test Kawasaki Z300: Γυμνή ποδήλατο

Δοκιμάσαμε το Kawasaki Z300, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ποδήλατα αυτή τη σεζόν για τους μικρούς αλλά ζωντανό και διασκεδαστικό κινητήρα του, και ότι καταφέρνει να είναι τόσο ένα ποδήλατο αδρεναλίνη να απολαύσετε τα Σαββατοκύριακα και ευέλικτο για καθημερινή χρήση.

Αλλά κάνουμε μια μικρή ιστορία πρινπροσπαθώ συναρπαστικός Kawasaki Z300. Z της MercaΠράσινο έχει γίνει πάροδο του χρόνου στην ιστορία του γυμνούΙαπωνικά σπορ με περισσότερη αγορά χάρισμα, και αυτό έχει τουςτο λόγο. Kawasaki Z έφτασετο 2003, και ήταν αυτές που έχουν την καλύτερη μετουσιώσουν το πνεύμαStreetfighter στο σχεδιασμό του. Η πρώτη Z 750 και 1000 συμμετέχει ημόνο σοβαρή εναλλακτική λύση για την γιγαντιαία ιαπωνική βιομηχανία κάθεκαι πάλι ακμάζουσα αγορά «Μαχητής».

Αλλά πρώτα διευκρινίσω ένα πράγμαΣημαντικό: Τι στο διάολο είναι Streetfighter; Επειδή είναι έναποδήλατα «Αγώνας», που ξεκίνησε στη δεκαετία του '80, όταν οπαδοίχώρες με μακρά παράδοση στον αθλητισμό ποδήλατα καιπροετοιμασίες artesanalesdecidieron προετοιμασία τουHypersport της περιόδου SACS GSXR Suzuki, Yamaha Exup, κ.λπ.κάλυμμα αφαίρεση τους με την εγκατάσταση ενός τύπου υψηλής και ευρείας τιμόνισταυρό και μείωση της ανάπτυξης. έτσι μοτοσικλέτες επιτεύχθηκανσπορ, ελαφρύτερα (Δεν φοράει κάλυμμα) καιαστείος να φέρει να επιταχύνει και να γίνει πιο ελεγχόμενη.Σε αυτό το σημείο, να θυμάστε ότι η ακριβής μετάφραση«Streetfighter» είναι «μαχητής του δρόμου».

Kawasaki Z300 (14)

 • Kawasaki Z300: καμπύλο

  Kawasaki Z300: καμπύλο

 • Kawasaki Z300: Δράση σωστό προφίλ.

  Kawasaki Z300: Δράση σωστό προφίλ.

 • Kawasaki Z300: Seat

  Kawasaki Z300: Seat

 • Kawasaki Z300: καμπύλη δράσης

  Kawasaki Z300: καμπύλη δράσης

 • Kawasaki Z300: βλέποντας το ποδήλατο

  Kawasaki Z300: βλέποντας το ποδήλατο

 • Kawasaki Z300: Πίνακας ρολόγια

  Kawasaki Z300: Πίνακας ρολόγια

 • Kawasaki Z300: πλευρική δράση

  Kawasaki Z300: πλευρική δράση

 • Kawasaki Z300: Εμπρός

  Kawasaki Z300: Εμπρός

 • Kawasaki Z300: πλευρική cachas

  Kawasaki Z300: πλευρική cachas

 • Kawasaki Z300: Πίσω καυσαερίων

  Kawasaki Z300: Πίσω καυσαερίων

 • Kawasaki Z300: Μπροστά εξάτμισης

  Kawasaki Z300: Μπροστά εξάτμισης

 • κάθισμα Kawasaki Z300

  κάθισμα Kawasaki Z300

 • Kawasaki Z300 μπροστά δεξιά

  Kawasaki Z300 μπροστά δεξιά

 • Kawasaki Z300 εμπρός δεξιό τροχό και το μπροστινό φρένο

  Kawasaki Z300 εμπρός δεξιό τροχό και το μπροστινό φρένο

Από εκείνα τα χρόνια, έχουν αυξηθεί Fighterκαι έχουν εργοστάσια παρουσιάστηκαν μοντέλα που αιχμαλωτίζουν τοΗ φιλοσοφία (Ducati, στην πραγματικότητα, έχει ένα μοντέλο Streetfighter στο τουκατάλογο) και, όπως είπα, Kawa είναι η πιο επιτυχημένη μεταξύΙαπωνικές μάρκες.

αποσαφήνιση

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για να είναι δοκιμαστήςείναι να πάρει στο δέρμα του δυναμικού των χρηστών του μοντέλουαγγίζετε δοκιμή. Αν χρειαστεί να δοκιμάσετε ένα όμορφο έθιμο των 250 cc,Είμαι βέβαιος ότι έχετε δοκιμάσει κάποια 1.500, 1.800, 2.000 ή 2.300.Στη συνέχεια, λίγο συναίσθημα θα μπορούσατε να αισθανθείτε με «μόνο» ένα250 όμορφη, αλλά τώρα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση τουμια νέα εταιρεία, ή απλά ένα άτομο που δεν έχειΑ2 έξω να είναι υψηλότερη, και έχει ονειρευτεί μιας ζωήςέθιμο. Για ασφαλές είναι το καλύτερο ποδήλατο στον κόσμο.

ως εκ τούτου, Z οικογένεια έχει αυξηθεί δεδομένου ότι η2003 cc μέσω 750, 800 και 1000, εδώπολλές γενιές, αλλά έχουν συνειδητοποιήσει ότι είχε υπάρξειδούλεψε «το λατομείο». Δηλαδή, η «Streetfighter» του μέλλοντος,Έλα, ότι υπήρχε πρότυπα των χαμηλών και μεσαίων μετατοπίσεων γιαλάτρης των σπορ γυμνή και επιθετική σχεδίαση θα μπορούσεαπολαύστε τους πριν έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν τουλάχιστον800. Έτσι, το ένα έχει φτάσει σε ένα συμπέρασμαSmart: πάρτε άθλημα του «Μικρή Ninja» 300 cc καιΓνωρίζαμε, γδύσιμο και να εγκαταστήσετε ένα ευρύ τιμόνι. Έλα,το οποίο γίνεται η συνταγή «μαχητής» της ζωής.

Είναι η περίπτωση του Z300. Μπορεί να έχετεελεγχθεί Kawasaki Z800 σε δύο εκδόσεις, ήφανταστικός Kawasaki Z1000 σε διάφορες εξελίξεις καιαλλαγές, αλλά hop στο 300 είναι ένα ταξίδι στη διασκέδαση.Compact, μικρό, ευέλικτο και ελαφρύ, αυτά είναι τα πρώταεντυπώσεις που παίρνετε όταν το οδηγήσετε, και όμωςΕίναι άνετα. Μια νεφρικών σωληναρίων πλαίσιο φαίνεται να είναι τώραKawasaki τάση, υπάρχουν περισσότερα για να δείτε το H2-χάλυβα,απόλυτα κατέχει την ουσία της πολύ εκμεταλλεύσιμα και 39 CVλοβωτά δίσκων πέδησης 290 mm.

Ο κινητήρας του είναι ένα 296 cc παράλληλο δικύλινδροΑναρρίχηση γύρους χωρίς να αποτύχει, ωθώντας ανά πάσα στιγμή καιμε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, ακόμη και σε σπορ οδήγησητέντωμα ταχύτητα στο τέλος, ήταν περίπου 6 λίτρα. χωρίςΣίγουρα μια εξαιρετική τεχνολογία που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ακόμα και σε μοντέλαμεγαλύτερη μετατόπιση.

Ευέλικτο και εντυπωσιακή αστική χρήση καικαθημερινά, σταθερή και πολύ, πολύ αστείο γρήγορο δρόμο ήrevirada,  είναι ηιδανική επιλογή για να έχουν ή ναna εντυπωσιακή μοτοσικλέτα, ενώέγκυρη και χαμηλό κόστος συντήρησης για καθημερινή χρήση στη θέση του«Χυδαίο» σκούτερ, και έχουν επίσης Εγγυημένη διασκέδαση γιανα έχουν τη διασκέδαση στην στροφές δρόμους ή ακόμα και σε μαθήματα ήπυροβόλησε τα Σαββατοκύριακα κύκλωμα. Αυτό το μάθημα 300είναι μια μαεστρία της Kawasaki στην αγορά και ηγυμνό σπορ τμήμα και «μαχητής του δρόμου» στοειδικότερα.

Η τιμή του είναι 4.799 ευρώ και 5.199 αν θέλετε να ABS.

Το καλύτερο: Σχεδιασμός. Μηχανή. Σταθερότητα.

Το χειρότερο: αεροδυναμική προστασία. Εργονομία για μεγάλα μεγέθη.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: