Miten ja kuinka paljon se maksaa tuoda Amerikan autoja?

Miten ja kuinka paljon se maksaa tuoda Amerikan autoja?

Tiedätkö miten tuoda Amerikan autoja? Vaikka eurooppalaisille, valuutanvaihto ohittaa Parhaimmillaan tuo 4x4 maasta rapakon on edelleen liiketoimintaa. Voit säästää jopa 30% ostamalla ajoneuvoa Yhdysvalloissa.

Viisi parasta autoaamerikkalainen

Säästöihin voi saavuttaa 30%tuontia jenkkiautot Se on vaihtoehtomielenkiintoinen, jotka etsivät 4x4yksinomainen ja halua tuoda autonSaksa. Maalla rajattomat mahdollisuudetjeeppiWrangler maksaa vain 21537 euroa ... ja taas! Sitähänarvoinen täällä, mutta käytetty.

Kyllä, myyntihinta autojenYhdysvallat On lisättävä tuontimaksujen sekähyväksyntä kunnes voit olla valmis liittymäänedessä ovesi. Näitä ovat: kustannuksetvene (Joka vaihtelee riippuen malli määriäYhdysvallat, mutta häärivät 1500 euroa); Jos haluat varmistaa,auton matkan aikana maksaa noin 2%: nmalli. Lisäksi saada auton Espanjaan, sinun täytyy mennätulli, ja maksaa purkamiseen auton veneen, noin 180euroa (ilman arvonlisäveroa) ja suorittaa prosessitulli, lähellä 120 euroa (ilman arvonlisäveroa). LisäksiALV ajoneuvo (21%).

Jopa niin, tuoda autokannattaa monissa tapauksissa.Varsinkin koska Espanjassa hinta joissain malleissaAmerikkalaiset tason saavuttamiseksi 'premium' ...

Viisi parasta amerikkalaisten autojen (10)

 • Chevrolet Camaro edessä kolme neljäsosaa

  Chevrolet Camaro on epäilemättä yksi niistä autoista äidin Amerikassa ". 2016 Camaro piakkoin esittämässä.

 • Chevrolet Camaro Front

  2016 Camaro asenna V6 355 hv 3,6 odotetaan. Kuva on Chevrolet Camaro SS.

 • C7 Corvette Stingray edessä kolme neljäsosaa

  C7 Corvette Stingray ratsastaa 6.2L V8-moottorin 466 hv ja 630 Nm. Urheilukeskus kilpailussa.

 • C7 Corvette Stingray kolme puolelle huonetta

  Esteettisesti, seitsemäs painos Corvette myös ei ole mitään kateutta muihin superautoihin.

 • Dodge Dart GT

  Dodge Dart GT, joka on valmistettu perustuu Giulietta on lihasvoiman esteettinen ominaisuus amerikkalaisista.

 • Dodge Dart Blacktop

  Blacktop versio esiteltiin Detroitin 2014. Tämä malli sisältää yksityiskohtia, jotka tekivät urheilullisempi.

 • sivusuunnassa Ford Mustang

  Ford Mustang perustui toisen sukupolven Ford Falcon. Hän merkitsi alkuperä 'poniauto'.

 • Ford Mustang 2015 edessä kolme neljäsosaa

  Ford on tuonut 2015 Ford Mustang Euroopassa. Se on 418 hv moottori.

 • Tesla Model S takana kolme neljäsosaa

  Tesla Model S, puhtaasti sähköinen malli, on 'rara avis' amerikkalaisissa autoissa.

 • Tesla Model S kolme neljäsosaa edessä

  Tesla Model S on sedan viisi metriä pitkä ja tilaa viidelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (kolmas istuinrivi on).

Milloin tuonti autojaYhdysvallat Se on kriittinenetsiä malleja, joissa on suuri hintaero.Äärimmäinen esimerkki on Jeep Grand Cherokee SRT,joka hinnoitellaan Yhdysvaltain ja 58456 euroa, kun vuonnaEspanja maksaa 97867 euroa, joka tarkoittaa se on 41%halpa! (Jos haluat nähdä arvon autojen käytimmehinta on $ 1.11).

tai,Entä nopea ja kestävä Volkswagen Touareg lähes puoleen hintaanmaassamme? Perhe vankka itse usein tuotuLähes aina jättää 25% halvempi kuin jos ostatjälleenmyyjä. Säästömahdollisuudet, eisuinkaan rajoitu amerikkalaisten SUV.

On olemassa kaksi yleisiä sääntöjä pitäätilin. Ensinnäkin anteliaampi laitteita, mitä enemmänsäästät jos menet Valtiot tuoda autonvaltiot; toinen:että amerikkalainen hintaautojen sinun pitäisilisätä, kuten jo mainittu, ja tuontikustannukset(Edellä). eiunohtaa muuttaminen majakat jalentäjät, sekähinnat mahdollisia erityislupia.On myös tärkeää tarkistaa tiedot jaota insinööri suunnata teille aiheestapäästöjä; se on paljon kalliimpaa ilmoittautua Espanjassa, eliAmerican car joka ei vastaa (ja joita ei voida mukautettu) kanssaEuro 6 -normin.

Tuodaan Amerikkalaisten autojen: "fast track

Luuletko paljon paperityötä? Älä pelkäävalmistettu tuonti autojaamerikkalainen: KaikilleJotkut yritykset eivät kohtalainen määrä ottaa haltuunsaTuonti ponnisteluja. Esimerkiksi olemassa jälleenmyyjätYhdysvalloissa tarjoavat yleensä kuljetettuna veneellä kuinenemmän palvelua. Espanjassa on yrityksiä omistettutuontiajoneuvoja ettäHuolehdimme kaikesta kunnes lopulta on auto paperitkädet. 

Viisi syytä rakastaa (taivihaa) jenkkiautot

Jos aiot tehdä sen itse, se on parastaYhdistämällä Etsi auton lomaaYhdysvallat. Joten näet 'in situ' auton ja neuvotella henkilökohtaisesti,jossa se on aina parempi kuin puhelimitse tai sähköpostilla. Syistäverot, kaikki valtiot eivät voi viedä autojauusi. Ratkaisu on Päivä rekisteröinti -KertakäyttöinenRekisteröinti, jonka avulla voit siirtää auto toiselletilassa.

josLopuksi, päätät tehdä sitä, tämä on yhteenveto vaiheistaseurata tuoda auto'Yhdysvallat':

- Katso tarkkaan sekä laskun ja'Alkuperäinen Otsikko' (amerikkalainen liikkeeseen lupa) ovatoikea, muuten se on mahdotonta.

- Etsiä yritys, joka voi tuoda senEspanja: Tiba International, esimerkiksi ...

- Tramita dokumentointi ja verojen sinäTämän paperityötä neuvoo jättää sen käsissä virasto taierikoistunut yritys.

- kerran tuo American CarEspanja, Minun on ratifioitava se. Jotkut yritykset, kuten HDVEngineering, jotka tarjoavat yhtenäinen hyväksyntä, ettämahdollisiin väärinkäytöksiin ajoneuvon tarkastetaan, ettätyypillisesti ne viittaavat valaistus (eroaaEuroopassa myydyissä autoissa) päästöjä ja puuttuminenkehys numero. Se on yksi kaikkein tylsiä menetelmää niidenkestää yli kuukauden ajan; kyllä, suoritettaessa voiPyöreä tilapäisellä plakin.

Lopuksi, sinun on siirry ITV vartenettä korttien myöntämistä katsastusta; Myöhemmin, kutenJää vain tankata ja nauttia rahaa voittallennettu tuomasta USA autojen.

Täällä on kaikki tiedottuontia jenkkiautot. Nyt se riippuute ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: