De fem beste serie for 2017

Ikke gå glipp av: De 10 beste biljakter i filmer

Hva er det beste serie for 2017? Å smake, er det mange farger, og sannsynligvis mer enn en som anser listen vi introdusere ham til overs ett eller annet mangler. Men vi ønsket å dra ut og gi våre mer enn ydmyke mening om hva den beste serien du vil se i år i de audiovisuelle flere plattformer som Netflix, HBO, Movistar serien eller Amazon Prime Video.

Den forkjærlighet for serien Det er ikke noe som bør overraske noen. Produserer autentiske millonadas investere, og flere og flere skuespillere som bestemmer seg for å spille i TV-serien. Tilbudet er stort, og konkurransen hard. Hva HBO-serien verdt? Hva serien Netflix vil være den beste i år? Vi hjelper deg å velge ...

VIDEO: Fast & Furious 8 (2017) første offisielle traileren spansk

Den beste serie 2017 er ...

  • Better Call Saul

Dette spin off 'Breaking Bad'Etter å ha den berømte advokat Walter White (aka Heisenberg) etter antall stjerner har blendet fans av sagaen. 'Better Call Saul' forteller historien om Jimmy McGill før han ble Saul Goodman. I år er å utstede den tredje sesongen av denne Movistar-serien Xtra-serien (Dial 12).

  • Fargo

Den tredje sesongen av denne serien produsert av Cohen-brødrene har av hovedpersonene Ewan McGregor og Carrie Coon. Movistar-serien utsteder Tredje sesongen av 'Fargo' en av de grunnleggende serien 2017 vinner av 5 Emmy-priser og to Golden Globe inspirert av verden av homonymous film av Joel og Ethan Coen. 

De mest legendariske biler fra TV-serien

  • Av grunner 13 ('13 grunner til at ')

dette 2017-serien, en av originlaes serie Netflix, og det er fortsatt en av de mest fulgte i år. Basert på den 'beste selger' navnebror Jay Asher, adresser slike vanskelige saker som mobbing og machismo.

'For 13 grunner'Det er en serie av Netflix, og derfor kan det sees på denne plattformen.

  • amerikanske Gods

For mange, 'American Gods' er en av de beste serie av Amazon Prime Video. Den er basert på en roman av Neil Gaiman. Argumentet er som følger: Shadow sonet sin dom da hans kone og hans beste venn bare døde i en bilulykke. Måte å få vite Herrens begravelsen onsdag. Siden da må han trene livvakter under en farlig reise over hele USA.

  • Tjener Tale ( 'tjener Tale')

Den serien (som Spania kan sees på HBO) Er uten tvil en av de beste seriene fra 2017 (og mange andre). Basert på en roman av Margaret Atwood, denne serien av 2017 presenterer en dystopisk fremtid der, i forbindelse med et samfunn styrt av religiøse fanatikere, samfunn står overfor en alvorlig fruktbarhet problem. En uunnværlig serie av 2017.

Kilde: Hobby Consolas


Понравилась статья? Поделись с друзьями: