Δοκιμή Land Rover Range Rover Evoque 2.0 TD4 HSE 180hp 4WD Αυτόματη Δυναμική

Αν θέλετε ένα μετατρέψιμο SUV, έχετε το αυτοκίνητό σας. Ανακαλύψτε σε αυτό το Test Range Rover Evoque Convertible πώς αυτή η αποκλειστική SUV συμπεριφέρεται πιο πιθανό από ό, τι ένα ελβετικό σουγιά, επειδή μπορείτε να απολαύσετε τα χαρακτηριστικά ενός cabrio σε κάθε σταθμό και σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ένας εκ των προτέρων: μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί του εντός και εκτός δρόμου. Και πάνω που θα είναι το κέντρο της προσοχής ... Φυσικά, για την αποκλειστική τιμή επίσης.

Από την έναρξή του, το Range Rover Evoque έχει γίνειτο κορυφαίο μοντέλο της βρετανικής μάρκας. Τώρα, με την άφιξηRange Rover EvoqueConvertible, η έκδοση convertible, Land Rover θέλει ναέκπληξη σε ένα τμήμα στο οποίο έχει σήμεραανταγωνιστές, ότι από το convertibles SUV. AUTO BILD ήδηέχω δοκιμάστε το Range Rover Evoque Convertible σεδρόμοι στις γαλλικές Άλπεις (αλλά και στην Ισπανία, όπως μπορείτεβλέπε παρακάτω). Θέλετε να μάθετε τι βρήκα;

Κατ 'αρχάς, και μετά από δύο ημέρες την οδήγηση του νέου σειράRover Evoque cabrio, ένα πράγμα έχει γίνει σαφές σε μένα: αυτόroader, όπως και τα αδέρφια του και coupe πέντε-πόρτα, θασαν μια παρτίδα. Άγγιξε με μαλακή οροφή ή πλήρως τουςdescapotado, το αυτοκίνητο είναι πραγματικά ελκυστικό και η έννοια τηςδιαφορετική από SUV cabrio, Αποδεικνύεται κεφάλια όπου κι ανσυμβαίνει.

Το πρώτο ερώτημα που έρχεται σε μένα μετά από να πάρει στο αυτοκίνητο κατά τηΤο αεροδρόμιο της Λυών (Γαλλία) και με μια πορεία άνω των 200χιλιόμετρα καταλήγει στο αριστοκρατικό θέρετρο των ΆλπεωνCourchevel (1.850 μέτρα ύψος), είναι αν δεν θα είναι κρύοοδήγηση με την οροφή αφαιρεθεί. «Η θέρμανση είναι πολύ ισχυρό»Με διαβεβαιώνει ένας από τους υπεύθυνους για την μάρκα. Έχω αποφασίσει να εμπιστεύονται σαςλέξη, και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι descapotar το αυτοκίνητο. ένας μηχανισμόςτέσσερις ηλεκτροκινητήρες είναι υπεύθυνη για το καμουφλάζ στην περιοχή της κουκούλας 18δευτερόλεπτα (η αντίστροφη διαδικασία απαιτεί 21 δευτερόλεπτα)? Ναι, πάντακαι κατά την οδήγηση σε ταχύτητες μέχρι 48 χλμ/ώρα. πτυσσόμενοςΓίνεται σε ένα «Ζ», και είναι στο ίδιο επίπεδο με το σώμαΓια να μην σπάσει την αισθητική του αυτοκινήτου, που παίρνει. οsoft top, πέντε στρωμάτων και σήμερα η μεγαλύτερη και ευρύτερητα υπάρχοντα μοντέλα της αγοράς δοκός, είναιεντελώς κρυμμένο και χωρίς να διακυβεύεται η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ(Μια απλή 251 λίτρα, το ήμισυ της κανονικής Evoke).

Αυτό που διαπράττεται με το παλτό μου τον εαυτό της, και θέρμανσηθερμαινόμενα καθίσματα αυτοκινήτων και στη μέγιστη ισχύ, αρχής γενομένηςέχω δοκιμάσει Range Rover Evoque Convertible στους δρόμουςΓαλλικά. Πριν, ναι, έβαλα τον εκτροπέα θυσιάζει δύο(Πολύ justitas χώρο, από τον τρόπο), αλλά πίσω καθίσματαμετριάζει περαιτέρω τον άνεμο μέσα. λίγοιχιλιόμετρα αργότερα, μετά από εναλλασσόμενα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και οδώννομών, αντιλαμβάνομαι ότι η μάρκα δεν έχει μεγαλοποιηθεί:καλοριφέρ του αυτοκινήτου και θέσεις που δεν λειτουργεί τόσο καλάαργή να απογειωθεί το παλτό μου για να ακολουθήσετε τη διαδρομή. πρώτη δοκιμήξεπεραστεί: η Range Rover Evoque Convertible με την επιφανειακήαισθάνονται πολύ άνετα, δεν είμαι κρύο και την περάτωση ταχύτητεςΝομική εθνική οδό (130 km / h σε Γαλλία), δεν με ενοχλεί.

Η δοκιμή του Range Rover Evoque Convertible

Πριν προχωρήσετε, ένα σημαντικό σημείο: το Range Rover EvoqueConvertible θα φτάσει αυτή η άνοιξη η ισπανική αγοράδύο τέρματα (SE Δυναμικό και δυναμική HSE) Και τα τρίακινητήρες (ντίζελ Ingenium TD4 150 και 180 hp, καιβενζίνη Si4 240 hp). Όλοι τους έχουν έλξηςστους τέσσερις τροχούς και αυτόματη ταχύτητα 9. η τιμή τουΕίναι μεταξύ των 54.700 και 70.500 ευρώ. κατά τη διάρκεια αυτώνημέρες θα μπορούσα να δοκιμάσουν την έκδοση diesel 180 ίππων με φινίρισμαάνω άκρο (Dynamic HSE), η οποία παρέχει μια ροπή των 430 Nm.

Μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα, συνεχίζω με το Περιοχή δοκιμήςRover Evoque cabrio. Ο δρόμος αρχίζει να ανεβαίνουν απότομα και να αγγίξειτο πρώτο βουνό ανάβαση της ημέρας: ένα υπέροχο μικρό λιμάνι,συστροφή και στενό. Το καλύτερο σενάριο για να δούμε αν ηαπουσία του hardtop έχει μειωθεί η συμπεριφορά της αποτελεσματικότηταςΠροκαλούν. Αμέσως βλέπω ότι το πρώτο convertible SUVκόσμο με την άδεια του Murano μετατρέψιμωνυπήρχε στην αγορά Americano- ικανοποιεί απόλυτα: εκπομπήςκαλή αίσθηση σε στροφές, δείχνοντας ισορροπία και δεν φαίνεταιυποφέρουν στην ακαμψία τους, πράγματα που εκτιμούνται σε ένα αυτοκίνητοΖυγίζει 1.967 κιλά. Και είναι ότι για να αντισταθμίσει την έλλειψη στέγηςάκαμπτο, ο Βρετανός κατασκευαστής έχει ενισχύσει το πλαίσιο EvoqueCabrio, προκειμένου να αυξηθεί η στρεπτική ακαμψία. επίσης,ανεξάρτητη ανάρτηση έχει επίσης βελτιστοποιηθεί με περισσότερα ελατήριαάκαμπτη και μεγαλύτερα μπαρ σταθεροποιητή διάμετρο.

Ίσως το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι κάτω από την κουκούλα: αν και η180 hp μπλοκ ντίζελ δεν ωθεί κακό, μου λείπει λίγο πιοεξόδου, ειδικά όταν κάνει γρήγορες προσπεράσεις(Essential σε ορεινές διαβάσεις) όταν ένας κύκλος ρυθμό-a σύσταση βάσει της καλύτερης χρήσης κατάσταση Sport-. έτσιΕπιπλέον, αυτό το Range Rover Evoque Convertible κάνει καλά στηνορεινούς δρόμους. Παρ 'όλα αυτά, μόνο στην περίπτωση ..., η EvokeΜετατρέψιμο είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή προστασίας, σεανατροπής, ενεργό σε 90 χιλιοστά του δευτερολέπτου διπλό τόξοτην ασφάλεια των δύο ράβδους αλουμινίου δημιουργεί «χώροτην εξασφάλιση της επιβίωσης για τους επιβάτες. " Μετά από μια μικρή διακοπή γιατρώνε, παίζουν βάλει την κουκούλα. Σε γενικές γραμμές, λαμβάνονταςότι είναι ένα μετατρέψιμο αυτοκίνητο, SUV αγγλικά έχεισωστή ηχομόνωση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Δεν έχωείχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για διαρροές, αλλά να εξασφαλίσει τηνμάρκα έχει υποστεί το καπό σε όλα τα είδη των δοκιμών.

Και εκτός δρόμου, τι;

Έχω ήδη πει το βρετανικό αυτοκίνητο έχει μια συμπεριφοράHighlights στο δρόμο, αλλά τι συμβαίνει όταν τα φύλλα;Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών Δοκιμές Evoque ConvertibleΕίχα επίσης την ευκαιρία να δουν αυτό το αυτοκίνητοΔιατηρεί το DNA της μάρκας ως προς τις ιδιότητες εκτός δρόμουενδιαφερόμενο. Το αυτοκίνητο είναι πολύ ικανός σε οποιαδήποτε επιφάνεια,τόσο λάσπη και χιόνι. Είναι υπεύθυνη για το σύστημα έδαφοςαπάντηση, απόλυτο must όταν παίρνει άσχημο. μέσα απόλειτουργίες εικόνας (Γενική, Γκαζόν, Χαλίκι / χιόνι / λάσπη / αυλακιές καιArena), το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τη διεύθυνση,επιταχυντή, μετάδοση, σύζευξη της έλξης,πέδησης και τη σταθερότητα.

Μετά από αρκετές δοκιμές σε δύο κυκλώματα που βρίσκονται στις πλαγιές τουCourchevel χιόνι, ένα από αυτά με εμπόδια, ράμπεςαπότομες, διασχίζει άξονες, κλπ, έχω διαπιστώσει ότι ητεχνολογία All-Terrain Ελέγχου Προόδου (ATPC) επίσηςΕίναι μεγάλη βοήθεια στην αντιμετώπιση ορισμένωνδυσκολίες ιδιαίτερα μεγάλη desnivel- ράμπες. Η ATPC επιτρέπειο οδηγός για να επιλέξετε μια ταχύτητα μεταξύ 1,8 και 30 km / hπρος τα εμπρός ή προς τα πίσω, έτσι ώστε το αυτοκίνητο χωρίς ενίσχυσηο επιταχυντής, της προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις της ναΤραβήξτε με τον καλύτερο τρόπο και να συμβαδίζουνοποιεσδήποτε συνθήκες. Έτσι, πριν από την αύξησηπροφέρεται, ο οδηγός έχει μόνο να αντιμετωπίσειδιατηρηθεί η πορεία των Evoke. Επιπλέον, η έλεγχοςHill Descent (HDC) Διατηρεί μια ταχύτητασυνεχής και γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος ενάντια δυνατή πτώσηΑνεξέλεγκτη σε σκληρές επιφάνειες. Με όλες αυτές τις ενισχύσεις,Evoque Convertible ιδιοκτήτης μπορεί να τρέξει στη γησίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναιολοένα κάνουμε. Ω, και κάτι ακόμα, χειμερινά ελαστικάτοποθετηθεί στο αυτοκίνητο δοκιμών βοήθησε, επίσης, ότι θα μπορούσε νακυκλοφορεί από τα προβλήματα έλξης κύκλωμα χιόνι καιακόμη και με το σύστημα ελέγχου ευστάθειας απενεργοποιημένο χωρίς αυτοκίνητοΕίναι εκτός ελέγχου.

προκαλεί δοκιμή rover μετατρέψιμο διέλευσης άξονες Κουρσεβέλ

Τέλος, κατά την εκτέλεση ενός Fording, ή αισθητήρα FordingWade Τηλεπισκόπησης Είναι σε θέση να καθορίσει, μέσω ενόςαισθητήρες που βρίσκονται στο βάθος πίσω καθρέφτεςνερό (ο Evoque Convertible είναι ικανό διάβασης βήματα με έναβάθος 500 mm). Επιπλέον, το Evoque Convertible αντιμετωπίζεικλίσεις μέχρι 45 μοίρες και μπορεί να υποφέρουν κλίνει προς τα επάνω35 μοίρες. Επίσης, οι γωνίες εισόδου και εξόδου είναι κοιλιακή19, 18,9 και 31,0 μοίρες

τεχνολογικό εξοπλισμό

Στο τμήμα τεχνολογίας, η μεγάλη είδηση ​​της todocaminoΗ Βρετανία είναι νέα οθόνη αφής 10,2 ιντσών και υψηλήςανάλυση, η οποία πρεμιέρες InControl Touch Pro, η τελευταίασύστημα infotainment γενιά JaguarLand Rover. Αυτό το σύστημα Infotainment, το οποίο έχει μια μορφήπολύ παρόμοια με εκείνη της λειτουργίας tablet, δέσμευσησυνδεσιμότητα. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών περιλαμβάνει την ενσωμάτωση μεsmartphones, από πόρτα σε πόρτα πλοήγηση, σύνδεση 3G, ένας σκληρός δίσκοςμνήμης στερεάς faster- -πολύ 60GB και ένα στερεοφωνικόπριμοδότηση.

εξοπλισμός ψυχαγωγίας Range Rover Evoque Convertible

Το Evoque Convertible προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμαβοηθήματα οδήγησης: βοηθός στάθμευσης 360 μοίρες?αυτόνομη πέδησης έκτακτης ανάγκης? matenimiento βοηθός λωρίδα?και ο βοηθός μέτρηση της προσοχής του οδηγού, συμπεριλαμβανομένης τηςτους άλλους.

Συμπέρασμα της δοκιμής μου Range Rover Evoque Convertible

Η αλήθεια είναι ότι το νέο Evoque Convertible άρεσεπολλά. Κατ 'αρχάς, είναι εντυπωσιακό από το σημείο τηςαισθητικά. Επιπλέον, μια κυκλική SUVdescapotado από το χιόνι, τον τομέα, κ.λπ. Είναι μια πραγματική ευχαρίστηση: όχιυπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το τοπίο. Αν σε αυτό προσθέσετε σαςκαλό δρόμο και εκτός δρόμου ικανότητες, λίγο πιοΕκτός από να πω ... αυτές οι επικρίσεις: η τιμή του (θα χρειαστείτεκαταβάλει τουλάχιστον 8.000 επιπλέον ευρώ για να απολαύσετεη δοκός Evoke) έκδοση? μικρά πίσω και τις πλατείες τηςκορμό? και λίγο περισσότερο oomph στην περίπτωση κινητήρα 180CV. Αλλά τελικά μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που, απόΠάνω απ 'όλα, δεσμεύεται να προσφέρει κάτι μοναδικό και αποκλειστικό τώραίδια αγορά. Και κάθε ιδιοτροπία οι τιμές,Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μάρκας, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 200Ισπανικά οδηγούς κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του μάρκετινγκμοντέλο.

Test Range Rover Evoque Convertible 180 hp TD4 HSE Δυναμική(Nacho Haro)

ο Range Rover Evoque Convertible αυτό είναιένα από αυτά τα διαφορετικά αυτοκίνητα, ένα μοντέλο απαράμιλλη στην αγορά:δεν θα βρείτε κάτι παρόμοιο. Όπως παρόμοια όπως μπορεί να είναιJeep Wrangler, αλλά στέγη του, η οποία είναιτο χέρι αποσπώμενο φως οροφής παραμένει προχωρήσει σε χρόνιαΒρετανοί αναδιπλούμενη καμβά, αλλά και τη συμπεριφορά τουςοδικές και πεδίο δεν είναι συγκρίσιμα. Προηγούμενο έχει πολλά, όπωςη Mercedes G-Class, η οποία μέχριΣχετικά λίγα προσφέρθηκε σε έκδοση cabrio με οροφήΗλεκτρικά αναδιπλούμενο? ή ως το Nissan Murano, η οποίαΠούλησε το μετατρέψιμο παραλλαγή σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλά σήμερα η μόνη SUVμετατρέψιμος μπορείτε να αγοράσετε νέα από έναν αντιπρόσωπο στηνη χώρα μας είναι αυτή Evoque Convertible, η οποία, όπωςμπορεί να φανταστεί κανείς, ότι είναι ένα πολύ αποκλειστικό αυτοκίνητο κάνει. και αυτόΕίναι προφανές στην τιμή: από τα 54.900 ευρώ, ένα ποσόμπορείτε να τραβήξετε γρήγορα εάν επιλέξετε ένα μεγάλο τμήμα του εξοπλισμούπροαιρετικό (η μονάδα θα δοκιμαστεί υπερβαίνει τα 80.000ευρώ). Αυτό σημαίνει ότι η ισότιμη αυτοκίνηση καιεξοπλισμός κοστίζει περίπου 5.000 ευρώ περισσότερα από ό, τι την παραλλαγήισοδύναμο όργανο πέντε-πόρτα.

Hamann Range Rover Evoque Cabrio (4)

 • Hamann Range Rover Evoque Cabrio
 • Hamann Range Rover Evoque Cabrio
 • Hamann Range Rover Evoque Cabrio
 • Hamann Range Rover Evoque Cabrio

Με αυτό κατά νου, είμαι έτοιμος να δοκιμάστε τοRange Rover Evoque Convertible 180 hp TD4 HSE Δυναμική, οπιο εξοπλισμένη έκδοση που σχετίζονται με τον πιο ισχυρό κινητήρα dieselδιαθέσιμη την οποία συνδέεται με το πρότυπο σύστημα κίνησηςμια ολοκληρωμένη και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. απότα πρώτα λίγα μέτρα, μου έκανε εντύπωση το πόσο καλά μονωμένο είναι τουΕσωτερικό: στέγη του είναι ο καμβάς, αλλά Land Rover έχει γίνειπολύ καλή δουλειά και έχει κάνει σχεδόν καμία αισθητή διαφοράένταση σε σχέση με τις κανονικές εκδόσεις.

οροφήΠλήρης ζυγίζει μόνο 68 κιλά και μπορεί να ανοίξει και να κλείσεισε ταχύτητες μέχρι 48 χλμ / ώρα, αν και στην πράξη κατάφεραΕκτελέστε αυτή τη λειτουργία πάνω από 50 km / h. Όπως είμαι από εκείνους πουΝομίζουν convertibles είναι για χρήση στο ύπαιθρο, σεΌπως έχω την ευκαιρία ανοιχτή οροφή, παρά το κρύο καιRange Rover Evoque cabrio Έχω ανακαλύψει ένα νέο κόσμοαισθήσεις εξέπληξε κυρίως πόσο ψηλά κάθεστεσε σύγκριση με άλλα κάμπριο. Σε αυτήν την περίπτωση,θερμαινόμενα καθίσματα και το κλιματιστικό, αυξάνοντας τουςισχύς γρήγορα να κάνουν την οδήγηση είναι εξαιρετικάωραίο αν ο καιρός δεν συνοδεύουν.

Range Rover Evoque Special Edition Ember (11)

 • Range Rover Evoque μπροστά Ember Special Edition
 • Range Rover Evoque Special Edition Ember aerea
 • Range Rover Evoque Special Edition συνδεσιμότητα Ember
 • Range Rover Evoque Special Edition Ember Front προβολέων
 • Range Rover Evoque Special Edition Ember ΟΥΡΑ
 • Range Rover Evoque Special Edition Ember fronatl
 • πλευρά Range Rover Evoque Ember Special Edition
 • Range Rover Evoque Special Edition ταμπλό Ember
 • καθίσματα Range Rover Evoque Special Edition Ember
 • Range Rover Evoque Special Edition τρία τέταρτα Ember
 • Range Rover Evoque Δυναμική Ember Special Edition

Στο δρόμο, οι σχεδόν 300 κιλάΑυτή η πρόσθετη todocamino σχετικά με τις εκδόσειςΚανονική κάνουν το Evoque Convertible δεν είναι τόσο ευέλικτοως ομολόγους μεταλλική στέγη τους. Σε χαμηλές ταχύτητες ηαπόκριση είναι πολύ παρόμοια, αλλά η διαφορά στο βάρος βίαιηΣημείωση όσο avivamos ρυθμό. Επιταχύνει λιγότερο (10,3δευτερόλεπτα σε βήμα από 0 στα 100 km / h σε σύγκριση με 9 δευτερόλεπτα τουπεντάθυρη έκδοση) και όπως ήταν αναμενόμενο, ξοδεύει επίσης περισσότερακαυσίμου: θεωρητικά ομόλογες μέσος 5.7 l / 100km, ο αριθμόςΔεν ήμουν σε θέση να προσεγγίσει ακόμη και εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια της δοκιμής, όπουη τελική μέσος όρος ήταν 8.8 l / 100km.

Τα καλά νέα είναι ότι χάρη στην αύξηση τηςτο βάρος, η Land Rover έχει κάνει η προκαλέσειΠροσπαθώ μετατρέψιμο είναι ένα εξαιρετικά άκαμπτο οχήματος:Δεν αισθητή push-ups, ακόμη και σε off-road καταστάσειςακραία, οπότε οδήγησης σας είναι πάντα ακριβείς καισυμπεριφορά προβλέψιμη. Όντας ένα SUV που είναι πάνω απόLand Rover υπέγραψε με το να μην αντισταθείτε στον πειρασμό να «επίθεση» τουπιο περίπλοκη διαδρομές και τα εμπόδια μου topo και αυτό είναι όπου οι περισσότεροιΈμεινα έκπληκτος και μια καλύτερη αίσθηση με αυτή την έχει αφήσειαυτοκίνητο.

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε το νέο Evoque Convertible (5)

 • Range Rover Evoque Convertible descapotar

  Μετατρέψιμο στέγη Evoke ζυγίζει 68 kg και μπορεί να ανοίξει και να κλείσει σε ταχύτητες έως 48 km / h.

 • Range Rover Evoque Convertible τέσσερις έδρες

  Παρά το γεγονός ότι ένα μετατρέψιμο, το Range Rover Evoque Convertible είναι ένα πραγματικό τετραθέσιο.

 • Range Rover Evoque Convertible ικανότητα 4x4

  Land Rover λέει ο σεβάσμιος κανονικές δυνατότητες Evoque 4x4 παραμένουν αμετάβλητες σε μετατρέψιμο.

 • Range Rover Evoque Convertible κορμό

  Η μπότα προσφέρει την ίδια ικανότητα με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή. Επίσης έχει ένα κοίλο για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους.

 • Range Rover Evoque Convertible πέσο

  Το Evoque Convertible είναι μια πραγματική βαρέων βαρών: ανακοινώνει σχεδόν 300 kg περισσότερο από το ισοδύναμο Evoque τρεις-πόρτα.

Επειδή οδήγηση στο γήπεδο, διασχίζοντας ποτάμια,πάνω-κάτω απότομες πλαγιές και διασταυρώσεις γέφυρα ξεπεραστούνΦαίνεται και αισθάνεται διαφορετικά πάνω σε ένα μετατρέψιμοΞυπνήστε σαν αυτό. Δεν έχει χάσει κάθε ικανότηταSUV, μερικά μόνο από μεγάλη απόσταση από το έδαφος, λόγω τηςογκώδη ενισχύσεις σχήματος Χ που οδηγεί μέσα στο κεντρικό τμήμα τηςχαμηλή, αλλά δεν είναι κάτι για να ανησυχείτε: Είμαι σίγουροςοι τυχεροί αγοράσει ένα Range Rover Evoqueμετατρέψιμος Σπάνια θα προχωρήσει μια διαδρομή σε καλή κατάσταση και πολύτουλάχιστον ένα σε κακή κατάσταση.

Όταν προσπαθώ να περιγράψω το μόνο SUVμετατρέψιμο αγορά, η πρώτη σύγκριση που έρχεται νατο μυαλό είναι ένα ελβετικό σουγιά: ισχύει για σχεδόν τα πάντα. μεμπορεί να ταξιδέψει μέχρι και τέσσερις επιβάτες (αλλά όχι πολύ αποσκευές,μόνο ο κορμός του έχει 251 λίτρα και έχει ένα στόμιο φόρτωσης πολύμικρά) σε απόλυτη άνεση, όπως και κάθε γύρο τουρισμούαυτοκινητόδρομο, τους δρόμους και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν κάποιο επίπεδο στοτομέα και να ξεφύγουμε από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκεςχάρη στο σύστημα της οδήγησης και τους τέσσερις τροχούς.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω μετά από τη δοκιμήRange Rover Evoque Convertible είναι σαφές, Είναι τόσο καλή όσοφαίνεται. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτό είναι ένα από ταπιο αποκλειστική νέα οχήματα που μπορούν σήμερα να αγοραστεί γιατα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Για το λόγο αυτό και επειδή έχειαντιπάλους, λίγοι φαίνεται να 54.900 ευρώ από τα οποίαεύρος μέρος.

Οι τιμές Range Rover Evoque Convertible

Range Rover Evoque Convertible 2.0L Diesel TD4150 hp 4x4 Dynamic: 54.900 ευρώ

Range Rover Evoque Convertible 2.0L Diesel TD4HSE 4x4 150 hp Dynamic: 61.600 ευρώ

Range Rover Evoque Convertible 2.0L Diesel TD4180 hp 4x4 Dynamic: 57.900 ευρώ

Range Rover Evoque Convertible 2.0L Diesel TD4HSE 4x4 180 hp Dynamic: 64.600 ευρώ

Range Rover Evoque Convertible 2.0L Si44x4 240 hp βενζίνης Dynamic: 63.700 ευρώ

Range Rover Evoque Convertible 2.0L Si4HSE 4x4 240 hp βενζίνης Dynamic: 70.900 ευρώ


Понравилась статья? Поделись с друзьями: