δοκιμή Volvo XC60 D5 AWD Momentum 235CV

Σε αυτή τη δοκιμή η Volvo XC60 2017 ελέγξετε τι μπορεί η σουηδική SUV, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως μετά από οκτώ χρόνια στην αγορά. Χτισμένο στη νέα πλατφόρμα SPA (το οποίο προέρχεται και το XC90) που έχει κερδίσει με άνεση, την τεχνολογία και το design. Όπλα που απομένουν για να μετράται επί ίσοις όροις με το νέο Audi Q5 και την εταιρεία.

Δοκιμάσαμε το νέο Volvo XC60 2017, ένα από αυτά τα μοντέλα ότι όταν οδηγείτε μπορείτε να πείτε χωρίς φόβο που έχει πραγματικά αλλάξει. Κατασκευασμένο στην πλατφόρμα SPA (σκέφτηκε για ηλεκτροδότηση), δεν είμαστε αντιμέτωποι με μια απλή λίφτινγκ ή σε επανασχεδιασμό των προβολέων, όχι. Volvo ανανεώνει πλήρως τις πιο επιτυχημένες SUV της, το XC60. Οπτικά είναι πλέον στενά με τον μεγαλύτερο αδελφό του, το Volvo XC90. Οι προβολείς ακολουθούν τη γλώσσα του σχεδιασμού τύπου "Hammer του Thor"Και η κουκούλα είναι τώρα πλέον, με μικρότερη προβόλους. Οι γραμμές είναι καθαρά και δυναμικά σε γενικές γραμμές. Επιπλέον, το αυτοκίνητο μοιάζει περισσότερο περιεχόμενο μέγεθος χάρη στα θαύματα του σχεδιασμού, όταν συμβαίνει το αντίθετο: για παράδειγμα, το μεταξόνιο μεγαλώνει 10 εκατοστά, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ευρυχωρία για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Συνολικά, μετρά 4,7 μέτρα μήκος.

 

Δοκιμή Volvo XC60 (2017) (15)

 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)

  Δοκιμή Volvo XC60 (2017)

 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)
 • Δοκιμή Volvo XC60 (2017)

Για τη μάρκα, το Volvo XC60 είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο. Το μεσαίο SUV τομέας αντιπροσωπεύει ένα από τα τρία αυτοκίνητα που πωλούνται από τη Volvo. Το εσωτερικό είναι ελαφρύ και φιλικό, τα υλικά που έχουν επιλεγεί με γούστο και έχουν στερεό προσαρμογές. Μπορείτε να επιλέξετε από τις νέες ξύλο ή αλουμίνιο και άνθρακα. 

Μπροστά μου, να βρω την ψηφιακά όργανα, που κληρονομεί από μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας, και είναι ακόμα μπροστά. Και νέα γραφικά που καταπλέουν σε μελλοντικά μοντέλα της Volvo. Και η Volvo ξανασκεφτεί την έννοια των πυλών, έτσι ώστε τα όρια τώρα δεν είναι τόσο κωλυσιεργούν, και η πρόσβαση είναι πιο άνετα. Και πίσω από το χώρο κεφάλι και το πόδι είναι πολύ γενναιόδωρη. Για έναν ενήλικα 1.95 μέτρα μπορεί να πάει χωρίς ελλείψεις. Για να τονίσει τη χρήση του κεντρικού tablet οθόνη 9 ιντσών, όπως είδαμε στο μεγαλύτερο αδελφό του και ελαχιστοποιεί την παρουσία των κουμπιών. Σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου και είναι πολύ διαισθητική στη χρήση.

VIDEO: Σκοπός, αυτές είναι οι αρετές του νέου Volvo XC60

 

Η συμπεριφορά του δεν επιδιώκει τον δυναμισμό της BMW ή το Audi Q5 ένα prefeccionismo. Αυτό το Volvo XC60 επιλέγει να δοθεί προτεραιότητα στην άνεση με καλό λακκούβες φιλτραρίσματος και ένα πλαίσιο βλάκας που επιτρέπει μακρινά ταξίδια με λίγη προσπάθεια. Φυσικά, όταν επιλέγετε τη δυναμική λειτουργία απάντησή σας ποικίλλει σημαντικά και γίνεται ένα σπορ αυτοκίνητο με το σημείο του κινητήρα και υδραυλικά συμπεριφορά. 200 κιλά που ζυγίζει λιγότερο σε σύγκριση με XC90 αισθητή, αγγίζοντας μια πολύ ακριβή διεύθυνσης παρατηρήσει και ένα κέντρο βάρους χαμηλώνει (στην πραγματικότητα στο σώμα Dynamic λειτουργία κατώτερες τέσσερις εκατοστά) σημειώνεται για καμπύλες απόκρισης πολύ πολύ μελωδία. Τα φρένα είναι ομαλή και ηχομόνωση της καμπίνας είναι πολύ υψηλό.

Έτσι είναι οι επαναστατικές δοκιμές ασφαλείας της Volvo

Από τις τέσσερις μηχανικές επιλογές που είναι διαθέσιμες κατά την εκκίνηση, θα δοκιμαστεί η τετρακύλινδρος diesel 235 ίππων είναι καλά μονωμένο, έχει κίνηση και συνδέεται με ένα γρήγορο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων (προς το παρόν όλα είναι αυτόματα). Με μια χαρούμενη οδήγησης, η επί του οχήματος υπολογιστή σημειώνονται 9.3 λίτρα. Volvo υπόσχεται 5.5 λίτρων, έτσι ώστε η πραγματικότητα θα είναι στο μέσο όρο. Αυτή τη στιγμή, να προσφέρεται μόνο με τετρακίνηση. Εγχειρίδιο και front-wheel drive παραλλαγές πρέπει να περιμένει μέχρι αργότερα, μία το Νοέμβριο και το άλλο την άνοιξη του 2018.

Θα ενσωματώνει μια ποικιλία βοηθούς ασφάλειας, οι οποίες γίνονται όλο και πιο έξυπνο: έτσι, με ελαφρά ερεθίσματα στο τιμόνι, σας προειδοποιεί για τον κίνδυνο που εισβάλλουν το αντίθετο λωρίδα, ή όταν ένα άλλο αυτοκίνητο εισέρχεται στο τυφλό σημείο στο καθρέφτη σας. Η ασφάλεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας, στην πραγματικότητα, έχουν θέσει έναν στόχο που πεθαίνει κανείς ή να τραυματίζεται σοβαρά σε ένα από τα νέα τους αυτοκίνητα το 2020 .. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Volvo εξακολουθεί να είναι η φροντίδα του άρθρου αυτού, επειδή πολλές τα συστήματα αυτά είναι πρότυπο και όχι μόνο το πιο βασικό. Για παράδειγμα, η Ασφάλεια της πόλης με υποβοήθηση, η οποία βοηθά τον οδηγό να αλλάξει τη διαδρομή, σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης. Χάρη σε αυτή την dispostivo στη Σουηδία έχουν μειωθεί έως και 40 τοις εκατό αυτού του τύπου οπίσθιων συγκρούσεων.

Όσο για το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με Android και Apple carplay. Χειρίζεται με ευκολία και αν η οθόνη είναι κάπως μικρότερο από το XC90, το μεγαλύτερο αδελφό του, η πραγματικότητα είναι ότι είναι πολύ έξυπνο και όλες οι πληροφορίες φαίνεται εύκολα. Επίσης, έχει βελτιωθεί το πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε να είναι πλέον πολύ ακριβή και προειδοποίησε πολύ πριν από τους χειρισμούς που πρέπει να εκτελεστούν.

Το νέο Volvo XC60 είναι ήδη στα ισπανικά concesioanarios και είναι έτοιμοι να παραγγείλετε. ο μηχανές Αρχίζουν από D4 diesel 190 ίππων, και ακολουθείται από 235 της μονάδας μας. Όσο για τον κινητήρα, Βενζίνη, 254 hp Τ5, Τ6 και συμπιεστή, το οποίο φτάνει 320 hp και θα προσφέρει 400 Nm ροπής. Το εύρος enchufable.T8 στάση του κινητήρα να είναι ένα υβρίδιο plug-in υβρίδιο με 407 hp και επιτάχυνση από το 0 έως 100 km / h σε 5,3 δευτερόλεπτα.

Διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Ορμή, Επιγραφή και R Σχεδιασμού), οι τιμές Volvo XC60 2017 ξεκινούν από 51.000 ευρώ. Ναι, την άνοιξη του 2018 θα ξεκινήσει μια τροχούς D3 150 και μπροστά για 39.900 ευρώ. Θα είναι το βασικό μοντέλο σε μια σειρά η Σουηδική μάρκα αναμένει να πουλήσει 500 μονάδες το 2017 και, παρά μερικούς μήνες και για την πώληση. Συνολικά, η Volvo αναμένει να πουλήσει πάνω από 14.000 μονάδες το τρέχον έτος.

Ψάχνετε για ένα SUV; Βρείτε το δικό σας γρήγορα συστάσεων μας.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: