajärjestetään taksi lakko kuinprotestoida.

Ratkaisu on vaikeaa ja jokainen on heittää palloalähteä. Euroopan komissio on jo todennut, että tämä ongelma onkunkin maan ja sen lakeja. Ministry of Public Works jatkaavarmistetaan, että vaikka se ei voi osoittaa, että se onTein ammatti, ei ole rikos (langettaa6000 euroa kuljettajalle ja 600 käyttäjälle) javihdoin ilmoittanut, että siellä on hieno autojen yhteiskäyttö,Ainakin nyt. Näin ollen, ja kuten tämä tilanne ei ole säännelty,Auton jakosovellukset edelleen nousta kuin sieniämetsässä.

Täällä jätämme joitakin sovelluksia jakaa autonsuosituin.

jakaminen matka

jakaminen matka

jakaminen matka Se oli yksi ensimmäisistä sovelluksistaautojen yhteiskäyttö. Sen tarkoituksena on pitkät välimatkat kaupunkien välillä jasen toiminta on ehkä tehokkain. soveltamallamatka- tai web-sivun, voit valita reitti, päivämäärä ja kellonaikaja matkustaa tarjoamista käyttäjille näkyvät. Valitset ja sinäota yhteyttä kuljettaja. Jakaminen matka pyritään jakamaan kustannuksiaja enimmäishintoja, joka merkitsee yhtiön ladattuyritä välttää henkilökohtaisia ​​rikastumista kuljettajia.

kimppakyytejä

kimppakyytejä

kimppakyytejä Se on samanlainen kuin jakaa matkan sovelluksen. palveleetäsmälleen sama, mutta tarjoaa tuotteita, kuten valintamatkustaa vain naisille tai asettaa hakusädettä omaanalkamassa matkaa.

uber

uber

Sovellus on kiistanalaisin auton osuus, joka onnostaa enemmän rakkuloita. Tällöin toiminnan laajuusof uber on kaupunki, niin kasvotusten kasvottaksi alalla. Vuoteen Uber sovelluksen kommunikoida sijaintisi, määränpää, tyyppiajoneuvojen ja odotettu odotusaika. Matkan jälkeen maksatmatkapuhelimella ja 20% kuin yritys itse on tapaprovision. Espanjassa on tällä hetkellä saatavilla vainBarcelonassa.

Cabify

Cabify

Cabify Sen avulla voit vuokrata palveluja autonkuljettajayksityinen ylellisyyttä ajoneuvon ennalta määrätyilläjota sovellus mobiili. ei toimiToisin Uber, tosin kuljettajatYhtiön ja jos ne on lisensioitu ja maksaa veroja.

amovens

amovens

amovens Uber on samanlainen kaupunkikäsitystäsovellus, mutta Tässä työkalu on löytääihmiset, jotka tekevät samaa reittiä päivittäin ja voit luodaliikenteen yhteyksiä ihmisten, mennä töihin taiCollege, ilman yhtiö ottaa mitään välityspalkkiotatai antaa maksutavat.

Carpling

Carpling

Carpling Se on toinen kierre. TällöinHe käyttävät perinteisiä taksit ja mitä tavoitteena on saattaa yhteenuseita ihmisiä, jotka tekevät saman matkan ja niinosake kulut.

taksi JoinUp

JoinUp Taksi on sovellus, joka on luotuyksinomaan Barcelonassa jakaa taksi. Se toimii kutenCarpling ja on hyväksynnän ja hyväksynnän instituutinMetropolitan Taxi. Odotin tavoittaa 600 kumppanit ovat taksitmyöhemmin tänä vuonna.

Bluemove

Bluemove

Bluemove Se tarjoaa autojen käyttöön Madridin ja Sevillankoko sen ajan kun sitä tarvitaan. Toisin kuin muuallasovellukset, tämä käsite "autojen yhteiskäyttö'Sinä oletajoneuvon kuljettaja, niin että sen toiminta muistuttaaon vuokraamolle. Sitä maksetaan tuntia ja kilometriäsisällä nopeus on myös vakuutusta ja polttoainetta.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: