Piaggio MP3 LT 500 τεστ 2014: αρωματισμένο σκούτερ αυτοκίνητο

Με μια πιο κομψή πινελιά, μια πιο αποδοτικός κινητήρας, περισσότερο φορτίο ... Αυτό είναι το νέο Piaggio MP3 500 LT 2014, το ανανεωμένο ιταλικό τρίκυκλο οδήγηση με άδεια αυτοκινήτου. Και τώρα έρχεται με ABS και ASR.

Δεν υπάρχουν προτάσειςΠαρόμοια, αλλά αν μιλάμε για το τρίτροχο σκούτερ οMP3 Είναι η αναφορά. Γεννήθηκε το 2006, ανανεώθηκε μεLT έκδοση στην άδεια το 2010 -homologado για το αυτοκίνητο,μόνος που μπορεί να conducir-, και τώρα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρασε αυτή την εξέλιξη προς τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. σε μαςPiaggio MP3 LT 500 δοκιμή 2014 εμείς επανελέγχονταιπώς το σύστημαδύο εμπρόσθιους τροχούς λειτουργεί, κάνει τη ζωή ευκολότερη για τουςλιγότερο έμπειρους οδηγούς (μετά από μια περίοδο προσαρμογής, ναι)και αλλαγέςεισήγαγε φέτος θα ήταν καλό.

Αισθητικά το νέο Piaggio MP3 500 συνεχίζεται ησχεδιασμό του προκατόχου του. Μπροστά είναι αρκετά παρόμοια, αν καιφώτα ημέρας LED προσθέτουν μια πινελιά πιο κομψή και ελαστικά έχουναναπτύσσονται 12-13 ίντσες. Το πίσω δεν αντικατοπτρίζει περισσότεροαλλαγές: ολόκληρο το πίσω μέρος είναι πιο στυλιζαρισμένη, οι προβολείς είναι πιοεπιμήκη και έχουν τεχνολογία LED.

Piaggio MP3 500 LT 2014

Μόλις στην κορυφή, σημειώνουμε ότι έχει βελτιωθεί εργονομίαοδήγηση. Υπάρχει περισσότερο χώρο για τα πόδια, που πάνεεπεκταθεί από πριν, και το νέο κάθισμα έχει, επίσης, έμοιαζε περισσότεροάνετο. Ομοίως, ο επιβάτης εκτιμά τη θέση τηςνέα πτυσσόμενα μαρσπιέ, επειδή πριν έπρεπε να υιοθετήσουν έναΘέση λίγο αναγκάστηκε να ξεκουράσετε τα πόδια σαςπλατφόρμες.

Ένα επίπεδο άνεσης, η μπροστινή οθόνη είναι μεγαλύτερη με ό, τιτόσο ο οδηγός και ο επιβάτης προστατεύονται καλύτερα απόσκληρότητα. Σε αυτό το τμήμα, υπάρχουν λίγοι κατασκευαστές που επιλέγουνγια ένα ηλεκτρικό σύστημα να μεταβάλλεται το ύψος του παρμπρίζ, ωςγια παράδειγμα Suzuki Burgman 650. Αυτή δεν είναι η περίπτωση MP3το οποίο είναι σύμφωνο με χειροκίνητο σύστημα να επιλέξει τρειςπου ενεργεί για διαφορετικά ύψη τρεις βίδεςάγκυρες. 

Piaggio MP3 LT 500 τεστ 2014: οδήγηση εντυπώσεις

οχρόνο για να πάρει σε εξέλιξη, Piaggio MP3 500 LT2014, ωςπροκατόχους του, απαιτεί μια διαδικασία προσαρμογής προς τουςοδήγηση σε διαφορετικές από ό, τι ένα παραδοσιακό σκούτερ εκ των προτέρων. οπερίεργη συμπεριφορά του εμπρός άξονα με δύο ρόδεςαπορροφούν ανωμαλίες ανεξάρτητα, αλλάτάφος, επίσης, ως ένα δίτροχο χρήση του οχήματος, γίνεται μιαλίγο περίεργο στην αρχή. Επιπλέον, ο οδηγός πρέπει επίσης ναπαίζουν με μια ογκώδη και βαριά οχήματα.

Στους πρώτους λίγους γύρους έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει ότι καμία ευελιξίαείναι το φόρτε του, και οι αλλαγές κατεύθυνσης πρέπει να γίνει μεαπόφαση. MP3 κερδίζει την εμπιστοσύνη μας με χιλιομέτρων, λίγολίγο, μέχρι να έρθει μια στιγμή που ξεχάσετε τρειςτροχοί και το αυτοκίνητο σαν ένα κανονικό σκούτερ. 

Eye. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι με τρεις τροχούς δεν είναι MP3πτώσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν περάσουν κλίση, το ασφαλέστεροπου βλέπετε είναι το σύρσιμο στο έδαφος. Έτσι, αν πρόκειται για μιαclumsiest όχημα (ειδικά μεταξύ αυτοκίνητα, για το εν λόγω πλάτοςμπροστά), βαρύτερα, και a priori πιο δύσκολο στην οδήγηση: ό, τιείναι τα πλεονεκτήματά της;

Piaggio MP3 500 LT 2014 ρόδες

Αναμφίβολα, την ασφάλειά τους, ιδιαίτερα κατά τη στιγμή τηςφρενάρισμα σε ολισθηρές επιφάνειες. Μπορείτε να βιαστούμε ξανά και σφίξτεπολύ περισσότερο οι μανέτες των φρένων χωρίς το φόβο της πτώσης.Ακόμα και αν ένας από τους τροχούς γίνεται μπλοκάρει, είναι αρκετά εύκολοελέγχου.

Piaggio MP3 LT 500 τεστ 2014: πέδησης ABS

Ενώ πολλοί σκούτεραγορά έχει ήδη συναρμολογηθεί ABS, Piaggio έχει πάρει κάτιπερισσότερο το τοποθετήσετε στη ναυαρχίδα της μοντέλο. Στην περίπτωση αυτή, τα τρίαερείσματα, ίσως όχι τόσο απαραίτητη, αλλά είναι πάντα ευπρόσδεκτη και πότε όχιδύσκολο κλείδωμα του πίσω τροχού. Θα μπορούσα να οδηγείτε νέο PiaggioMP3 τόσο ABS και χωρίς αυτό, και στις δύο περιπτώσεις έχασατουλάχιστον λίγο περισσότερη δύναμη στα φρένα. Παρά το γεγονός ότι η MP3 2014 Ενσωματώνει μεγαλύτερους δίσκους διαμέτρου,σχεδόν πάντα θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με τα δύο μοχλούς για να σταματήσειεγγυήσεις του οχήματος. 

Από την άλλη πλευρά, έγκριση ως τρίκυκλο (Ως εκ τούτουμπορείτε να οδηγήσετε με άδεια κυκλοφορίας) απαιτεί τη θέσπισηένα στυλ πεντάλ του φρένουη παλιά Vespa. Εκτός από αφαιρέσουμε κάποιο διάστημα για τοποδαρικού, εγώ προσωπικά προτιμώ τα παραδοσιακάΜοχλοί, πιο ογκομετρούμενη.

Piaggio MP3 500 LT 2014 μέτρα

Μετά τη δυναμική συμπεριφορά του Piaggio MP3 500 LT2014, και εκτός από την ασφάλεια κατά την πέδηση, είναι αξιοσημείωτο τοκαλή σταθερότητα που προσφέρουν καινοτόμες αναστολή τηςμπροστά. Καθώς κάθε τροχός καταπίνει ανεξάρτητα ηανώμαλη επιφάνεια, το σκούτερ παραμένει πιο σταθερή,τόσο καμπύλες και ευθείες. Επιβάλλοντας τον ρυθμό στις εθνικές οδούςγρήγορη ναι έχω παρατηρήσει κάποια κίνηση με τη μορφή Nodsμπροστά οδήγησης άξονα εξαφανίζονται σε μια πιοχωρίς βιασύνες.

Ένα από τα οφέλη τηςΗ μοναδική διπλή ανεξάρτητη τροχό κλίσης είναι ότι,με λίγη εξάσκηση, μπορούμε να σταματήσει σε ένα κόκκινο φανάρι χωρίς ναπόδια στο έδαφος μηχανισμό μπλοκαρίσματος με ένα κουμπί, λίγο πριννα μας σταματήσει. Re-επιταχύνει αρκετά για να αποδεσμευτείαυτόματα.

