Η Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM 105 CV: Κρατήστε αυτό κατά νου

Η Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM 105 hp είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν θέλετε ένα κομψό αυτοκίνητο με ένα ελάχιστο των δαπανών των καυσίμων.

Εμπίπτει στο τμήμα το οποίο περιλαμβάνει επίσης τοVolkswagen Golf, Seat Leon, Audi A3 Sportback ή Mazda3, αυτό Alfa Romeo Giulietta είναι έναCompact υποτιμηθεί στην ισπανική αγορά αρκετάάδικο.
Και έχει μια παρουσία που διατάζει την προσοχή. Τώρα, αν είναι δυνατόν,Επιπλέον, δεδομένου ότι η Alfa Romeo Giulietta το 2014Έχει μια νέα γρίλια, νέο πλαίσιο χρωμίου γιαφώτα ομίχλης και το νέο σχέδιο για τα ελαστικά. Επιπλέον, επίσηςνέα χρώματα στη σειρά (Moonlight Περλ, μπλε ενσωματωθείΑνοδίωση και Bronze Metal) και ένα εσωτερικό ανανεώθηκε με νέαπιο πλησιέστερων και άνετο με νέες θέσεις ταπετσαρία. επίσηςείναι νέο τιμόνι και τα στοιχεία ταμπλό καιτα φύλλα πόρτας και λαβές.
Όλα αυτά καθιστούν ένα πολύ ελκυστικό αυτοκίνητο, τόσο στο εξωτερικόστο εσωτερικό, αν και το τιμόνι είναι αλήθεια ότι έχω βρεθείμία από τις ελάχιστες αδυναμίες alfa RomeoGiuliettaΗ έλλειψη των διαμερισμάτων αποθήκευσης. ακόμη και ηδίσκοι πλαϊνές πόρτες είναι πάρα πολύ στενές. Έρχεται μιαστιγμή που δεν ξέρετε από πού να βάλει το κινητό ... Στο επόμενο«Διαφήμιση προΐόντος με νέα» Πρέπει να εξετάσουμε αυτό το θέμα. Πρέπει επίσης να εξετάσουμε την απόστασηπου χωρίζει το γκάζι φρένο ... πολύ λίγο. Εντάξει, αν είστε κάποιοςθα ήθελα να κάνω το «ακίδα τακούνια», αλλά δεν νομίζω ότι είναι το αυτοκίνητοιδανικό για αυτό.
Και ότι αυτή την έκδοση: Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM 105βιογραφικό πηγαίνει αρκετά καλά για αυτή τη δύναμη. Αλλά, φυσικά, από εκεί στηνείναι ένα άθλημα στο οποίο, όπως ελιγμούς μεπεντάλ είναι κοινά, είναι ένας κόσμος.
Κάτι που ισχύει και εναντίον του είναι ότι η τιμή του είναι μόλις 1.300ευρώ στο ίδιο αυτοκίνητο με το ίδιο φινίρισμα, αλλά με τον κινητήρα2.0 JTDM 150CV, πολύ πιο ενδεδειγμένο. Ειδικά αν ταξιδεύετε συχνάμε αυτόν ή αν χρησιμοποιείτε το φορτίο. Για να είναι σε αυτάπεριπτώσεις κατά τις οποίες more'll χάσετε κάποιο άλογο περισσότερα σχετικά με τους«Μπλοκ». Αν και, επαναλαμβάνω, υπό κανονικές συνθήκες, την πόλη και τηνμε μικρό βάρος επί του σκάφους, η AlfaRomeo συναντά για τα ανταλλακτικά. Ο μικρός ένεση κινητήρας ντίζελCommon Rail αναπνέει καλά από 2.000 σ.α.λ. και κινητήρα ροπής320 Nm σας βοηθά στην repechos μπορείτε να βρείτε τοτρόπο. Στην έκτη, 120 χιλιομέτρων / ώρα circularás στις 2.500 rpm και κινητήρακατανάλωση παραμένει σε τιμές που θα σας εκπλήξουν.
Είναι σίγουρα το καλύτερο αυτοκίνητο: την κατανάλωση. Βάζει την καρτέλατο μέσο κόστος είναι 4 l / 100 km. Χωρίς να είναι τόσο αισιόδοξος, μπορείτεΜπορώ να πω ότι ήταν πολύ κοντά και κυμάνθηκε περίπου πέντε.Για να είναι το αυτοκίνητο που είναι ... σημείωσή σας εδώ είναι εξαιρετικό.
Η αίσθηση πίσω από το τιμόνι οδήγησης άρεσε επίσης πολύ.Δεν φτάσει στο ισορροπία και σπορ χαρακτήρα ενός Volkswagen Golf,αλλά την καθοδήγησή του είναι απαραίτητη, η αλλαγή σας (παρά το γεγονός ότι ηπεριηγήσεις κάτι μεγάλο μοχλό) αρκετά γρήγορα και αιωρήματοςμια καλή ισορροπία ανάμεσα στην καλή μεταχείριση των επιβατών καιδιήθηση του ανώμαλη επιφάνεια.

Ο χαρακτήρας του ... με τις προτιμήσεις σας

Στην χαρακτήρας επηρεάζει αποφασιστικά το διακόπτηalfa Romeo που ονομάζεται "DNA«Και που μπορείτε να επιλέξετεΤρεις τρόποι: Dynamic, Normal και «παντός καιρού» (να κυκλοφορούνχιόνι ή αλυσίδες). Αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να προσαρμόσετεσυμπεριφορά του οχήματος ανάλογα με το στυλ σαςή η οδήγηση εκείνη την εποχή, επίσης, και αν μη τι άλλο, ηπρόσφυση. Έτσι, επιλέγοντας ένα ή τον άλλο τρόπο, θατροποποιήσουν τις παραμέτρους λειτουργίας του κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων,σύστημα διεύθυνσης, το ηλεκτρονικό διαφορικό Q2 καισυμπεριφορά περισσότερο ή λιγότερο σπορ ελέγχου ευστάθειαςESC. Διατηρώντας το γκάζι, αν πατήσετε το Dynamic λειτουργία, θα παρατηρήσετεαμέσως αυξημένη ισχύ και αλλαγή του χαρακτήρα και όχισημαντικά. Αυτή τη στιγμή, η 105 hp φαίνεται να πολλαπλασιαστούν μεκαι τα δύο. Και, με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης επιτρέπει κάποιαολίσθηση των τροχών και ηλεκτρονική λειτουργία «Q2» είναι ενεργοποιημένηότι μιμείται τη λειτουργία ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. επίσηςη μέγιστη διαθέσιμη ροπή και την αίσθηση του τιμονιού είναι αυξημένη είναισκληραίνει.
Όταν έχετε ένα νέο επιβατικό καθίσει πίσω,αγωνίζονται να βρουν το χερούλι της πόρτας, ενσωματωμένα στο πλαίσιοπλάγια. Βελτιωμένη αισθητική οπτική επαφή του αυτοκινήτου, αλλάείναι κάπως δύσκολο να ελιχθεί, να είναι σε θέση σχεδόνΚατακόρυφη. Και μόλις κάθονται, έχετε αρκετό χώρο για τα πόδιακαι το κεφάλι, αλλά όχι και τα δύο σε πλάτος. Δηλαδή, ένας τρίτος θαταξιδεύουν πολύ δίκαιη. Πάνω από άλλα αυτοκίνητα στην κατηγορία του,η οποία παρέχει πιο «ελευθερία» σε αυτά τα πίσω καθίσματα.
Ο κορμός της Alfa Romeo Giulietta ούτε να ρίξειρουκέτες, αλλά 350 λίτρα του είναι πολύ κερδοφόρα χάρη στηντακτική σχήματα. Και όσον αφορά τον εξοπλισμό που φέρει το φινίρισμαΔιακριτικός, δεν είναι κακό ... μια ασβέστη και άλλα άμμο. χαρακτηριστικάστοιχεία, όπως το cruise control, αισθητήρες στάθμευσηςπίσω, οι bizone ή ηλεκτρικά παράθυραπίσω? αλλά λείπουν κάποια πολύ σημαντικό για ένα αυτοκίνητομικρομεσαία κατηγορία, η οποία κοστίζει περίπου 24.000 ευρώ, χωρίς ναεκπτώσεις. Δεν οδηγεί το πρόγραμμα περιήγησης (990 ευρώ), τα μπροστινά καθίσματαΘέρμανση (326 ευρώ) ή ηλιοροφή (1.231 ευρώ). 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: