Porsche Panamera Diesel: το «φτηνό» είναι το ιδανικό;

Υπάρχουν πιο γρήγορα, πιο άνετα, πιο πολυτελές ... αλλά καλύτερα; Η Porsche Panamera Diesel είναι το ιδανικό σπορ σεντάν «οικογένεια», όποτε θέλετε την εικόνα της τόσο προσωπικά.

Πάω στα 120 km / h σε 1.800 γύρους. Δεν αέρα και της ηχορύπανσης παράσιτα:μόνο που ακούω τη μουσική από τα ηχεία ως πρότυπο. τάφοιγύρο, έντονη φωτεινότητα ... απόλυτη άνεση. Και τάξη, πολύκατηγορίας. Οδηγώ ένα Porsche Panamera Diesel. Μ 'αρέσει. Ναι,ένα ντίζελ σεντάν είναι το μοντέλο προτείνουμε ένα ολόκληροporschista μου αρέσει. Γιατί; Επιτρέψτε μου να εξηγήσω.

Για να ξεκινήσετε, τη μεγάλη άνεση στο εσωτερικό που βρίσκονται σεPorschePanamera. Στα πίσω καθίσματα, δύο θέσεις απολαμβάνονταςατομικά αθλήματα δικαστήριο και άφθονο χώρο. Εμπρός ... ΤιΘα σας πω: αναπνέετε αγωνιστικά despite're αέρα κατά ένασχεδόν ένα φυσικό αντίπαλο της BMW7 Series και Audi A8. Η θέση οδήγησης, πολύ χαμηλή καιμε ένα τιμόνι ιδανικό μέγεθος και αρκετά κάθετη, βοηθάει πολύ,αν (ειδικά στη δική μου περίπτωση) δείτε το μπροστινό κάλυμμα ΣτουτγκάρδηΜε προδιαθέτει ακόμη περισσότερο.

Και, φυσικά, είναι επίσης ητου κινητήρα. Είναι αλήθεια ότι ο V6 έχει 250 hp τις ημέρες (θαΕίναι αντικατασταθεί από μια έκδοση 300 hp τον Ιανουάριο), αλλά νομίζω ότιη οποία ταιριάζει εδώ. Σοβαρά. Η GTS κάνει τα μαλλιά μουάκρη ό, τι συμβαίνει και πώς ακούγεται. και η PorschePanamera TurboS... Πώς σκοπεύετε να πείτεΔεν με 570 hp αυτοκίνητο! Αλλά για να πάει μπροστά και πίσω για να εργαστούν, όπωςεκπροσώπηση και ακόμη και το αυτοκίνητο, όπως επιλέγουν να ταξιδέψουν μεοικογένεια (εάν είστε τέσσερις) είναι ιδανικό.

Αυτή η πηγή Audi V6 δεν ακούγεται σκληρό και από τοεσωτερικό ακούσετε μόλις ένα ψίθυρο. Από 2,000 rpmΟ ωθεί πάρα πολύ σκληρά, είναι σε θέση να φτάσει πέρα ​​από 4,000σε έναν χρόνο και, αν και το κόκκινο σημάδι αρχίζει στις 4.600 σ.α.λ.,η αλήθεια είναι ότι σπάνια θα δει η βελόνα πιο κοντά σε εκείνη την περιοχή.

Εάν επιλέξετε χειροκίνητη λειτουργία, όταν φτάσετε το όριοΟι επαναστάσεις δεν πρόκειται να περάσουν ταχυτήτων. Ένα άγγιγμα πολύ αγώνων(Θυμηθείτε, μιλάμε για μια Porsche!), Θα πρέπει να έχετε κατάυπόψη όταν αποφασίσετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να επιταχύνει το ρυθμό: μπορείτε νανα κοπεί στο πέρασμα (και ... ναι, αυτό είναιΑυτοβιογραφικά).

Παρεμπιπτόντως, η αλλαγή δεν είναι το PDK, αλλά το Tiptronicοκτώ-ταχύτητα, προκειμένου να δώσει μια μεγαλύτερη αίσθηση της άνεσηςμεταβάσεις.

Και δεδομένου ότι οι προσπεράσεις το Porsche Panameraντίζελ, τίποτα καλύτερο να μπαχαρικό μέχρι την ιστορία με ένα ζευγάρι τωνφουρκέτες. Είναι αλήθεια ότι 1.880 κιλά άδειο δεν εμφανίζονται στηνένα ιδανικό ξεκίνημα με το σχήμα καμπύλης, αλλά το γεγονός είναι ότισυναντά και φερεγγυότητας, χάρη σε μια κατεύθυνση, καθώς και αποφάσεωντο σημείο ως αμάξωμα. Είναι, επίσης, για το λειτουργία Sport τουο ανάρτηση PASM (1.700 ευρώ), καθώς οι ταλαντεύεται καιΝεύματα είναι σχεδόν εξαλειφθεί.

Επίσης, ξέρετε γιατί πιστεύω ότι η Panamera ναέχουν; Για τα 1.000 km αυτονομίας που παίρνει για να προσφέρουν ... Καιόχι, όχι αλιεύματα: κατά τη διάρκεια της δοκιμής πραγματική κατανάλωση δεν έχει πάει7.5 λίτρων.

ΕάνΤο λέω αυτό με ένα αυτοκίνητο έσωσε 90.000 ευρώ, μπορείτε να μου στείλετεένα ψυχιατρικό νοσοκομείο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η Panamera DieselΚαταναλώνει μόνο λίγο περισσότερο από το μακρινό ξάδελφό του, το VW Passat. Για μένα αυτό είναι το Panamera ότιΠρέπει να είστε ... κεφάλι.

εδώΜπορείτε να διαβάσετε το τεστ της νέας PorschePanamera Diesel 300 hp.Понравилась статья? Поделись с друзьями: