Arteon test Volkswagen 2,0 TSI 4Motion DSG 280CV R-line

Volkswagen Arteon har to vanskelige utfordringer: For det første, å glemme Passat (mye å dele om lag halvparten av genene). På den annen side, stå opp til å kutte sports sedan som Alfa Giulia Veloce eller GSi Opel Insignia. Det er derfor vi har lagt bak rattet i den mest dynamiske varianten. test: Volkswagen Arteon R-Line.

De resterende gener (og selve plattformen) aksjene denne bilen med Volkswagen Golf. Så, med denne Arteon, som også bærer den store motoren på 280 hk, har du noe som en mer romslig med avgrensningen av Passat Golf, GTI og ånd. Tre i ett. I tillegg er han en ærlig bil: i vår test akselerasjon fra 0 til 100 km / t, vi målt nøyaktig hva produsenten sier: 5,6 sekunder. 

VIDEO: Volkswagen Arteon, detaljhandel

En devoracurvas saloon

Bremsene er de samme som Golf R, du føler deg fantastisk dette Arteon Kom over 100 km / t til 0 på bare 35 meter, og bare trenger litt mer når de er veldig varmt. De er kraftig, stabil og motstandsdyktig mot høye temperaturer bremser. 
På fjellveier, på grunn av sin større tiltak, er det litt mindre smidig enn en Golf R, men i alle fall er det en av de saloonene av de mest effektive dynamiske og markedsstørrelse, delvis takket være en tarert fastere sports suspensjon i det ferdige R-linje, som inneholder fine kropps svaier. Til dette må vi legge en svært effektiv ESP: den oppdager den minste understyring i en sving, kommer i korrigere banen bremse det aktuelle hjulet. Resultatet? En meget nøytral oppførsel på svingete veier.

Inne er det en Passat verdig, og drar derfor et moderne interiør og vakkert ferdig cockpit, med den nyeste generasjonen av infotainmentsystemet, som drives gjennom en sjenerøs 9,2 tommers skjerm med gestiske kontroll. 
Og en fantastisk ting: med sin store bakluken er enda mer praktisk enn en Passat. Meter klumper i hans store støvelen er en oppgave som enkel. Dessverre er det også dyrere enn sin bror gruppe. Og ganske tragón: Volkswagen Det gir et forbruk på 7,3 liter, men i vår felles reise har vi nådd ni. 


konklusjon

beste

smidig og nøytral oppførsel, innvendig kvalitet, utvendig utforming.

verste

Prisen er for høy, langt høyere enn det som er gitt av produsenten forbruk.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: