BMW X1: laitteet ongelmia jakeluketjun

BMW X1: laitteet ongelmia jakeluketjun

&# 039; crossover&# 039; BMW tekee jo pieni uran käytettyjen markkinoilla. Mutta onnellinen jakeluketjun antaa meille hermoille

Jo viisi vuotta, mutta varmasti tämä BMW X1 einäkyviin. Baijerin kompakti, kutsutaan tuotemerkin SAV (UrheiluAktiviteetti Vehicle), se näyttää silti raikas, nuorten ja moderni. ja vielämieleen hänen asemansa ratissa, urheilua ja samalla suuri kuinSe vastaa SUV. 

Selvästi houkutteleva autoa, jos jättää oman ääliösuspensiot vetämällä merkki jotain Toisaalta ei pidätuotemerkin harrastajat, jotka arvostavat ennen kaikkea sendynaaminen käyttäytyminen. Kun yhdistetään sen tarkka suuntaja hyvä näkyvyys, voimme sanoa, että tämä on kartbooster paikkaa ... 

Selvitä, mitä autoostamaanauton Recommender

Ja se on, että ei ole muita Maastoauto sen segmentin ottaa käyrätnäin helposti ja itsevarmasti ja pystyy ajamaan nopeasti moottoritielläkanssa, että turvallisuutta. Ja pitkiä matkoja, ihanne on moottoridiesel yhtä voimakas kuin näytönsäästäjä. Viittaan kaksi litraanelisylinterinen olemme kaikki nähtynä 1 SeriesSarja 5. erilaisia ​​valtuudet 116-218 hv, on moottoriBMW: n myydyin.

Hänen repaleinen ääni kompensoidaan toimituksenja ankara voimakasta virrankulutus. mutta hihnajakelu on sen Akilleen kantapää: laantuu ajan myötä ja taukojatai se on väärässä paikassa. Katastrofi alkaa kuulostaahammastussuuntaa. Kyllä: BMW tietää tämän jo pitkään ja välilläkohtaukset on seurannut eri tapauksissa. missäänTällöin BMW X1 on houkutteleva ja vahva tyyppi, vaikka se eipunta on joitakin, että toinen mahdollinen epäonnistuminen (katso lisääjäljempänä). Mutta mikä on kiistatonta, että läpäissyt testin100000km paras huomautuksen. Ja jos ajatellaan niin, se voisi olla suutariesteettisesti sisätilojen muovit katsoa niinKaruja. Kyllä oli vähän huomatavuotta. 

Laatu on hyvä, mutta josjotain puhkeaa kallista

BMW X1 on kiinteä auto,mutta se ei tullut immuuneja erittelyt ja korjauksetNe ovat ihan halpa, ja vastaa merkkiainenimeltään 'premium'. Se on jotain sinun pitäisi tietää ostajasecond hand, vaikka katastrofaalinen tapaukset eivät ole mitäänyhteisiä. Jakeluketjussa N47 dieselmoottori onherkempää elementti. Muita vähemmän vakavia ongelmia, mutta sielläMuista, ovat suuttimet, jotka voivat menettäätiivistys- ja kytkimen kulumista. Katso tarkasti varataarvosteluja ja ennen kaikkea auton kunto ennen ostamistaSe on tärkeää.

johtopäätös

Ongelmat jakeluketjun ulostodella kallista. Ja tuotteeseen 'premium', koska tämä ei saisikoskaan tapahdu. BMW on itse tunnustanut ongelman ja on toiminuthyväksyttävällä tavalla valtaosa tapauksissa, vaikkajoitakin poikkeuksia huomiota. Loput näytteestä X1pysyvää laatua, että palkitaan vain vähänpoistot. Ainoa neuvo: katsella tuotteita mielelläänX1.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: