Ostaa auton Saksasta: kaiken mitä sinun tarvitsee tietää

Ostaa auton Saksasta: kaiken mitä sinun tarvitsee tietää

Se on suurin autojen markkinoilla Euroopassa, koska se on lähes rajattoman. Oletko ikinä ajatellut ostaa käytetty auto Saksassa? Olemme matkustaneet siellä kertoa teille, että sinun pitäisi tehdä, jos haluat ostaa auton mekka käytetty.

Kuten auton huutokaupat, ostaa auton Saksasta Se on yksi niistä asioista tulevat usein keskusteluissa lähes aina, koska joku tuntee jonkun, joka on sujunut erittäin hyvin. Kuitenkin, kun yksi on tosissaan tehdä käytetyn auton Saksasta, niin paljon epäilyjä, että lopulta vetää enemmän kuin yksi syntyy. Älä huoli, me on kaikki mitä tarvitsee tietää:

Miksi Saksassa on ihanteellinen paikka ostaa käytetty auto markkinoilla?

On useita syitä, miksi ostaa autoja Saksasta Mielenkiintoista, ilmeisin on tilavuus: 65% koko Espanjan on lähes kaksinkertainen väestö (80 miljoonaa), joilla on vain vähän työttömyys ja paljon korkeampi Kokonaispalkat täällä.

Lisäksi, suuret Luksusbrandien kuten Mercedes Audi ja BMW, pääkonttori on. Niinpä etelävaltioiden, erityisesti Baijerissa, jossa BMW pääkonttori korkeampia pitoisuuksia autoa kohti tämän merkin kuin missään muualla maapallolla. Valmistaja antaa työntekijöille alennukset 30%, ja kuten ITV alkaa liikkua kolmen vuoden kuluttua, tämä on siitä, kuinka usein baijerilaiset uudistaa autonsa. 

Miten ostaa auton Saksasta, askel askeleelta

Jos budjetti ei ole kovin iso, edullisinta on, että te, jotka matkustavat Saksaan ja tuon auton ajo.

AUTOBILD.ES olemme tehneet prosessissa kertoa askel askeleelta, kuten näet alla. "Olemme sitä, jonka budjetti on 20000 euroa.

 1. Internet-haku.
 2. Matkustaa Saksaan.
 3. Paikallista ajoneuvoa.
 4. Osto ja myynti ajoneuvon.
 5. Vaadittavat asiakirjat.
 6. Rekisteröidä auton Espanjassa.

 

1. Etsi Internetistä

 • Ostaa käytetyn auton Saksasta On aivan välttämätöntä liittyvien kriteerien hakukonehaun ja niiden joukossa on rahaa.
 • On myös tärkeää, että olet selvillä millaisen auton tarvitset.
 • Joukossa eri viite sivustoja, sinun on kirjauduttava sisään kohdassa Gebrauchtwagenbörse (Market käytetty), ja kun siellä kirjoitat hakuun kaikki kriteerit, jotka koskevat sinua, merkki, malli, moottorin tyyppi (dieselin tai bensiinin), hinta (välillä suurimman ja pienimmän) ja suurin mittarilukema.
 • unohda osoittavat myös "maa'(State jossa etsit) ja pLZ o 'Postleitzahl'(Postinumero), joka rajoittaa joitakin tuloksia, mutta sinun pitäisi: halua etsiä autoa Hamburg ja lopulta ottaa mennä alas Münchenin koska sieltä löysit sen.
 • Näet kaikki postinumerot Saksassa. Jos näitä tietoja ei tuntunut riittävän, täällä voit tarkistaa, miten löytää auton Saksasta verkossa.

 

2. Matkalla Saksaan

automatka ostaa Saksasta Sillä on hyvät ja huonot puolensa.

Ensinnäkin, tiedät, että yksi tapa lentoliput mennä kalliimpia. Jos haluat välttää ajaa takaisin pelaajan Münchenin ja Madridin keskuudessa 2100 KM siellä, kuljetusyhtiöt tuot sen kuorma noin 500 euroa. Jos valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, se on suositeltavaa palkata hyvä vakuutus (noin 100 euroa), koska muuten voit ottaa inhoa ​​kun kello viisi tai kuusi viikkoa-mitä se kestää traerlo- saavuttaa kädet.

Kiitos halpalentoyhtiöiden, vaihtoehtoja lentävät Saksaan ostamaan ajoneuvon Ne ovat lähes rajattomat, vaikka monissa tapauksissa tehdään välilasku Palma de Mallorca (teimme hyvin leikata kustannuksia).

Ennen lähtöä, suosittelen että aiot vähän matkaa takaisin, jos aiot tehdä upouusi saksalainen auto. Tulee kätevä ladata tahansa sovelluksia matkustaa suosittelemme tässä artikkelissa.

3. Etsi auton

Siellä etsitään autoja Saksasta alkaa. Voit siirtyä saumattomasti joukkoliikenteen.

Autoliikkeet, kuten Espanjassa, ovat laitamilla kaupunkien ja ilman aluksen liikkumisen, tämä on jo merkittävä este. Lisäksi virallisten keskusten -visitamos hieno BMW 1.200 yksikköä kalusto- ja suuri multi-tuotemerkin jälleenmyyjiä, meille kerrottiin Se voi kestää useita päiviä toimittaa ajoneuvon. Jos haluat tehdä sightseeing, hienoa, mutta jos ei ...

Joten jos on kiire, jotta jälleenmyyjät. Itse asiassa, minun neuvoni on, että olet löytänyt yksikkö, joka kiinnostaa sinua, ja vain siinä tapauksessa, suunnitelma B ja suunnitelma C samalla alueella, varsinkin jos olet löytänyt useita löytöjä tarjoamia yksityishenkilöt.

Jos turvautua osto ja myynti, niiden on annettava sinulle mekaaninen yhden vuoden takuu ja sinulla on toinen etu: laissa, on ilmoitettava, jos autoa ei ole kärsinyt onnettomuuksista. Itse julisteisiin, että ajoneuvot katsokaa tätä tietoa yleensä näkyy Campas'unfallfrei( 'Unfallfrei' tarkoittaa vapaa onnettomuus 'ja jos kuljettaa'nichtFront, päinvastainen).

Lopulta löysimme auton a BMW 320d Touring neljä vuotta vanha ja 73811km joka maksaa 16500 euroa, ei neuvotella. Tämä malli on käytetty yksi halutuimmista Euroopassa.

 

4. Osto ja myynti ajoneuvon

Ennen lähtöä, sinun tulee ilmoittaa pankille, mikä on paras tapa maksavat ostaessaan auton Saksasta.

Voit aina tuoda käteistä, sillä 500 liitetiedoissa lähes minkä tahansa summan pullistuu hyvin vähän, mutta jos sinulla on epäilyksiä, turvallisin maksuväline on nopea siirto, mutta sinun on ilmoitettava, pankkisi on liitetty tähän järjestelmään ja kaikki prosessi kestää välillä 24 ja 72 tuntia.

On suositeltavaa, että otat henkilökortin sijasta passin, koska kyseinen asiakirja ei sisällä osoitetta. Toinen asia, sinun pitäisi tietää, että kaikki sopimuksen ostamalla ja myymällä auton Saksasta Se heijastuu alv, joten sinun ei tarvitse maksaa Espanjassa.

Myös lailla, kun toimitus osto ja myynti ajoneuvon on läpäistävä ennen lyhyt tekninen tarkastus erillisen yksikön. Sen jälkeen, kun mekaniikka oli asettanut BMW, he kertoivat asiantuntija yritykseltä ITV tapahtua, jotta yleisluonteisen tarkastuksen kahdentoista olennaisia ​​kohtia ja muiden pakokaasun, joka tässä tapauksessa on tehty jälleenmyyntisopimuksen itse.

Jos ostaa tietyn auton Saksasta, olet vastuussa suorittamisesta operaatio valtuutetussa keskustassa (Dekra, ADAC, TÜV jne) noin 100 euroa, se haitta, että näissä keskuksissa ei tulkkeja kääntämään saksasta Englanti tai espanjaksi.

Muut menettelyt auton oston Saksassa Ne tehdään liikenteessä toimistossa (Verkehrsamt) Operaation sivustolla.

Katso, missä olet ja aikataulu, koska siellä voi olla suuria eroja: Münchenissä, esimerkiksi vain avata välillä 9,00 h ja 12.00 h. Onneksi olimme paikalla BMW: nimisessä kaupungissa Starnberg ja 'Verkehrsamt' -On kaikki on descentralizado- sai loistavan avoinna klo 7 19 pm.

Joka tapauksessa, kun ostaa ja myydä tai yksittäisiä odottavat pankilta vahvistuksen, että siirto on tehty, se on normaalia sinulla on käytettävissä vähintään 24 tuntia tähän hallintaan. Alla voit tarkistaa kaikki asiakirjat tarvitset loppuun

 

5. dokumentaatiota

Vuonna myynti, virasto kulut tahtoa mukaan lukien että hinta ajoneuvoon.

Jos ostat yksittäisiä, voit vuokrata palveluja virasto vai kaikki paperityöt itse. Vuonna Galleriassa roolit heidän on käytettävä toimistoon rekisteröintiä (Zulassungsstelle), Lisäksi passi:

 • Todistus on läpäissyt uudistusta: 100 euroa
 • Abgasuntersuchung (Todistus on läpäissyt tarkistuksen kaasut): 30 euroa.
 • Fahrzeugbrief (Auto paperit).
 • Kansainvälinen vakuutustodistus.
 • Versicherungsbestätitung (Temporary vakuutustodistus): 100 euroa.
 • Rekisteröinti tehdään 5 minuuttia. Kaupat ovat lähellä julkisia toimistoja. Lähteä Saksan auton, sinun täytyy ottaa joitakin väliaikaisin rekisterikilvin, joka maksaa noin 100 euroa, mukaan lukien menettelyt. Termi Saman (liittyy termi vakuutus) tulee sivuilla.
 • Sopimus ja tekniset tiedot: Jos menet saksalainen ostaa, on todennäköistä, että saat Vaatimustenmukaisuustodistuksen Eurooppalainen malli. tässä asiakirja tulla määritetty kaikki tekniset ominaisuudet ajoneuvoon. Siinä tapauksessa et tarjoa sitä, kysyn häneltä, koska muuten sinun täytyy tehdä yksi Espanjassa. sinulla on kaksi vaihtoehtoaHän, joka teki ITV-asema, joka maksaa noin 90 euroa, tai yksi viralliset liikkeeseen valmistaja voi mennä jopa kalliimpia. Lisäksi voit hidastaa varsin kaikki paperityöt.


 

6. rekisteröitävä auto Espanjassa

Kun päivä ja huippu ajo saavuimme Madridin viikonlopun yli. että antaa paperit saksalaisen auton Espanjassa ei ollut liian hätäisesti, sillä meillä on käytettävissämme, jotta kiertävän rekisterikilpi ja vakuutus väliaikaisesta yleiseurooppalainen, jotka olivat voimassa yhden kuukauden.

Kun Espanjassa, rekisteröidä ulkomaisen auton on läpäistävä ITV seuraavat asiakirjat:

 • ITV-kortti (kappaletta)
 • Alkuperäisen laskun auton ja espanjankielinen käännös (liikenteessä ole erityinen, vaan se on suositellut tuomioistuimen tulkki).
 • Todiste maksettuaan ajoneuvoveron (summa asetetaan kunkin kunnan) • Erimielisyyksien veroa tiettyjen kulkuneuvojen (tehty internetin kautta).
 • Rekisteröinnin hakemuslomake saatu Liikenne voi download'm tästä-. Toinen vaihtoehto on tehdä se välityspalvelun kautta silloin, noin 300 euroa, olet tallentanut tämän byrokratiaa.

 

Kuinka paljon se maksaa ostaa auton Saksasta (esim osto BMW 320d Touring)

Lento 2 henkilöä yhdellä tavalla:€ 498,00
Hotelli hengen huoneesta 2 vrk:€ 228,00
palauttaminen:112,08 €
Muut kulut:€ 5,90
Julkinen liikenne:€ 33,10
taksit:€ 82,20
polttoaine:174,46 €
tietulleja:€ 103,70
ITV Espanjassa:€ 169,87
Ilmoittautuminen Espanja:838,95 €
Espanjan rekisterikilvet:23,00 €
Ajoneuvo hinta:16.500,00 €
Yhteensä: 18,769.26 €

Mitä olisi maksanut Espanjassa

GANVAM hinta (ilman alv):19,720.00 €
Laitteiden hinta 
Pysäköinti assistentti:€ 650,00
Puhelin Adapter:1.600,00 €
monitoimiohjauspyörän:€ 300,00
keskikyynärnojan:€ 200,00
Yhteensä: 22,470.00 €
Olemme säästäneet: 3700,74 €