Piaggio MP3 LT 500 τεστ 2014: Μηχανή

ο μοτέρ Υπήρξε μία από τις ενότητες με περισσότερες βελτιώσεις. οmonocilíndrico του Ιταλικού οίκου
-τώρα εξοπλισμένο με τεχνολογία «Ride by wire'- πληρώνει 40 hp περισσότερο από ό, τιαρκετό για να πάει ταχείας κυκλοφορίας ή ακόμη και ταξίδια. μεένα δείκτη άκρη περίπου 160 χιλιόμετρα ταχύτητα / h μπορείκρατήσει κρουαζιέρες πάνω από το νόμιμο ταχύτητα χωρίς προβλήματαακόμη και με δύο άτομα και με πλήρες φορτίο. Επιτάχυνση δεν είναιμετεωρική, αλλά βγαίνει ομαλά και με ένα επίπεδο έντασης καιδονήσεις περισσότερο περιεχόμενο από ό, τι το προηγούμενο μοντέλο.

Το νέο πρόγραμμα για την αλλαγή διαχείρισης του κινητήρα, μέσωτο κουμπί έναρξης, η διαφορά απάντηση μεταξύ του τρόπουStandard and λειτουργία ECO, σημειώνοντας μια μικρή απώλειααπόδοση στο δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση, η κατανάλωση είναιαρκετά παρόμοια και στη δοκιμή μας το Piaggio MP3 500 LT 2014περάσαμε μεταξύ 4,5 λίτρα και 5 λίτρα δρόμο στηντης πόλης. 

ο ωφέλιμο φορτίο Έχει ένα άλλο σημείοεπανεξεταστεί στην ανανέωση της Piaggio scooter. Η χαμηλή μπότατο κάθισμα έχει ηλεκτρικό άνοιγμα, την ευγένεια φως, καθιστώντας12 volts, είναι επενδεδυμένα στο εσωτερικό, και τώρα είναι πάνω απόεκμεταλλεύσιμο. Δύο κράνη πάνε ομαλά και ακόμαυπάρχει χώρος για άλλα αντικείμενα. ορθογώνιο σχήμα του καιμπορεί να μεταφέρει ένα φορητό υπολογιστή. Μπροστά, όμως, δεν έχειπλευρά ντουλαπάκι παρόλο που προτείνονται στο τραπέζιρολόγια με υποδοχή USB.

Piaggio MP3 500 LT 2014 κουμπιά

Στον κάτοχο δοκιμή Piaggio MP3 500 LT 2014 ήταναναφέρετε σας κληρονομιά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Κάτι που βλέπουμε στο έργο τουοργάνων (πολύ πλήρης και υπολογιστή ταξιδιού), ηεκκίνησης, χειρόφρενο πρακτική, η δυνατότητα επέκτασης τηςλειτουργίες πολυμέσων μέσω κινητού τηλεφώνου (μέσωαξεσουάρ μάρκα), ήΕπίσης, νέα φέτος: το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (ASR). ήδηΥπάρχουν ποδήλατα που έχουν αυτό το σύστημα, αλλά και για την υποτιθέμενη MP3Απελευθερώνει ένα σύνολο. Με τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αυτή τη συσκευή,Πρόσθεσε ένα κουμπί που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι για νααποσύνδεση. Στην πράξη, το ASR είναι αρκετά ενοχλητικές καιbit να ανιχνεύσει ένα ολίσθησης του οπίσθιου τροχού (για παράδειγμα,Κατά την επιτάχυνση σε μια διάβαση πεζών), θα ενεργεί περιοριστικά παράδοσηςεξουσίας.

Η διαφορά κόστους μεταξύ των δύο εκδόσεων (μοντέλο εξοπλισμένομε ABS και ASR είναι 600 ευρώ πιο ακριβά), δεν είναι πολύ σχετικό ανΘεωρούμε ότι η υψηλή Τιμή Piaggio MP3 500 LT 2014:από 9.099 ευρώ. Σίγουρα εδώ θα βρείτε το σημείοτην κριτική του σκούτερ, διότι για την τιμή οι προσφορές της αγοράςόλα τα είδη των μοτοσικλετών. Φυσικά, δεν μπορείτε να οδηγήσετεάδεια μοτοσικλέτας ούτε έχουν τρεις τροχούς.

Κείμενο: Juan Pablo Esteban


Понравилась статья? Поделись с друзьями: