Opi ajelehtia

Voit tehdä drift ei ole nopein ja tehokkain tapa tuoda auton virtapiirin, mutta upeimmista ja pilaa kaiken. Haluatko oppia luistamaan autosi? Tässä ovat kaikki avaimet ...

Espanjassa ja Euroopassa, jos pyytää'Drifting' saatat kuulla mitä erilaisimmissavastauksia. sisään Yhdysvalloissa ja Japanissa, herättää intohimoja.Mutta sitten, mikä on ajelehtia? pohjimmiltaan'Drift'On ajo tila, joka koostuuottaa auton liukui niin pitkään kuin mahdollista. Katsotämän videon. A macarrada '? Tuon juuriYritän päästäsi. En tiedä ensimmäinen asiaSe tulee mieleen, kun puhutaan derrapar auton ontyypillinen 'Fittipaldi' menossa sivuttain autossa viritetty BasedKäsijarru avoimella kentällä, mutta todellisuus on toinen, ja onkaukana siitä todellisuudesta. The 'Drifting' se on tieteenalaurheilu joille on olemassa erityisiä kilpailuja ja määräyksiävoimaan.

Jos olet utelias? Haluatko oppia drift?No ensin on valittava ennen kuin saat tehdäDrift on auto. Ei kannata kukaan. Rivi on, että jokotakaveto ja että on hyväautoblocante. pitäisi myös olla osoite ettäpaljon auki kulma ja tehokas käsijarru (JosHydraulinen parempi kuin parempi). Kuten moottorin, sanoo: hevoset,monet hevoset; sitä enemmän sinulla on, sitä enemmän voit pidentäähaalauskalusto spinning ja käyriä.
 


Ensimmäiset askeleet alkaa tehdä 'suunnasta'

  • auton. Ottaa minun ensimmäiset askeleet maailmassa'Drifting', jättää minulle BMW M3 420 hv. Ei paha, vai mitä?Vaikka tämä laite, toisin sanoen, automaattivaihteiston kiinnikkeetDKG ja se ei ole ihanteellinen. Parempi, jos se on muutosmanuaalinen.
  • Renkaat. Ajo-tila kuluttaakirjaimellisesti. Joten päästä alkuun, se on parasta teetMuutaman pelejä taka-akselille, jotka eivät ole liian kalliita. jopavoit asentaa toisen käden: ne ovat halvempia, mutta tietenkinon, et kestä samaa.
  • pyörät. On parasta hylätä suurin.On selvää, tämä on jotain et voi muuttaa, jos sinulla on joostettu auto, mutta kerron teille, että rengas, joka puolestaan ​​hyvinlähellä asfaltin se vaara, joka kulkee lähellälattia (myös renkaat ovat halvempia vanteellepieni).

Tässä vaiheessa, sinun tarvitsee vain valita piirin jaon kärsivällisyyttä, koska asioita, kun 'teedrift 'eivät tuleensin. Tässä videon näet:

Minun päivä alkaa aikaisin pyörimisliikettä Arenas de SanJuan (Ciudad Real), kunta sijaitsee 150 kmMadrid. On piiri, joka sopii täydellisestitarvittavat toiminnot do'Drifting': asfalttipehmeiden, kiemurteleva ulkoasu, hyvä raideleveys jaSuuri porsaanreiät lievitän alkuperäisen ylilyöntejä.

Lainaan täällä Hugo, valvoa Espanjan koululentäjät ja asiantuntija "ajelehtia'. Jälkeen pieniiskulauseita, saamme autoon. On aika 'drfit':"Tarkastuksia", hän sanoo. Irrota DSC ja jättää kaiken minunkädet ja oikea jalka pitää polku. Se ei olehelppo tehtävä. Joiden asfaltin niin, ja 420 hevosta BMWM3 jolloin aukko taka-akseliin, minun ensimmäinen yritys vainspin. Se ei olisi viimeinen. Hugo nauraa ja korjaa minua. "MikäEnsimmäinen on ottaa tietyn nopeuden, pitää inertiakäyrä tulo. Äläkä heitä sisälle niin pian. " seyritä uudelleen ja vihdoin alkaa saada kallistuatarkistettu.

Mutta asiat puoli twist käyrä ja menen suoraan eteenpäin."Kaasu, Kike, kaasu. Kaasu jatkaa, sillä jos näin ei ole, pyörät vainottaen "pito'Ja menet nenä. " Yritän uudelleen'Drift' asennossa samalla tuloksella. Mitä hän ei tiedä,pääni oli ryhtymässä valtava taistelu ei koskaanjohti auton puolella niin kauan ja näytti siltä, ​​että aivoniHän hyppää mode 'hälytys'. Se on kuin halusin sanoamatkoilla 'puolella' kokonaisen käyrä voisi olla hyväksiturvallisuudestani. Mutta olen piiri ja olen työtä tehnyt voittaa jokaeste. Muuten, toinen vihje: sinun täytyy katsoa pois. sinun pitäisiohjata silmäsi minne haluat mennä autoon. Jos etNo, sinun lopulta menee 'siellä'.

Hugo alkaa epätoivoon minut. Mutta siellä tulee aikaani.Gano nopeus jarru käyrä huippu ja alkaapoikkeava Vastaohjaus eläimellinen kuin minä pakottaa itseni jalkaoikeus jatkaa kiihtyy. Asfaltilla ne piirretäänLiittyy säilyvät muistissa.


"Lopuksi, olet tehnyt sen!" Hugo kirkuu innoissaan minua.Ongelmana on, että lähdin olin jättänyt renkaan. muttaEi hätää: työpaja ja asentaa uusia renkaita. Tämä ei oleOlen juuri alkanut ... Nyt: teen 'suunnasta'.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: