Nissan Patrol GR Käytetty piilotettu yllätyksiä

Nissan Patrol GR Käytetty piilotettu yllätyksiä

Nissan Patrol GR 2.8 TurboD käytettyjä kaksiovinen versio, on ilmassa todellinen härkä ... moottorin kuitenkin kärsii vakavista sydänsairaus. Tämä ongelma näyttää olevan hyvässä kunnossa.

Mikä kaveri! Katson Nissan Patrol GR 2.8TurboD, typ Y61 (Toinen käsi) ja näyttää todellapanssarivaunu valmis Bruce Willis, Crocodile Dundee taiMad Max pelastaa maailman. Kuitenkin kyseisen kuvantuhoutumaton, herkän sielu, joka antautuu vuotiaNopea valtateiden ... Miten helvetissä voi tapahtuatämä? Aloitan alusta.

Nissan Patrol GR 2,8 TurboD, Typ Y61 toinen edessä käsi

laaja olkapäät: ystäville Nissan Patrol GR Y61-sarja rakastavat tanakka näköisiä.

Se on 4x4 vanha koulu on osoituksena niidenvoimakas palkkirakenne ja poikkipalkkien ja kiinteä aineluuranko jäykkä akseli. Ja Akilleen kantapää? kneecapssuspensio caps panhard bar ja holkitpyörän ... siinä kaikki. Ah, ei, unohdin: Tällä moottori, Ainoa todella vakava ongelma tämän sukupolvi Grand Raidvalmistettu vuosina maaliskuussa 1998 ja toukokuussa 2000.

Nissan Patrol GR 2.8 TurboD, tyyppi Y61 toista taka hand

Tämä yksikkö on monia palasia että hämärtäätäydellisessä tilassa kehosta. Se on hyvä ... vainsukat.

tämä kuuden sylinterin Hän syntyi diesel 84 hv,kuitenkin turbo, ilmajäähdytys ja elektroniikkainjektio ... on paljon keksintöjä, jotka tulevat vain hyväävaikka sen mekaniikka sujuu: kärsittyään ...¡¡¡300,000 km !!! ties kuinka monta muuta. Ja ettämennä kaasupolkimen kanssa perävaunun perässään tai mennä kovinvaltatie nopeasti päätyvät kaivaa haudasta moottorin ...hautakivi tulee joskus ilman matkamittari on ylittänytviisi numeroa.

Nissan Patrol GR 2.8 TurboD, Typ Y61 toisen käden moottori

Herkkä, mutta diagnoosi: kuusisylinterinen työtihmetellä.

Asia on siis hyvin likainen varten ostajienkäytettyjä: On vaikea tietää, onko kuusi sylinteriä nauhatvai ei. ¿Salta sitten kun nyppiä kylmä ja pysyy,Hän naulataan? Se vain puoli totuutta. ettäonko diesel kulkee sujuvasti on analysoitavatodiste painehäviön järjestelmäjäähdytys tai Professional puristuskoe... Purateoria.

Nissan Patrol GR 2,8 TurboD, Typ Y61 toinen pohjustuskerros

Vaikea haaste: kuvat eivät lähetä uskollisestivalitettava näkökohta sisätilan. Monet muoviosatNe tuhoutuvat ja ei radiota.

Käytännössä ainoa mitä on jäljellä on uskon teko. ja niinkun saavuimme lopuksi päähenkilö tämän testin. ilmoitusHän on vähäpuheinen eikä kanna tai kurja kuvan. "Enaika tehdä se ", myyjä sympaattinen anteeksipyyntöäAcross puhelinlinja. Kaveri kutsui minut nähdä senhenkilö ... Toivon auton ainoa ongelma onjoitakin naarmuja.

Nissan Patrol GR 2.8 TurboD, tyyppi Y61 käytetyt istuimet

Grime rehottaa.

Kun saan sivuston, ymmärrän heti, mitä hän tarkoittiHyvä ihminen ... ja koska hän ei ole asetettu tai valokuvan. Ja se, ettäPatrol GR Hänellä on ollut monia seikkailujen kautta metsään jakenttä, joka on täynnä likaa ja vaurioita. Se on lisäksirikki muovi että varmasti, estätsiirtää ITV ... Show on Dantesque sisällä.thay testi? Hygieniasyistä, toivottavasti en oleunohdettu kotona koko kehon kondomia.

Nissan Patrol GR 2,8 TurboD, Typ Y61 käytetyt pyöräkotelon

Ohjaushytti on vaihdettava.

Lopuksi haasteen vastaan ​​ja toivon menenCarwash hyväksyä myös ihmisiä. Kun olenohjauspyörä, laskin käteni hansikaslokerossa ja löytää hämmästyneenäsen viimeinen omistaja on pitänyt lokikirja sääntöTämän lätti pyörillä ja mekaaninen on täydellinen.Miten jotain on tapahtunut? "No ...", sanoo myyjäkaikki rauhasta maailmassa, "auto on joku, jokaarvioida sen valtava toimintoja. " Umm, okei, joten sanoin onihana.

Nissan Patrol GR 2,8 TurboD, Typ Y61 toinen taka-

Takavalot ovat myös rikki.

Joka tapauksessa, sinun hinta yhteensä 6900euroa, mikä ei kuulosta huono puhelin, mutta nytNäyttää siltä, ​​vitsi ... Tästä GR palaa kertainenhyviä sosiaalisia tulli, meidän täytyy investoida siihen 2000 euroa.6000 euroa on viimeinen sana. Kiitos ja näkemiin, sir!

Viikkoa myöhemmin soittaa takaisin ja auto on jomyyty ... häpeä et ole kuullut, mitä huono kansalainenhän on koskettanut.

johtopäätös

On monia asioita, jotka saalis minun huomiota tähän asiaan. sisäänEnsinnäkin gigantón 4x4 kanssa moottori menossakuten silkkiä. Toiseksi myyjä, joka ei välitätilan kauppatavaraa. Ja kolmanneksi, se onauto, jonka laitteet Se on repeytynyt ja senulkopuolella, mutta joilla on mekaniikka täydellisessä kunnossa. mitäet saa unohtaa: teidän kuusi diesel Se on moottorihyvin riippuvainen hoito annat hänelle. Tapauksessa EpäselvissäParasta on valita Patrol GR 3.0 DI(2000-2009) neljän sylinterin.

Voit löytää useita tarjouksia Nissan Patrol GR käytettyjä.

Kuva: W. Blaube.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: