Δοκιμή BMW F700GS 2016: ένα εισιτήριο για την περιπέτεια για όλους

BMW F700GS δοκιμάζονται του 2016 οι πωλήσεις αναφοράς που αντιπροσωπεύει ένα εισιτήριο για την περιπέτεια για (σχεδόν) όλους. Και καλά νέα: &# 039? Ανακαίνιση&# 039? Αυτό το μονοπάτι μέσα μετατόπισης καμία πριμοδότηση σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Αν μια μοτοσικλέτα λειτουργεί στην αγορά και να δώσει ένα λίφτινγκγια την ίδια τιμή ... τι μπορεί να πάει στραβά; Θεωρητικά, τίποτα.Αυτό έχει κάνει την υπογραφή του Μονάχου με το ποδήλατο ελεγχθείΕδώ, η BMW F700GS 2016. Είναι ένα ίχνος τηςmiddleweight η οποία είναι ιδανική για αρχάριους σε αυτό το τμήμα «τηςπεριπέτεια», αλλά διαμόρφωση και δεν έχουν κινητήρατόσο μεγάλο όσο γκάμα αδελφή της, είναι ιδιαίτερα-και σχεδόν διαχειρίσιμη για να μετακινηθείτε στην πόλη και χωρίςΝωθρότητα πάρει μεταξύ αστικής κυκλοφορίας, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετεκαλή ορατότητα για το ύψος του και η δυνατότητααποτελεσματικά εισάγετε τα κενά λόγω της στενότητας του. 

Έτσι, αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με την swillingF700GS που πωλούνται μέχρι τώρα; Πολύ λίγα, η αλήθεια είναιΈχουν επανασχεδιαστεί το πάνω μέρος του καλύμματος του φίλτρου αέρα, το κάλυμμακλειδώσετε την επαφή και τα λογότυπα συγκεκριμένο μοντέλο, τοκαλύπτει τα γόνατα είναι πλέον ένα γαλβανισμένο φινίρισμα και έχειεισήγαγε ένα νέο κάθισμα διχρωμία. 

Μην χάσετε: το πέντε καλύτερο μονοπάτιφως

η έννοια της «τελείωσε» εισάγεται επίσης, στα αυτοκίνηταεκεί πριν από πολλά χρόνια, αλλά μοτοσικλέτες BMW δεν κυκλοφόρησε μέχριΠέρυσι, με το λανσάρισμα της BMW R1200R και προσπαθήσαμε εδώ.ο νέα F700GS Μπορούν να παραγγελθούν τελικό βόλτα(Λευκό σώμα Φωτεινή Κόκκινο βόλτα σασί, το κάθισμαδίχρωμο Γκρι / Μαύρο και προστάτες των μεγάλων γροθιές)? πορτοκαλί φινίρισμαΕπιμεταλλωμένη (με Αχάτης γκρι μεταλλική πλαισίου ή ματ,πίσω καθίσματος και το λευκό δίχρωμο γκρι / μαύρο) καιπιο «αστική» -για την αστική και τη σειρά κομψά, το οποίο είναι αυτό που βλέπετεσε αυτό το test drive: το τέλος GraystoneΜεταλλικό (με Αχάτης γκρι μεταλλική πλαισίου ή ματ,πίσω αμορτισέρ και λευκό κάθισμα bicolorΓκρι / Μαύρο). 

BMW F700GS 2016 (6)

 • Test-BMW F700GS-2016-δράση

  Το 700 είναι το μοντέλο πρόσβαση στο φάσμα BMW GS.

 • BMW-F700GS-2016-μελέτη

  Οι αλλαγές είναι κυρίως αισθητική.

 • BMW-F700GS

  Το κάλυμμα, η σειρά των τερμάτων και τα λογότυπα επισημάνετε τις διαφορές από το προηγούμενο μοντέλο.

 • BMW-F700GS-box

  Επί του σκάφους, τα πάντα είναι λίγο πολύ η ίδια: ευέλικτο και πολύ προοδευτική συμπεριφορά.

 • Test-BMW-F700GS-περιήγηση

  Η διαδρομή για τα νέα F700GS σε συνδυασμό πόλη και τον αυτοκινητόδρομο.

 • Test-BMW-F700GS, F800GS

  Η ημέρα της παρουσίασης, είχαμε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα F800GS.

Διαφορετικά, αυτό το ποδήλατο "Αυτό είναι το ήμισυ του κύκλου ζωής",ανάκληση από την εταιρεία, ενώ το στήθος και να πω λάβειη GS "Είναι το ασφαλέστερο μονοπάτι στην κατηγορία του"Επειδή έχει ABSσειριακή και ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως ESA και ASCεπιλογή. 

Μια απολογητική GS

Τώρα επανασυνδεθεί με αυτό το βουνό, ένα παλιό-νέογνωστή. Ι Stand καθρέφτες, θερμαινόμενα γκριπ ναΖεσταίνετε το μισό και ενάντια στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα τωνR1200R, R1200GS ή R1200RT -ή ακόμα καιBMW F800GS-, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ρυθμιστείτίποτα άλλο στην υλοποίηση αυτής της μονάδας, εκτός από διαλέξετεη λειτουργία Road (Normal) και Enduro (εκτός δρόμου). Αδράνεια, θα το κάνωρυθμίστε την οθόνη γιατί μια μέρα από ό, τι πιο δυσάρεστο πριν,κρύο, βροχή και ομίχλη, μέχρι να θυμάμαι ότι είναι σταθερό, όπως και στην800, αν και κάπως ακόμη κοπεί.

Rip, αφήνω τους πάγκους στάθμευσης και μένα. Εντάξει, θα πρέπει νανα θυμάστε ότι πρόκειται πάνω από 75 ίππους και τη ροπή του κινητήρα,αλλά παραδίδεται σε ένα αρκετά γραμμικό τρόπο από δύοκύλινδρο, δεν λάμπει ακριβώς σε χαμηλές στροφές. σεΜε άλλα λόγια, αυτό το μπλοκ απαιτεί κάποια επιπλέον ζωντάνια για να φύγεισε μία από τις περιοχές όπου χτυπάει με σαφήνεια όλες τις αδελφές τουσειρά GS: η πόλη. 

Test-BMW F800GS-δράση-city

ο BMW F700GS Είναι αποτελεσματική τόσο για να πάω στη δουλειά ή να κάνουνθελήματα για να σας συνοδεύσει στις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου σαςτην εβδομάδα. 

Μόλις αυτό το ανέκδοτο πινελιές κινούνται σαν ψάρι στο νερό-καιΠοτέ δεν είπε καλύτερα με αρκετά ψηλό και λεπτό τροχούς, πάνωΩστόσο, η delantera- που είναι ιδανικά για ολισθηρές επιφάνειες. οθέση οδήγησης είναι πολύ άνετη για μένα, γιατί έχω μετρήσει 1,90 m,αλλά ήθελα να συστήσω ότι αν έχετε κοντό ανάστημα, ρίξτε μια ματιάοι πέντε διαθέσιμες θέσεις εκεί έξω για αυτό το μοντέλο, διότι,όπως και σε κάθε μέσο ή μεγάλο μονοπάτι που τιμών, όλη η μαγείαθα σπάσει, αν δεν έχετε το δικαίωμα στο έδαφος. 

Η υγρασία φτάσει στο κόκαλο και το κράνος κατηγορεί επίσηςόλα αυτά, γι 'αυτό να προχωρήσουμε μέσα από το μάθημα σχεδιαστεί για ναο δοκιμή αυτό BMW F700GS 2016 με την προσωπίδα περισσότεραανοίξτε από κλειστές. Ωστόσο, τώρα bajársela και απολαύστεοι δυναμικές αρετές αυτού του μηχανήματος, που τους έχει καιΛάμπουν σαν άλατα δρόμους και σε πλήρηβροχή, που συνδέουν τις καμπύλες. Τα πάντα ανταποκρίνεται σταδιακά και μεπερισσότερο από αρκετή δύναμη για να κινηθεί πάρα πολύ ευκολίαμέσα από αυτές τις περιοχές και τα φρένα είναι εξίσου αποτελεσματικέςακόμα και όταν πάμε μέσα από λακκούβες του νερού και μερικάλάσπη. 

Μια νέα ευκαιρία για την παρακολούθηση

Τον τελευταίο καιρό, έχει κατηγορηθεί η BMW F700GS και BMWF800GS έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό καιέχουν προβλήματα κραδασμών σε λειτουργία και αξιοπιστίαμακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παρατηρούμε τη συμπεριφορά αυτών τωνκινητήρες και την ικανοποίηση των χρηστών, φυσικά. ενώΈτσι, η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει πραγματικά 700 αν 798 CC-συνεχίζει να απολαμβάνει ευρείας αποδοχής στην αγορά, έχετε μια γραμμή-siglas Πολύ GS»είναι σχεδόν δεύτερο σήμα μέσα BMW, καιΑυτό συμβάλλει ασύμμετρο προβολέα είναι ήδη ένα σύμβολο συνταυτότητα, δεδομένου μάλιστα ότι αυτή η σειρά είναι τώρα ο μόνος πουδιατηρεί, αδιαφορώντας για τις νέες τάσεις σχεδιασμού που είναιεπέβαλε στη γερμανική εταιρία. Ωστόσο, το καλύτερο είναι ότι«Όνομα» έχει αφήσει ένα πραγματικό σήμα «crossover», η οποίαΣημειώστε όταν ξεκινήσετε να ζητήσει τη γαργαλάει.  

Για τους λόγους αυτούς, η νέα BMW F700GS Είναι μια επιλογή πολύσυνιστάται για όσους επιθυμούν να εμπλακούν σποραδικάμονοπάτι χρήσης γης από την τακτική της πόλης και των περιχώρων, έναΠερισσότερα τιμή (τότε και τώρα, από 9.000 ευρώ) και ηεγγυάται ότι ακόμη και μια πρόσβαση στο ποδήλατο, αποτελεί ένα καλόγενική συμπεριφορά και αληθινή ευελιξία εντός και εκτόςάσφαλτο.  

Το καλύτερο: ευελιξία, χειρισμού, κατώτεροδονήσεις στο F800GS, Limitable καμία επιπλέον χρέωση για την Α2,νέα φινιρίσματα, ABS στο βασικό εξοπλισμό και την ασφάλεια επιλογές καιπροσαρμογής. 

Το χειρότερο: αισθητική αναβάθμιση, όχι μηχανικά, γραμμήπλήρως continuista, αεροδυναμική προστασία. 

Εξοπλισμός: Givi κράνος 50,4 σκοπευτής σακάκι Αξό Κέιμαν,Hevik Stoccolma γάντια. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: